A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megható kép egy menyasszonyról és segítőkutyájáról

2016. január 19., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy fotó, amiben benne van minden szeretet, hála és barátság.



Természetes, hogy a szívünkhöz legközelebb állók részt vesznek életünk legnagyobb eseményein, így az esküvőnkön is. Bella, a labrador azonban nem csupán Valerie legjobb barátjaként vett részt a ceremónián.

 

Bella részt vehetett gazdája esküvőjén
Bella részt vehetett gazdája esküvőjén
Fotó: buzzfeed.com

 

Valerie Parrott pánikbetegséggel küzd. A modern kor komoly betegsége ez, mely szorongással, stresszel és hirtelen jövő pánikrohamokkal jár, melyek hossza kiszámíthatatlan, általában fél óra hosszú. Jellemző tünetei lehetnek a menekülési késztetés, megőrüléstől és haláltól való félelem, izzadás, légszomj, szapora szívverés, émelygés, kipirulás, szédülés, fejfájás, gyengeség.

 

Bella, a segítőkutya két éve él Valerievel
Bella, a segítőkutya két éve él Valerievel
Fotó: buzzfeed.com

 

Bella segítőkutyaként már két éve él Valerievel. A kutya megérzi és jelezni tudja gazdájának, ha újabb pánikrohama várható. Legtöbbször már Bella jelenléte is elég a tünetek csökkentésére. Mindennapjaikról blogot vezet Valerie, ahol azt is elárulja, hogyan segít neki négylábú barátja. Itt mesélte el azt is, miért is jelentett hatalmas segítséget Bella az esküvőn - és azt is, hogy elsősorban nem segítőként, hanem barátként volt jelen a kutyus.

 

„Minden egyes nap a mancsaiba helyezem az életemet és az egészségemet. Képtelenség lett volna, hogy életem legfontosabb napján ő ne legyen ott.”

 

Egy esküvő ugyanakkor nagyon stresszes esemény is, így Bella nagyon sokat segített a menyasszonynak nyugalma megtartásában.

 

Bella és Valerie - ennél jobban nem fejezheti ki fotó a szeretet
Bella és Valerie - ennél jobban nem fejezheti ki fotó a szeretet
Fotó: buzzfeed.com

 

Maddie Peschong készített az esküvőn egy fotót arról, hogyan nyugtatja ez a csodálatos kutya a beteg menyasszonyt. A kép azóta bejárta az interneten keresztül az egész világot! Mi sem tudunk kifejezőbben szólni róla, mint maga Valerie:

 

„Ebben a képben benne van minden, ami a kapcsolatunk, és amit képtelenség lenne szavakkal kifejezni. Azt szokták mondani, vannak képek, amik többet mondanak ezer szónál. Nos, szerintem ez ilyen.”

 

 

Forrás: 24.hu, vous.hu, nlcafe.hu, webbeteg.hu
Indexkép forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán 5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán
Mit tegyünk, és mit ne tegyünk, amikor úgy hozza az élet, hogy a sétán összetalálkozunk egy segítőkutyával és gazdijával?

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart JULIUS-K9 Rehabportál Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatorvosi Kamara: egy kutyát sem lehet elaltatni az új rendelet miatt! Hírek - Címlapon
Állatorvosi Kamara: egy kutyát sem lehet elaltatni az új rendelet miatt!
Kitiltják a kutyákat a X. kerület parkjaiból Hírek - Címlapon
Kitiltják a kutyákat a X. kerület parkjaiból