A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyagyilkosság Budapesten: már közel 1 millió a nyomravezetőnek!

2016. január 09., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Bő egy hónap alatt 300 ezer forintról 950 ezerre nőtt a Budapesten fejbe lőtt kutya gyilkosára kitűzött nyomravezetői díj. Remélhetőleg ez is segít kézre keríteni a brutális gyilkost.



A Boni nevű kajla német juhásszal november 30-án végeztek egy számszeríjjal - írja az allatportal.hu. A gyűjtés az Állatmentő Ligánál szerveződött. Az elnök, Pataki Gábor a Borsnak elmondta: szívügyének tartja, hogy a bűnös elnyerje megérdemelt jutalmát. Letöltendőt.

 

Számszeríjjal végeztek Bonival
Számszeríjjal végeztek Bonival
Fotó: facebook.com/AllatmentoLiga


Dupaji Zsolt, Boni gazdája ma sem érti, mi lehetett az indítéka annak, aki lelőtte ötéves házőrző kutyájukat. - Boni nagyon fegyelmezett volt. Ha nyitva maradt a kapu, akkor sem ment ki, nem harapott meg senkit, és a közvetlen szomszédainkkal - akiket esetleg az ugatása zavarhatott volna - nagyon jóban vagyunk. Szerintem nem betörő tette, inkább valaki az utcából, de hogy ki és miért, azt nem tudom. A rendőrség nyomoz - mondta a Borsnak a férfi, aki azóta új baráttal vigasztalódhat.

- Egy menhelyről, elaltatás előtt hozták el a szüleim Kirát, egy egyéves kaukázusi juhászt, aki őrző-védő tanfolyamra is járt. Azért ők, mert én még nem tudtam feldolgozni, bennem még túl erős volt a kötődés Bonihoz. Hogy vele már ne történhessen ilyen tragikus dolog, mozgásérzékelőt és kamerát is felszereltünk, és bízom abban, hogy a nyomravezetői díj hatásos ösztönző lesz, és kézre kerül Boni gyilkosa - reménykedett Zsolt.

 

Boni és Zsolt
Boni és Zsolt
Fotó: borsonline.hu

Forrás: allatportal.hu
Indexkép forrás: facebook.com/AllatmentoLiga

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

E-cigaretta: kutyád életébe is kerülhet, ha megkaparintja E-cigaretta: kutyád életébe is kerülhet, ha megkaparintja
Korábban már körüljártuk a dohányzás kutyákra gyakorolt hatásának témakörét. De mi a helyzet az e-cigarettával?

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segíts, hogy segíthessünk - nyereményjáték a findlost24-el! Hírek - Címlapon
Segíts, hogy segíthessünk - nyereményjáték a findlost24-el!
A tartós kikötés tilalma nem egyenlő a láncon tartás abszolút tilalmával Hírek - Címlapon
A tartós kikötés tilalma nem egyenlő a láncon tartás abszolút tilalmával