A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megnyílt az első magyar nonstop, állatvédő kutyaszalon!

2020. november 24., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Kutyakozmetikát nyitott Magyarország egyik legismertebb állatvédő csoportja, a Szurkolók az Állatokért szervezet. Amint a szabályok lehetővé teszik, a Budapest XI. kerületében található üzlet egyedülálló módon 0-24-ben várja majd vendégeit, a bevétel nagy részét pedig a közösség legfőbb célkitűzésére, azaz az állatmentés feltételeinek biztosítására fordítják.



 

„Az általunk megmentett kutyák ellátása, orvosi kezelése jelentős költségekkel jár, amit elsősorban adományokból oldunk meg. Régóta terveztük, hogy egy kisállat-kozmetikát nyitunk, ahol a működési költségeinken felüli nyereséget az állatvédelemre fordíthatjuk. Így, aki betér a nemzetközi viszonylatban is több egyedi szolgáltatást nyújtó szalonunkba, nemcsak profi kezekben tudhatja kedvencét, hanem hozzájárul a bajba jutott állatok megmentéséhez is” – fejtette ki Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért szervezet vezetője.

 

 

Kutyakozmetikát nyitottak a Szurkolók - a bevétel állatvédelmi célokat támogat

 

 

A gazdák különleges lehetőségei közé tartozik, hogy a szalon munkatársai igény esetén készek házhoz menni a kis- és nagytestű kutyákért, majd vissza is szállítani őket otthonukba. Mindez rugalmas, kényelmes megoldás a tulajdonosoknak, egyúttal segít csökkenteni az emberi érintkezések számát, ami a mostani helyzetben lényeges szempont.

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja? A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja?
Apró fehér szöszmöszök a kutya bundáján? Csak nem korpásodik? Lehetséges egyáltalán?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Világelsők az ELTE kutatói: ők vezetik az etológiai világranglistát! Hírek - Címlapon
Világelsők az ELTE kutatói: ők vezetik az etológiai világranglistát!
A kijárási korlátozás kijátszására vennének sokan magukhoz kutyát Hírek - Címlapon
A kijárási korlátozás kijátszására vennének sokan magukhoz kutyát