A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás hangulatjelek a telefonokra?

2015. augusztus 31., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Igen! A kutyaimádók már kaphatják is elő az okostelefonokat: egy egész csomag kutyás hangulatjel tölthető le a készülékekre! Az angol jótékonysági szervezet nem csak a kutyabolondok igényeit szolgálná ki ezzel, de felhívná a figyelmet a sok gazdátlan kutyusra, és a felelős kutyatartásra.Nem kell tovább beérnünk nekünk, kutyabolondoknak a mondat végére beszúrt "sima" mosolygós fejecskével: ezentúl kutyás jeleket is használhatunk, sőt! Válogathatunk közöttük: választhatunk csak kutya-fejet, vagy egész alakot, kiválaszthatjuk, melyik fajtából küldenénk el ismerősünknek egyet. A Dogs Trust egyesület munkatársai remek ötletéből készült a hangulatjel-csomag, mely Androidra és iOS-ra egyaránt díjmentesen letölthető.

 

A Dogs Trust hangulatjelei
A Dogs Trust hangulatjelei

 

A hangulatjel-csomag az Angliában legnépszerűbb 23 kutyafajtát jeleníti meg. A "portrékat" olyan kutyák ihlették, melyek a szervezet gondozásában vannak, és jelenleg is szerető gazdira várnak. Ezzel is szeretnék felhívni az emberek figyelmét azokra a kutyára, melyek állatmenhelyeken élnek. 

 

Az ikonokat valós kutyákról mintázták
Az ikonokat valós kutyákról mintázták

 

A Dogs Trust az Egyesült Királyság legnagyobb kutya-jóléti szervezete, a mi felelősségünk, hogy megfelelő, tisztességes bánásmódban részesüljenek a kutyák mind a digitális, mind a valós világban. Legújabb frissítésünkkel a billentyűzetet tesszük változatossá. 9 millió kutya él  családoknál szerte az országban, úgy éreztük, ők is megérdemlik a megjelenést. Nap mint nap találkozunk a legkülönfélébb kutyákkal - és mind gyönyörű! Ezt szerettük volna mindenkivel megosztani! Örülünk, hogy elindulhatott a Dogs Trust Emoji: ezzel ünnepeljük a fajták csodálatos sokszínűségét - mindezt egy szórakoztató és kreatív módon.” - mondta Adrian Burder, a Dogs Trust vezérigazgatója.

 

A hangulatjel-billentyűzetet innen letölthitek Androidra vagy iOS-ra.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: dogstrust.org.uk

Témába vág

Így teheted biztonságossá otthonodat a kutyád számára - A konyha Így teheted biztonságossá otthonodat a kutyád számára - A konyha
Kedvenceink egyik kedvenc helye a konyha; nem csoda, ha időnként késztetést éreznek arra, hogy felfedezőútra induljanak. Milyen veszélyeket rejthet e kalandozás és hogyan előzhetjük meg a bajt?

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek
Csupa vidámság és lelkesedés? Folyton zizeg vagy inkább lustálkodós, és egykedvűen szemléli a világ menetét? Netán agresszív? Mert hát "olyan fajta" - akkor itt az ideje leszámolni a sztereotípiákkal!

Gondoltad volna? Bizonyos kutyafajták sokkal érzékenyebben reagálnak a fájdalomra Gondoltad volna? Bizonyos kutyafajták sokkal érzékenyebben reagálnak a fájdalomra
Egy friss kutatás szerint igen nagy különbségek vannak a fajták között - egyesek sokkal jobban viselik a fájdalmat, mint mások.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Pitbullok és gyerekek? Hírek - Címlapon
Pitbullok és gyerekek?
Egyedülálló magyar siker a Flyball Európa Bajnokságon! Hírek - Címlapon
Egyedülálló magyar siker a Flyball Európa Bajnokságon!