A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyacsaládot mentettek a rendőrök

2020. október 16., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Bőrig ázott, remegő kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen egy forgalmas út mellől. Segítségüknek hála a kölykök és sérült mamájuk már biztonságban vannak.



 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei 2020. október 12-én délelőtt Csepelen, a Teller Ede úton mentek szolgálati járművükkel, amikor egy autós melléjük hajtott és közölte, hogy a Budafoki úti kereszteződésnél egy kutya rohangál az úttesten a járművek között. A rendőrök a kereszteződésnél meglátták a fekete kutyakölyköt, ezért megkülönböztető fényjelzéssel megálltak a külső sávban, és biztonságba helyezték a kiskutyát.

 

A kutyakölyök hangos nyüszítésbe kezdett, ekkor vették észre a rendőrök, hogy az út melletti füves területen további két kiskutya is van, illetve az anyakutya, aki mellső lábára sántított. A rendőrök az esőben teljesen elázott, remegő és átfázott kutyákat betették a rendőrautóba, hogy felmelegedjenek.

 

A járőrök értesítették az állatvédőket, eközben egy közeli üzletben etetőtálkákat és kutyaeledelt vásároltak és megetették a kutyacsaládot. Az állatvédők gondoskodtak a kutyák elszállításáról, valamint orvosi vizsgálatukról.

 

 

 

 


 

Forrás: police.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
5 mérgező szobanövény, amivel jobb, ha vigyázol! Hírek - Címlapon
5 mérgező szobanövény, amivel jobb, ha vigyázol!
A legcukibb troll - Lehetetlen jó képet készíteni a renitens shiba inuról Hírek - Címlapon
A legcukibb troll - Lehetetlen jó képet készíteni a renitens shiba inuról