A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Milán, a kutyafotós

Kihívások a kutyafotózásban


2015. február 16., 18:30


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló
Lovagi Milán nevét elsősorban a szombathelyiek ismerik. Igazi kihívásnak éli meg a kutyás fotózásokat. Különleges hobbijáról mesélt.Láttam már divatfotózásos munkákat tőle, készített képeket Mosolyka Fanniról és közönségéről, lencsevégre kap családi pillanatokat, hívják esküvőkre, de feltűnik kivételes rendezvényeken is. Letisztult képeit könnyen megértheti bárki, Milán az élet boldog és örömteli pillanatait ragadja meg. Én örülök annak, ha valaki ezt szeretné megmutatni, mert feltölt, vidámságot ad, erre pedig igenis szükségünk van. 

 

Milán7
Kicsimancs a nagy kézen
Fotó: Lovagi Milán

 

Élete első kutyás fotósorozatát kölyökről készítette.

- Egy ismerősöm szerette volna eladni a kiskutyákat, de megmaradt neki három. Felajánlottam neki, hogy készítek róluk fotókat, hátha úgy talál neki gazdákat. Mondanom sem kell, egy-két jó beállítással és képpel pillanatok alatt elvitték a kicsiket. - meséli a kezdeteket Milán. - Azóta nagyon szívesen dolgozom kutyákkal. A tapasztalatom szerint egyáltalán nem nehezebb, mint gyerekekkel. 

 

Milán1
Gyere játszani!
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán nagy állat- és kutyabarát, ezért igazi kihívásnak érzi, hogy fotói által megmutassa egy-egy négylábú alany személyiségét, fajtájának jellemzőit, viselkedésüket szabad térben vagy stúdióban. 

- Nagyon szeretem megragadni és visszaadni azt a légkört, ami a kutya és gazdája közt érzékelhető. Mostanában sokat foglalkozom a kisgyerek-kölyökkutya összhanggal. 

 

Milán4
Te vagy a barátom!
Fotó: Lovagi Milán

 

A közösségi oldal jóvoltából egyre többen fedezik fel Milán specialitását, és jelentkeznek be hozzá fotózásra. Ő minden témára nyitott, legyen az kiskutya, vagy nagykutya.

 

Milán6
Jól megragadott mozdulatsor
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán8
Minden rendben
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán5
Ők vajon kik lehetnek? :)
Fotó: Lovagi Milán 

 

Milán3
Icipicit nagy csak
Fotó: Lovagi Milán

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták
A tél közeledtével gondot kell fordítani a kertben élő kutyák házának téliesítésére, testének melegen tartására. Ehhez azonban több tényezőt figyelembe kell venni, ugyanis minden fajtának mások az igényei, eltérő a tűrőképességük, valamint más a számukra ideális hőmérséklet.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáknál is van influenza! Hírek - Címlapon
Kutyáknál is van influenza!
Veseelégtelenség kutyáknál Hírek - Címlapon
Veseelégtelenség kutyáknál