A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megható kép egy menyasszonyról és segítőkutyájáról

2016. január 19., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy fotó, amiben benne van minden szeretet, hála és barátság.



Természetes, hogy a szívünkhöz legközelebb állók részt vesznek életünk legnagyobb eseményein, így az esküvőnkön is. Bella, a labrador azonban nem csupán Valerie legjobb barátjaként vett részt a ceremónián.

 

Bella részt vehetett gazdája esküvőjén
Bella részt vehetett gazdája esküvőjén
Fotó: buzzfeed.com

 

Valerie Parrott pánikbetegséggel küzd. A modern kor komoly betegsége ez, mely szorongással, stresszel és hirtelen jövő pánikrohamokkal jár, melyek hossza kiszámíthatatlan, általában fél óra hosszú. Jellemző tünetei lehetnek a menekülési késztetés, megőrüléstől és haláltól való félelem, izzadás, légszomj, szapora szívverés, émelygés, kipirulás, szédülés, fejfájás, gyengeség.

 

Bella, a segítőkutya két éve él Valerievel
Bella, a segítőkutya két éve él Valerievel
Fotó: buzzfeed.com

 

Bella segítőkutyaként már két éve él Valerievel. A kutya megérzi és jelezni tudja gazdájának, ha újabb pánikrohama várható. Legtöbbször már Bella jelenléte is elég a tünetek csökkentésére. Mindennapjaikról blogot vezet Valerie, ahol azt is elárulja, hogyan segít neki négylábú barátja. Itt mesélte el azt is, miért is jelentett hatalmas segítséget Bella az esküvőn - és azt is, hogy elsősorban nem segítőként, hanem barátként volt jelen a kutyus.

 

„Minden egyes nap a mancsaiba helyezem az életemet és az egészségemet. Képtelenség lett volna, hogy életem legfontosabb napján ő ne legyen ott.”

 

Egy esküvő ugyanakkor nagyon stresszes esemény is, így Bella nagyon sokat segített a menyasszonynak nyugalma megtartásában.

 

Bella és Valerie - ennél jobban nem fejezheti ki fotó a szeretet
Bella és Valerie - ennél jobban nem fejezheti ki fotó a szeretet
Fotó: buzzfeed.com

 

Maddie Peschong készített az esküvőn egy fotót arról, hogyan nyugtatja ez a csodálatos kutya a beteg menyasszonyt. A kép azóta bejárta az interneten keresztül az egész világot! Mi sem tudunk kifejezőbben szólni róla, mint maga Valerie:

 

„Ebben a képben benne van minden, ami a kapcsolatunk, és amit képtelenség lenne szavakkal kifejezni. Azt szokták mondani, vannak képek, amik többet mondanak ezer szónál. Nos, szerintem ez ilyen.”

 

 

Forrás: 24.hu, vous.hu, nlcafe.hu, webbeteg.hu
Indexkép forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán 5 hasznos tanács, ha segítőkutyás párossal találkozunk a sétán
Mit tegyünk, és mit ne tegyünk, amikor úgy hozza az élet, hogy a sétán összetalálkozunk egy segítőkutyával és gazdijával?

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával
Emléklapot kapott gazdija diplomaosztóján Gesztenye, a vakvezető kutya is, aki minden lépésénél segítette szeretett gazdáját az egyetemen.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatorvosi Kamara: egy kutyát sem lehet elaltatni az új rendelet miatt! Hírek - Címlapon
Állatorvosi Kamara: egy kutyát sem lehet elaltatni az új rendelet miatt!
Kitiltják a kutyákat a X. kerület parkjaiból Hírek - Címlapon
Kitiltják a kutyákat a X. kerület parkjaiból