A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya lett a polgármester Nevadában!

2016. February 15., 12:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Hogy kerül egy kutya a polgármesteri hivatalba? És hogy történhetett meg az, hogy négylábú polgármestere lett a nevadai Reno városának?



Egy labrador és újfundlandi keverék kutya, Everett kapta a megtisztelő feladatot: egy napra őt választották meg Reno polgármesterének. Everett részt vett egy hivatalos kiáltvány felolvasásán a Városi Tanácsteremben, majd fotózáson is. A négylábú polgármester különleges ellátásban részesült aznap: külön limuzinnal érkeztek érte, és vitték haza a nap végén.  

 

Everett, az örökbefogadott kutya lett a polgármester
Everett, az örökbefogadott kutya lett a polgármester
Fotó: SPCA of Northern Nevada

 

A nagyszerű kezdeményezésnek jótékony célja volt: az önkormányzat ezzel hívta fel a menhelyi kutyákra és az örökbefogadás fontosságára. A különleges polgármester, Everett is menhelyről örökbefogadott kutya, aki két éve már rátalált a szerető családra és otthonra.

 

Everett, az újfundlandi-labrador keverék kutya
Everett, az újfundlandi-labrador keverék kutya
Fotó: mynews4.com

 

A nap végeztével Everett visszatért a “civil” kutyaéletbe - a város pedig megjutalmazta szolgálatáért a visszavonuló polgármestert: a kutyus gazdagabb lett egy kényelmes kutyaággyal, tálakkal, ajándékkosárral és kutyaeledellel.  

 

Everett, a büszke polgármester
Everett, a büszke polgármester
Fotó: SPCA of Northern Nevada

 

Február 11. - ezen a napon lett polgármester a kutya
Február 11 - ezen a napon lett polgármester a kutya
Fotó: SPCA of Northern Nevada

Forrás: mynews4.com, mashable.com
Indexkép forrás: SPCA of Northern Nevada

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Kóbor kutyából lett tűzoltókutya az aprócska kölyök Kóbor kutyából lett tűzoltókutya az aprócska kölyök
Szerencsésen végződött egy apró kóbor kölyökkutya története – bizonytalan sorsú utcai kóborkából egyenesen tiszteletbeli tűzoltókutyává vált. Hivatásának helyszíne pedig nem kisebb hely lesz, mint Berlin!

Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz! Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz!
Nyílik az ajtó, ők pedig ott várnak ránk, hogy feltétel nélküli szeretetükkel bearanyozzák az életünket. Kis kedvenceink mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre jótékony hatással vannak, cserébe pedig csupán gondoskodást és biztonságot kérnek. Magyarországon azonban több százezer kisállat él gazdátlanul az utcán kóborolva vagy a menhelyeken egy jobb jövőben bízva. Augusztus harmadik szombatján, az otthontalan állatok világnapján a Mars három módszert mutat be, amely segíthet a gazdátlan állatokon és mérsékelheti az állatmenhelyek terheit. Hiszen mindegyik házikedvenc megérdemel egy jobb világot.

Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását
Több mint kilenc tonna, mintegy ötmillió forint értékű állateledellel támogatja a menhelyi kisállatok ellátását a Lidl Magyarország Telitálka kampányával. A kampány célja a felelős állattartásra való figyelemfelhívás és a nehéz sorsú állatok élelmezéséhez való hozzájárulás.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Ebugatta JULIUS-K9 MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyasétáltatók, kirándulók, figyelem: újra erdőlátogatási tilalom! Hírek - Címlapon
Kutyasétáltatók, kirándulók, figyelem: újra erdőlátogatási tilalom!
Hét egészségmegőrző eledel a nyugdíjas ebeknek Hírek - Címlapon
Hét egészségmegőrző eledel a nyugdíjas ebeknek