A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás hangulatjelek a telefonokra?

2015. augusztus 31., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Igen! A kutyaimádók már kaphatják is elő az okostelefonokat: egy egész csomag kutyás hangulatjel tölthető le a készülékekre! Az angol jótékonysági szervezet nem csak a kutyabolondok igényeit szolgálná ki ezzel, de felhívná a figyelmet a sok gazdátlan kutyusra, és a felelős kutyatartásra.



Nem kell tovább beérnünk nekünk, kutyabolondoknak a mondat végére beszúrt "sima" mosolygós fejecskével: ezentúl kutyás jeleket is használhatunk, sőt! Válogathatunk közöttük: választhatunk csak kutya-fejet, vagy egész alakot, kiválaszthatjuk, melyik fajtából küldenénk el ismerősünknek egyet. A Dogs Trust egyesület munkatársai remek ötletéből készült a hangulatjel-csomag, mely Androidra és iOS-ra egyaránt díjmentesen letölthető.

 

A Dogs Trust hangulatjelei
A Dogs Trust hangulatjelei

 

A hangulatjel-csomag az Angliában legnépszerűbb 23 kutyafajtát jeleníti meg. A "portrékat" olyan kutyák ihlették, melyek a szervezet gondozásában vannak, és jelenleg is szerető gazdira várnak. Ezzel is szeretnék felhívni az emberek figyelmét azokra a kutyára, melyek állatmenhelyeken élnek. 

 

Az ikonokat valós kutyákról mintázták
Az ikonokat valós kutyákról mintázták

 

A Dogs Trust az Egyesült Királyság legnagyobb kutya-jóléti szervezete, a mi felelősségünk, hogy megfelelő, tisztességes bánásmódban részesüljenek a kutyák mind a digitális, mind a valós világban. Legújabb frissítésünkkel a billentyűzetet tesszük változatossá. 9 millió kutya él  családoknál szerte az országban, úgy éreztük, ők is megérdemlik a megjelenést. Nap mint nap találkozunk a legkülönfélébb kutyákkal - és mind gyönyörű! Ezt szerettük volna mindenkivel megosztani! Örülünk, hogy elindulhatott a Dogs Trust Emoji: ezzel ünnepeljük a fajták csodálatos sokszínűségét - mindezt egy szórakoztató és kreatív módon.” - mondta Adrian Burder, a Dogs Trust vezérigazgatója.

 

A hangulatjel-billentyűzetet innen letölthitek Androidra vagy iOS-ra.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: dogstrust.org.uk

Témába vág

Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban
A francia bulldogok és a labrador retrieverek ismét taroltak.

A Te kedvenced felismeri, ha ugyanolyan fajtájú kutyát lát? A Te kedvenced felismeri, ha ugyanolyan fajtájú kutyát lát?
Nem titok, hogy a gazdik erős érzelmeket táplálnak kedvenceik iránt, és gyakran úgy vélik, különleges szuperképességeknek vannak birtokában. Van, aki esküdni merne rá, hogy bundása bármikor felismerné, ha saját fajtájának képviselője jönne szembe az utcán. Valóban így van, vagy puszta ábránd?

Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre
Egy friss tanulmányból az is kiderül, melyek ezek a fajták.

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

Így teheted biztonságossá otthonodat a kutyád számára - A konyha Így teheted biztonságossá otthonodat a kutyád számára - A konyha
Kedvenceink egyik kedvenc helye a konyha; nem csoda, ha időnként késztetést éreznek arra, hogy felfedezőútra induljanak. Milyen veszélyeket rejthet e kalandozás és hogyan előzhetjük meg a bajt?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Rehabportál Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Pitbullok és gyerekek? Hírek - Címlapon
Pitbullok és gyerekek?
Egyedülálló magyar siker a Flyball Európa Bajnokságon! Hírek - Címlapon
Egyedülálló magyar siker a Flyball Európa Bajnokságon!