A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás strandolás a naplementében és tovább - ilyen volt az első Kutyastrandok Éjszakája

2020. augusztus 24., 16:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Több helyszínen zajlott szombaton a különleges vízparti program, a Kutyastrandok Éjszakája. Az eseményhez csatlakozott kutyabarát vízparti helyszínek hosszabb nyitvatartással és programokkal készültek a kutyák és gazdik számára egyaránt.



Az augusztus végi hosszúhétvége szombatján került megrendezésre az első Kutyastrandok Éjszakája, melyhez rögtön négy kutyabarát vízparti helyszín csatlakozott, így országszerte válogathattak a helyszínekből a gazdik: a Nyíregyháza melletti Vizsla-tó, a Délegyházi-tavaknál fekvő Tavirózsa Kemping és Kutyastrand, a pécsi Hirdi Kutyastrand és a Kőszegi Kutyastrand is hosszabban tartott nyitva ez alkalomból. 

 

 

Éjszakába nyúlóan pancsolhattak a kutyák a Kutyastrandok Éjszakája alkalmából
Éjszakába nyúlóan pancsolhattak a kutyák a Kutyastrandok Éjszakája alkalmából
Fotó: Hornyák Emőke

 

 

Az időjárás is kegyes volt, igazi strandidőben élvezhették a napot és az estét a kutyások, a viharok is mintha kivárták volna a maguk idejét, így tényleg az önfeledt pancsolásról és szórakozásról szólhatott az este. 

 

 

Korom Gábor előadása a Kőszegi Kutyastrandon
Korom Gábor előadása a Kőszegi Kutyastrandon

 

 

A Közösen a Kutyákkal Egyesület és a Kutyabarathelyek.hu szervezésében megvalósult esemény mondhatni központja a Kőszegi Kutyastrand volt, ahol nemcsak az éjszakába nyúló kutyastrandolás lehetősége várta a látogatókat:

 

“rengetegen voltak kíváncsiak Korom Gábor előadására, de nagy tapsot kaptak a Kőszegi Kutyasulisok az engedelmes és ügyességi bemutatójukon is - mondta Prim József, a Közösen a Kutyákkal Egyesület elnöke - Az este további részéhez a zenét Detmon és Kvarc biztosította - sajnos Dj NB előadását a közelgő vihar megszakította. Ennek ellenére is nagyon jól sikerült az este, mindenki jól érezte magát, a kutyák nagyokat úsztak, és játszottak egymással. Több mint 200 gazdi látogatott ki az esti órákban kedvenceikkel a strandra.” 

 

 

Korom Gábor előadására sokan voltak kíváncsiak Kőszegen
Korom Gábor előadására sokan voltak kíváncsiak Kőszegen

 

 

Engedelmes és ügyességi bemutató a Kőszegi Kutyasuli jóvoltából
Engedelmes és ügyességi bemutató a Kőszegi Kutyasuli jóvoltából

 

 

“A Vizsla-tavon öt órakor volt kapunyitás, elsőként az egyik törzsvendég, Csoki tacsi jelent meg gazdijaival, aki estig rendületlenül futott és úszott a lasztija után. Utána sorra érkeztek a csobbanni vágyó kutyusok, leopárdkutyákkal, vizslákkal, malival, mudival, és gyönyörű keverék kutyákkal telt meg a Vizsla-tó partja - meséli Kovács Tünde, a Vizsla-tó megálmodója. -  A strandolás mellett hatalmas futkározásoknak lehettünk szemtanúi, és az ügyességi pálya sem maradt kihasználatlan az este folyamán. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az első Kutyastrandok Éjszakáján!”

 

 

Csobbanás a Vizsla-tóban
Csobbanás a Vizsla-tóban

 

 

Nem csak úszásra volt lehetőség a Vizsla-tavon a Kutyastrandok Éjszakáján!
Nem csak úszásra volt lehetőség a Vizsla-tavon a Kutyastrandok Éjszakáján!

 

 

 

A fotók folyamatosan érkeznek a strandok Facebook oldalaira, valamint a Kutyastrandok Éjszakája facebook oldalára is - érdemes követni, hiszen biztosan várható folytatás!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól
A MOL legfrissebb országos felméréséből* kiderül, hogyan vélekedünk a kiskedvenccel való utazásról!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában Hírek - Címlapon
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában
Miért színezi meg a könny a szőrt? Hírek - Címlapon
Miért színezi meg a könny a szőrt?