A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megnyílt az első magyar nonstop, állatvédő kutyaszalon!

2020. november 24., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Kutyakozmetikát nyitott Magyarország egyik legismertebb állatvédő csoportja, a Szurkolók az Állatokért szervezet. Amint a szabályok lehetővé teszik, a Budapest XI. kerületében található üzlet egyedülálló módon 0-24-ben várja majd vendégeit, a bevétel nagy részét pedig a közösség legfőbb célkitűzésére, azaz az állatmentés feltételeinek biztosítására fordítják.



 

„Az általunk megmentett kutyák ellátása, orvosi kezelése jelentős költségekkel jár, amit elsősorban adományokból oldunk meg. Régóta terveztük, hogy egy kisállat-kozmetikát nyitunk, ahol a működési költségeinken felüli nyereséget az állatvédelemre fordíthatjuk. Így, aki betér a nemzetközi viszonylatban is több egyedi szolgáltatást nyújtó szalonunkba, nemcsak profi kezekben tudhatja kedvencét, hanem hozzájárul a bajba jutott állatok megmentéséhez is” – fejtette ki Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért szervezet vezetője.

 

 

Kutyakozmetikát nyitottak a Szurkolók - a bevétel állatvédelmi célokat támogat

 

 

A gazdák különleges lehetőségei közé tartozik, hogy a szalon munkatársai igény esetén készek házhoz menni a kis- és nagytestű kutyákért, majd vissza is szállítani őket otthonukba. Mindez rugalmas, kényelmes megoldás a tulajdonosoknak, egyúttal segít csökkenteni az emberi érintkezések számát, ami a mostani helyzetben lényeges szempont.

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja? A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja?
Apró fehér szöszmöszök a kutya bundáján? Csak nem korpásodik? Lehetséges egyáltalán?

Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára
A kutya fürdetése amolyan "nemszeretem" dolog lehet, mégsem úszhatjuk meg. Időnként bizony szükséges, hogy megfürdessük kedvencünket, nemcsak az esetleges kutyaszag és a kosz miatt. A tiszta, ápolt szőrzet és bőr egészsége szempontjából is fontos, általa pedig kutyánk is mi is jobban érezzük majd magunkat!

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál MOL Nyrt. Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Világelsők az ELTE kutatói: ők vezetik az etológiai világranglistát! Hírek - Címlapon
Világelsők az ELTE kutatói: ők vezetik az etológiai világranglistát!
A kijárási korlátozás kijátszására vennének sokan magukhoz kutyát Hírek - Címlapon
A kijárási korlátozás kijátszására vennének sokan magukhoz kutyát