A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Milán, a kutyafotós

Kihívások a kutyafotózásban


2015. február 16., 18:30


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló




Lovagi Milán nevét elsősorban a szombathelyiek ismerik. Igazi kihívásnak éli meg a kutyás fotózásokat. Különleges hobbijáról mesélt.



Láttam már divatfotózásos munkákat tőle, készített képeket Mosolyka Fanniról és közönségéről, lencsevégre kap családi pillanatokat, hívják esküvőkre, de feltűnik kivételes rendezvényeken is. Letisztult képeit könnyen megértheti bárki, Milán az élet boldog és örömteli pillanatait ragadja meg. Én örülök annak, ha valaki ezt szeretné megmutatni, mert feltölt, vidámságot ad, erre pedig igenis szükségünk van. 

 

Milán7
Kicsimancs a nagy kézen
Fotó: Lovagi Milán

 

Élete első kutyás fotósorozatát kölyökről készítette.

- Egy ismerősöm szerette volna eladni a kiskutyákat, de megmaradt neki három. Felajánlottam neki, hogy készítek róluk fotókat, hátha úgy talál neki gazdákat. Mondanom sem kell, egy-két jó beállítással és képpel pillanatok alatt elvitték a kicsiket. - meséli a kezdeteket Milán. - Azóta nagyon szívesen dolgozom kutyákkal. A tapasztalatom szerint egyáltalán nem nehezebb, mint gyerekekkel. 

 

Milán1
Gyere játszani!
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán nagy állat- és kutyabarát, ezért igazi kihívásnak érzi, hogy fotói által megmutassa egy-egy négylábú alany személyiségét, fajtájának jellemzőit, viselkedésüket szabad térben vagy stúdióban. 

- Nagyon szeretem megragadni és visszaadni azt a légkört, ami a kutya és gazdája közt érzékelhető. Mostanában sokat foglalkozom a kisgyerek-kölyökkutya összhanggal. 

 

Milán4
Te vagy a barátom!
Fotó: Lovagi Milán

 

A közösségi oldal jóvoltából egyre többen fedezik fel Milán specialitását, és jelentkeznek be hozzá fotózásra. Ő minden témára nyitott, legyen az kiskutya, vagy nagykutya.

 

Milán6
Jól megragadott mozdulatsor
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán8
Minden rendben
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán5
Ők vajon kik lehetnek? :)
Fotó: Lovagi Milán 

 

Milán3
Icipicit nagy csak
Fotó: Lovagi Milán

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáknál is van influenza! Hírek - Címlapon
Kutyáknál is van influenza!
Veseelégtelenség kutyáknál Hírek - Címlapon
Veseelégtelenség kutyáknál