A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magyarország visszavár - újabb gyönyörű videóval üzen a Magyar Turisztikai Ügynökség

2020. június 06., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




A Magyar Turisztikai Ügynökség arra buzdít: aki teheti, induljon ismét útnak, barangoljon belföldön, keresse fel régen látott, kedvenc helyeit, vagy fedezzen fel eddig ismeretlen, csodás és izgalmas úti célokat. A kampány szlogenje „Együtt, itthon, szabadon – Magyarország visszavár” .



 

Itt van a nyár, lassan a bezártságnak is teljesen vége lesz - és bár a járványhelyzet nem múlt el, meg nem nyugodhatunk teljesen, mégis az óvintézkedések betartásával újra elkezdhetjük tervezni a következő kutyás kirándulásunkat, túránkat, utazásunkat. Egyre több szálláshely és vendéglátóhely nyitja meg kapuját, és várja vissza vendégeit. Ha pedig minden jól megy, hamarosan akár a múzeumok, kiállítóhelyek is újra megnyithatják kapuikat – addig is felfedezhetjük hazánk rengeteg természeti kincsét!

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség júniusban indult kampányában is az utazásra buzdít. Gyönyörű új videójukban nem csak az ország kincseivel találkozhatunk, de modellek helyett a hétköznapi, a turizmusban dolgozó emberekkel is, hiszen most ők kapták a főszerepet.  kampány arcai olyan, a turisztikai szektorban dolgozó, hivatásuk iránt elkötelezett emberek, akikkel utazásaink során nap mint nap találkozunk.

 

 

 

 

 

 

A június 1-jén indult másfél hónapos kampány célja ezúttal nem csupán a nyári főszezon forgalmának erősítése, hanem a koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet után Magyarország belföldi turizmusának újraindítása. A kampányhoz minden eddiginél több, csaknem 450 szálláshely, vendéglátóegység, fürdő, illetve más turisztikai szolgáltató és attrakció csatlakozott kedvezményes ajánlatokkal.

 

További részletek a kampányról ide kattintva olvashatók.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bájos illusztrációk a kutyások hétköznapjairól Hírek - Címlapon
Bájos illusztrációk a kutyások hétköznapjairól
Svédországban kötelezővé válik a macskák ivartalanítása Hírek - Címlapon
Svédországban kötelezővé válik a macskák ivartalanítása