A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás gondolatok egy Ausztriában töltött hétvége kapcsán

2015. szeptember 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Kutyával külföldre? Ildikó nemrég egy csodálatos hétvégét töltött Ausztriában. És bár kutyáit most nem tudta magával vinni, rengeteg hasznos kutyás tapasztalatot szerzett. Az izgalmas kirándulás élményeit és tanulságait megosztotta velünk is. 

Kutyás kirándulóhely Ausztriában a Krimml vízesés környékén

 

4 napot töltöttem a múlt héten pihenés képen Ausztriában, a Hohe Tauern Nemzeti Parkban, a Krimml vízesés közelében. Csodálatos tájak, gyönyörű hegyek és igazi kutyabarát vendégszeretet várja itt a kutyával utazókat.

A 4 csillagos szállodába, ahol laktam, számos vendég kutyájával együtt érkezett és tartózkodott napokig. A főnökasszony is nagy kutyakedvelő és kutyatulajdonos, palotapincsije esténként a vendégek között szaladgált és üdvözölte kutyatársait. Szívet melengető élmény volt!

 

A Krimml vízesés mellett vezető turistaúton, mely felejthetetlen élményt nyújt , nagyon sok kutyával találkoztam, akik a gazdik társaságában kirándultak. Az első pihenő terasz és étterem 1450 méter magasan van, itt a megfáradt turista ehet, ihat és gyönyörködhet a tájban. De nem csak ő, kutyája is igazi tiroli vendégszeretetre talál itt.  “Kutya tankállomás” (Hunde Tankstelle) is van az étteremnek, ahol is a kedvencek kedvükre ehetnek és ihatnak. Természetesen reklámlehetőséget is hordoz ez a tankállomás, de ki bánja azt?

 

Kutyás kirándulóhely Ausztriában a Krimml vízesés környékén

 

Csupa kíváncsiságból elkezdtem nézegetni a hotelben kitett prospektusokat, különböző szálláslehetőségekről, kirándulási lehetőségekről és mit fedeztem fel? Jóformán 95 %-a a szálláshelyeknek kutyákkal is fogadja a vendégeket!!!! Hihetetlen?? Ez így is lehetséges? Mikor jutunk el ide Magyarországon?

 

Kutyás kirándulóhely Ausztriában a Krimml vízesés környékén

 

A természetet, hegyeket, szabadságot, síelést kedvelő kutyás turistáknak csak ajánlani tudom ezt a vidéket. Nézzék meg, felejthetetlen élményben lesz részük!

3500-3800 m magas hegyek, csodás hegyi tavak és vízesések, remek túralehetőségek, kiváló étkezési lehetőségek, színes programok és igazi vendégszerető, kutyakedvelő emberek várják az idelátogatókat.

2016-ban már én is kutyáimmal fogok ide ellátogatni hosszabb időre!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: Strausz Ildikó

Témába vág

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára
Ausztriáról köztudott, hogy csodálatos kirándulóhely, és egyben erős kutyabarát kultúrája is van. Ebben a cikkünkben az osztrák fővárost, Bécset mutatjuk be: mire is kell figyelnünk, ha kutyával érkezünk.

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyarországon a világ legjobb mentőkutyái! Hírek - Címlapon
Magyarországon a világ legjobb mentőkutyái!
Kajla rendőrkutya-jelöltek Hírek - Címlapon
Kajla rendőrkutya-jelöltek