A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megeszi a kutya a telet! Újra Állati Kölyöknap az AsiaCenterben

2018. április 25., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Az AsiaCenter 2018. május 12-én, szombaton újra egy állati jó családi napra hívja a kicsiket és nagyokat. A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon házi kedvenceinkkel együtt élvezhetjük a jó időt és az ingyenes programokat!



Lesz játék értékes nyereményekért, gyermek foglalkoztatók és a fellépők sorában ott lesz a nagy nevettető, Irigy Hónaljmirigy, koncertet ad Fatima és a gyerekek legnagyobb kedvence, az Alma Együttes is!

 

Az AsiaCenter, a kutyabarát üzletközpont immár második alkalommal rendezi meg az AsiaCenter Állati Kölyöknapot, amely az ázsiai Kutya évének tematikájára épül. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy fontos szerepet kap az ember legjobb barátja és a felelős állattartás.

Vagyis biztosan nem kötik majd az ebet a karóhoz miközben csupa kedves, kutyás program várja a családokat. Lesznek érdekes bemutatók és matricagyűjtő játék is értékes nyereményekért. Ezen kívül arcfestés, kézműves foglalkozások és természetesen színpadi fellépők szórakoztatják a közönséget május 12-én délelőtt 10 órától. Fellép az Apacuka Zenekar, az Alma Együttes, Ricsi Bohóc, Fatima és az Irigy Hónaljmirigy.

 

Állati Kölyöknap az AsiaCenterben

 

Minden program és koncert ingyenes!

 

Színpadi programok*:

10:15              Apacuka Zenekar koncert

11:15              Peonza bemutató és kipróbálási lehetőség

11:30              Kutyás játékok és bemutatók a színpadon

13:15              Alma Együttes koncert

14:15              Kutyás játékok és bemutatók a színpadon

16:00              Ricsi Bohóc

16:30              Fatima koncert

17:00              Nyeremények sorsolása

17:30              Irigy Hónaljmirigy koncert

        
      *A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 

 

Témába vág

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő
Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.

5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez 5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez
Társasága megnyugtat, felvidít és szebbé varázsolja életünket. Különleges kapcsolat fűz össze minket, mely lélektől-lélekig ér, és gyakran szorosabb, mint amit az emberek irányában érzünk.

Felejthetetlen élmény a kutyusoknak és gazdáiknak: így telt az Allee jótékony hétvégéje Felejthetetlen élmény a kutyusoknak és gazdáiknak: így telt az Allee jótékony hétvégéje
2021. június 12-13-án ismét a kutyusoké és a gazdiké volt a főszerep az Allee melletti Kőrösy sétányon: szombaton a legstílusosabb két- és négylábúakból álló vegyes párosok kerültek reflektorfénybe, vasárnap pedig vidám ügyességi versenyeken vehettek részt a vállalkozó kedvű kutyabarátok és kedvenceik.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vakvezető ABC – E, mint etetés Hírek - Címlapon
Vakvezető ABC – E, mint etetés
Kisgyerekek vs. kutyák 2.0 Hírek - Címlapon
Kisgyerekek vs. kutyák 2.0