A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Ajánló

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Milán, a kutyafotós

Kihívások a kutyafotózásban


2015. február 16., 18:30


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló
Lovagi Milán nevét elsősorban a szombathelyiek ismerik. Igazi kihívásnak éli meg a kutyás fotózásokat. Különleges hobbijáról mesélt.Láttam már divatfotózásos munkákat tőle, készített képeket Mosolyka Fanniról és közönségéről, lencsevégre kap családi pillanatokat, hívják esküvőkre, de feltűnik kivételes rendezvényeken is. Letisztult képeit könnyen megértheti bárki, Milán az élet boldog és örömteli pillanatait ragadja meg. Én örülök annak, ha valaki ezt szeretné megmutatni, mert feltölt, vidámságot ad, erre pedig igenis szükségünk van. 

 

Milán7
Kicsimancs a nagy kézen
Fotó: Lovagi Milán

 

Élete első kutyás fotósorozatát kölyökről készítette.

- Egy ismerősöm szerette volna eladni a kiskutyákat, de megmaradt neki három. Felajánlottam neki, hogy készítek róluk fotókat, hátha úgy talál neki gazdákat. Mondanom sem kell, egy-két jó beállítással és képpel pillanatok alatt elvitték a kicsiket. - meséli a kezdeteket Milán. - Azóta nagyon szívesen dolgozom kutyákkal. A tapasztalatom szerint egyáltalán nem nehezebb, mint gyerekekkel. 

 

Milán1
Gyere játszani!
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán nagy állat- és kutyabarát, ezért igazi kihívásnak érzi, hogy fotói által megmutassa egy-egy négylábú alany személyiségét, fajtájának jellemzőit, viselkedésüket szabad térben vagy stúdióban. 

- Nagyon szeretem megragadni és visszaadni azt a légkört, ami a kutya és gazdája közt érzékelhető. Mostanában sokat foglalkozom a kisgyerek-kölyökkutya összhanggal. 

 

Milán4
Te vagy a barátom!
Fotó: Lovagi Milán

 

A közösségi oldal jóvoltából egyre többen fedezik fel Milán specialitását, és jelentkeznek be hozzá fotózásra. Ő minden témára nyitott, legyen az kiskutya, vagy nagykutya.

 

Milán6
Jól megragadott mozdulatsor
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán8
Minden rendben
Fotó: Lovagi Milán

 

Milán5
Ők vajon kik lehetnek? :)
Fotó: Lovagi Milán 

 

Milán3
Icipicit nagy csak
Fotó: Lovagi Milán

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Ráadta pólóját a hidegben fagyoskodó kóbor kutyára a jószívű fiatalember Ráadta pólóját a hidegben fagyoskodó kóbor kutyára a jószívű fiatalember
Sokak szemében apróságnak tűnhet, de a magányos, didergő kutyának a világot jelenthette a cseppnyi gondoskodás, amit a férfitől kapott.

Nehéz kivédeni az idős kutyák szellemi leépülését Nehéz kivédeni az idős kutyák szellemi leépülését
Nem védi meg az idős kutyákat a szellemi leépüléstől sem a tréning, sem a táplálkozás - állapították meg kutatásuk során bécsi kutatók.

Demencia kutyáknál – 10+1 tipp a nyugodt mindennapokhoz Demencia kutyáknál – 10+1 tipp a nyugodt mindennapokhoz
Egy demenciával küzdő kutya gondozása kisebb-nagyobb kihívásokat rejthet magában, komoly feladat elé állítva kutyát és gazdit egyaránt. Hogyan segíthetünk kedvencünknek megbirkózni mindezzel?

Alvásproblémák kutyáknál: Mit tegyek, ha rosszul alszik, gyakran felriad álmából? Alvásproblémák kutyáknál: Mit tegyek, ha rosszul alszik, gyakran felriad álmából?
Bármit megtennénk, hogy kedvencünk boldog, egészséges legyen – a pihentető alvás elengedhetetlen ehhez. De mit tehetünk alvásproblémák esetén?

Kellemetlen állapot: vizeletcsepegés kutyáknál Kellemetlen állapot: vizeletcsepegés kutyáknál
Az ősztől kora tavaszig tartó időszak a felfázások tipikus ideje, mely kedvenceinket is érintheti. A vizeletcsepegésnek azonban számos kiváltó oka lehet. Tudj meg többet arról is, hogyan segíthetsz kutyádnak inkontinencia esetén!

Etetőtáljával alszik az idős mentett kutya, akinek régen minden falatért meg kellett küzdenie Etetőtáljával alszik az idős mentett kutya, akinek régen minden falatért meg kellett küzdenie
"Roppant hálásnak tűnik, mintha a biztonságot és az otthont jelentené számára."

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Babakorában elhagyták, most idős menhelyi kutyáknak segít örökbefogadókra találni a 14 éves lány Babakorában elhagyták, most idős menhelyi kutyáknak segít örökbefogadókra találni a 14 éves lány
Mindenkinek jár egy második esély, vallja a fiatal lány, aki egészen kicsi korában megtapasztalta az elhagyatottság érzését. Ma már gazdátlan kutyáknak segít szerető otthonra találni, ahogy neki is sikerült.

11 jel, amiből tudhatod: Te is kutyaőrült vagy! 11 jel, amiből tudhatod: Te is kutyaőrült vagy!
Találó képsorozat, amiből megállapíthatod, mennyire vagy belebolondulva a kutyákba. Rád hány pont igaz?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Kutyáknál is van influenza! Hírek - Címlapon
Kutyáknál is van influenza!
Veseelégtelenség kutyáknál Hírek - Címlapon
Veseelégtelenség kutyáknál