A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát albérletet keresel, vagy épp kínálsz? Itt a helyed!

2015. szeptember 02., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Közérdekű




Manapság egyre több kutyás ismerősünktől hallhatjuk az alábbi mondatokat: „Kiadó albérletet keresek a kutyámmal. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz olyan lakást találni, ahol a kutyámat is szívesen látják… Ha hallasz valamit, kérlek, szólj nekem!”



Ám a legtöbben sajnos mégis keserű tapasztalatokkal rendelkeznek a keresgéléssel kapcsolatosan: „Ne is mondd, amint megemlítettem, hogy kutyával jönnék, letették a telefont…” Bizony, saját tapasztalattal is rendelkezünk e téren. Látjuk, halljuk, mi zajlik e téren, Olvasóink segítségkérő levelei pedig minket is arra ösztönöznek, hogy tegyünk az ügy érdekében. Ezért is hoztuk létre a „Kutyás albérletek” szolgáltatásunkat, mellyel szeretnénk megkönnyíteni és lehetőség szerint lerövidíteni a keresgélés gyakran fáradságos és hosszadalmas folyamatát. 

 

Együtt megtaláljuk az ideális kutyabarát albérletet!
Találjuk meg együtt az ideális kutyabarát albérletet!
Fotó: selfsotragespecialists.com

 

Bármennyire is kétségbeejtőnek tűnik a helyzet, megtalálni a számodra ideális albérletet/albérlőt nem lehetetlen!  Mi, a kutyabarathelyek.hu-nál hiszünk abban, hogy a kutyásoknak helye van társadalmunkban, így azzal szeretnénk segíteni az albérletet keresőknek és kiadóknak, hogy oldalunkon díjmentesen feltüntetjük hirdetéseiket, melyeket közösségi oldalainkon is közzé teszünk.

 

Ehhez nem kell mást tenned, mint egy egyszerű regisztrációt követően feltölteni egy tetszőleges hosszúságú leírást arról, hol és milyen jellegű albérletet keresel, illetve, ha kutyabarát ingatlanodat kiadni szándékozol, fényképes bemutatkozásoddal megnövelheted annak esélyét, hogy a potenciális jelöltek előbb megtaláljanak.

A regisztrációhoz kattints az alábbi linkre, a visszaigazoló email megérkezése után már fel is töltheted hirdetésedet! 

 

http://kutyabarathelyek.hu/hu/felhasznalo/regisztracio/

 

Köszönjük, hogy minket választottatok!

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: barcelonacheckin.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Út a hivatás felé - Kiskutyák nevelőszülőknél Hírek - Címlapon
Út a hivatás felé - Kiskutyák nevelőszülőknél
Pitbullok és gyerekek? Hírek - Címlapon
Pitbullok és gyerekek?