A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magyarország visszavár - újabb gyönyörű videóval üzen a Magyar Turisztikai Ügynökség

2020. június 06., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




A Magyar Turisztikai Ügynökség arra buzdít: aki teheti, induljon ismét útnak, barangoljon belföldön, keresse fel régen látott, kedvenc helyeit, vagy fedezzen fel eddig ismeretlen, csodás és izgalmas úti célokat. A kampány szlogenje „Együtt, itthon, szabadon – Magyarország visszavár” .



 

Itt van a nyár, lassan a bezártságnak is teljesen vége lesz - és bár a járványhelyzet nem múlt el, meg nem nyugodhatunk teljesen, mégis az óvintézkedések betartásával újra elkezdhetjük tervezni a következő kutyás kirándulásunkat, túránkat, utazásunkat. Egyre több szálláshely és vendéglátóhely nyitja meg kapuját, és várja vissza vendégeit. Ha pedig minden jól megy, hamarosan akár a múzeumok, kiállítóhelyek is újra megnyithatják kapuikat – addig is felfedezhetjük hazánk rengeteg természeti kincsét!

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség júniusban indult kampányában is az utazásra buzdít. Gyönyörű új videójukban nem csak az ország kincseivel találkozhatunk, de modellek helyett a hétköznapi, a turizmusban dolgozó emberekkel is, hiszen most ők kapták a főszerepet.  kampány arcai olyan, a turisztikai szektorban dolgozó, hivatásuk iránt elkötelezett emberek, akikkel utazásaink során nap mint nap találkozunk.

 

 

 

 

 

 

A június 1-jén indult másfél hónapos kampány célja ezúttal nem csupán a nyári főszezon forgalmának erősítése, hanem a koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet után Magyarország belföldi turizmusának újraindítása. A kampányhoz minden eddiginél több, csaknem 450 szálláshely, vendéglátóegység, fürdő, illetve más turisztikai szolgáltató és attrakció csatlakozott kedvezményes ajánlatokkal.

 

További részletek a kampányról ide kattintva olvashatók.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bájos illusztrációk a kutyások hétköznapjairól Hírek - Címlapon
Bájos illusztrációk a kutyások hétköznapjairól
Svédországban kötelezővé válik a macskák ivartalanítása Hírek - Címlapon
Svédországban kötelezővé válik a macskák ivartalanítása