A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Különleges kutya-WC készült az utazó ebeknek egy amerikai reptéren

2016. május 05., 12:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A kutyák is megérdemlik a kényelmet utazás közben - vallja a reptér vezetősége. Különleges mellékhelyiséget alakítottak ki repterükön kizárólag kutyák és cicák számára.



A John F. Kennedy (JFK) Nemzetközi Repülőtér a gazdik észrevételeire, kívánságaira hallgatva alakította ki a kutya-toalettet a reptéren. A kisállatok számára készült mellékhelyiség ajtaján egy nagy mancs képe jelzi, hogy kedvenceink számára kialakított területről van szó.

 

Különleges kutya-WC egy amerikai repülőtéren
Különleges kutya-WC egy amerikai repülőtéren
Fotó: metro.co.uk

 

A helyiség egy része műfűvel borított, amin egy kicsi piros tűzcsap is helyet kapott - a  tervezők jó humorát dicsérve (gondoljunk csak a képregénybeli piros tűzcsapokra, mely a kutyák kedvence, ha dolguk elintézéséről van szó!) A kutya-WCben minden felszerelés és eszköz megtalálható, ami segíti a gazdit a kutyája után való feltakarításban, illetve kutyájuk és saját maguk tisztántartásában.  

 

A reptéri kutyatoalettben minden eszköz megtalálható, mellyel biztosítható a higiénia, valamint a kutya és a gazdi tisztálkodása
A reptéri kutyatoalettben minden eszköz megtalálható, mellyel biztosítható a higiénia, valamint a kutya és a gazdi tisztálkodása
Fotó: metro.co.uk

 

A 70 négyzetméteres helyiség nagy segítség a kutyájukkal utazó gazdiknak. Lehetővé teszi, hogy kutyájuk nyugodt körülmények között, még az utazás előtt könnyítsen magán. Egy forgalmas reptéren nem is olyan egyszerű feladat egy olyan helyet találni, ahol ezt kutyánk számára biztosíthatjuk.

 

“Láttuk, hogy egyre többen utaznak kedvencükkel, ezért döntöttünk úgy, kialakítjuk ezt a helyiséget, egyszerűbbé téve az állattal való utazást.”- mondta Susana Cunha. Az ötletnek sikere van az utasok körében: nem csupán a segítőkutyákkal érkezők, hanem a kedvenceikkel utazók is szívesen használják.

 

Piros tűzcsap gondoskodik a hangulatos légkörről a kutya-WC-ben
Piros tűzcsap gondoskodik a hangulatos légkörről a kutya-WC-ben
Fotó: metro.co.uk

 

Forrás: metro.co.uk, foxnews.com
Indexkép forrás: metro.co.uk
Fordította: Schmidt Zsófia

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul
A jegyek árai egyelőre a luxus kategóriát képviselik, de a lehetőség végre adott: kötöttségek, ketrecek és boxok nélkül is utazhat együtt a kutya a gazdijával.

Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma
Paula Rodriguez kéthetes nyaralásra érkezett volna Kaliforniába a Dominikai Köztársaságból, ám az egyik átszállás során a légitársaság elkeverte egyik csomagját. Méghozzá a legfontosabbat: a kutyát. A hatéves Maia az atlantai repülőtéren veszett el, és senkinek nem volt információja hollétéről...

Indul az első kutyabarát légitársaság Indul az első kutyabarát légitársaság
Régóta tartó dilemma a kutyatartóknak a repülős utazás – az ő problémájukra ad most megoldást egy amerikai légitársaság.

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni. Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál MTI JULIUS-K9 Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Rókák az otthonomban Hírek - Címlapon
Rókák az otthonomban
Vádat emelnek a rendőr ellen, aki számszeríjjal lőtte le szomszédja kutyáját Hírek - Címlapon
Vádat emelnek a rendőr ellen, aki számszeríjjal lőtte le szomszédja kutyáját