A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A legcukibb troll - Lehetetlen jó képet készíteni a renitens shiba inuról

2020. október 16., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Bármennyire is igyekszik gazdája és három négylábú barátja, a kis lázadónak hála hihetetlenül viccesre sikerül minden egyes családi fotó.



Négyük közül Hina a legfiatalabb, mégis előfordul, hogy nem hajlandó követni a falkát, főleg, amikor mamájuk, Yoko Kikuchi előkapja a fényképezőgépét. Próbálkozhat jobbnál-jobb ötletekkel Instagram-oldalára, a csodaszép fehér shiba inu-nak úgy tűnik, egyáltalán nincs kedvére a közös pózolás.

 

Shiba inu fotózás 1
Hina, a fehér shiba inu nem igazán szeret fotózkodni
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

Hina és testvérei, Sasha, Kikko és Momo megtanulták, ha fotózásra kerül sor, szépen felsorakoznak, egymás mellé ülnek és türelmesen várják, hogy gazdájuk kattintgasson gépével. Egyvalaki azonban határozottan ellenzi a dolgot: míg a többiek ügyesen teljesítik a feladatot, Hina mindig kitalál valamit, hogy kilógjon a sorból.

 

Shiba inu fotózás 2
Hina valahogy mindig kilóg a sorból
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

„A férjem tanította meg ezt nekik, mind a négyen hallgatnak rá, és tudják, hogy a helyükön kell maradniuk, amíg azt nem mondjuk, okés.”mesélte gazdája a The Dodo-nak, majd hozzátette, hogy a fehér bundásnak köszönhetően az eredmény inkább mulattató. Elvégre, minek olyan komolyan venni a dolgokat, ha bolondozni is lehet egy kicsit?

 

Shiba inu fotózás 3
"Hogy maradjak nyugton?" - Hina ugrásra készen
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

A gazdik természetesen nem bánják Hina lázadását, úgy szeretik, ahogy van:

 

„Nem szándékosan vágja magát vicces pózokba, hanem én kapom el a pillanatot, amikor ásít – amit bőszen gyakorol fotózás közben. Hagyjuk neki, hogy belecsempésszen egy kis vidámságot a fényképekbe. Néhányan igazi színésznőnek hívják.”  

 

Shiba inu fotózás 4
"Csak azért sem nézek bele a kamerába!"
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

A kamerákon túl is van élet, és Hina nem győzi megmutatni kirívó egyéniségét. Előszeretettel rágcsálja meg a cipőket, fülhallgatókat, tulajdonképpen bármit, amire ráteszi a mancsát. Nem csoda, hogy gazdáitól elnyerte a „Pusztító” címet is.

 

Shiba inu fotózás 5
"De amikor olyan unalmas ez az egész..."
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

A maga módján szórakoztatónak találják, vicces arckifejezései és rágcsálása ellenére szinte ő a legengedelmesebb kutya a falkában. A séták során nincs szükség pórázra, mindig figyel gazdáira, mellettük marad. "Idegenekkel meglehetősen tartózkodó, de a kutyákat egyenesen imádja, a kicsiktől kezdve a legnagyobbakig.” – méltatták jó tulajdonságait.

 

Shiba inu fotózás 6
"Tessék, vigyorgok. Most jó?"
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

 

Hina mindig kitalál valamit, hogy feldobja a hétköznapokat, és hála neki, a családi portrék igazán különlegesre sikerülnek. Néha-néha azért akadnak olyan képek is, ahol ő is belenéz a kamerába, és szépen mosolyog. Néha.

 

Shiba inu fotózás 7
Néha azért Hina is belenéz a kamerába és szépen mosolyog
Fotó: Instagram/Yokokikuchi_ks

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/Yokokikuchi_ks

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát 4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát
Mindennapos dolgaink egy-egy mozzanata furcsának tűnhet kutyánk szemében. Rajtunk áll, hogy segítsünk eligazodni neki életünkben, kis odafigyeléssel pedig ő is tudni fogja, számíthat ránk.

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt
Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyahűség: a száguldó vonat elől mentette meg sérült barátját a kutya Hírek - Címlapon
Kutyahűség: a száguldó vonat elől mentette meg sérült barátját a kutya
A legjobb kutyasztorik Hírek - Címlapon
A legjobb kutyasztorik