A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Emká, a meghalni kidobott kölyök ma ilyen boldog életet él

2023. március 21., 16:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű
A Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai épp előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor közelében lévő úton, amikor egyikük furcsa, nyüszítő hangokat hallott a szikkasztó árok irányából. 

A nyüszítő hang egy alig több mint 930 grammos, egy tenyérben is elférő fekete kiskutyától származott, akit feltehetően szándékosan hagytak magára meghalni teljesen egyedül. Természetesen a jólelkű megtalálók nem hagyták ott az akkor még zsebben elférő apróságot!

 

 

MK a kiskutya
Emká a megtalálásakor
Fotó: facebook.com/MagyarKozut

 

 

Egyikük azonnal egyeztetett a családjával és megbeszélték, hogy hazaviszi magával a csöppséget. Azonban, miután visszaértek az irodába és mindenki megismerkedett a kölyökkel más fordulatot vett a történet. Az összes munkatárs beleszeretett a fekete szőrkupacba, így mindenki kutyusa lett, aki azóta is az irodában lakik.

 

 

MK megtalálása után
MK-t mindenki imádja
Forrás: facebook.com/MagyarKozut 

 

 

Még akkor a Magyar Közút Facebook oldalán szavazásra bocsátották, hogy mi legyen a neve. Ami végül nem is lehetett más, mint Emká (ami ugye annyit tesz, hogy MK, azaz Magyar Közút).

 

Az azóta eltelt időben a kicsi kutyából bizony csodálatos felnőtt lett, aki rengeteget eszik és játszik. Minden dolgozó szán rá időt, hogy rendszeresen foglalkozzon vele, Emká kedvence azonban az egyik mérnökségi kolléga lett, aki kiemelten sok időt tölt vele.

 

 

 

 

A kutyus élelmezéséről és orvosi ellátásáról a telephely dolgozói saját költségükön gondoskodnak.

 

Emká életét a Magyar Közút Facebook oldalán lehet nyomon követni itt.

 

 

MK ennyire szeretik
Ilyen csodás életet él, hatalmas szeretetben Emká
Forrás: https://www.facebook.com/MagyarKozut

 

 

 

Forrás: facebook.com/MagyarKozut

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát
A járókelők tapssal és ujjongással jutalmazták a hős férfit, aki megmentette a bajba jutott négylábút.

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Szikláról lezuhant kutyát mentett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat – Vinka már lábadozik! Szikláról lezuhant kutyát mentett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat – Vinka már lábadozik!
Kirándulás közben zuhant le egy szikláról Vinka a német vizsla. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat sietett a súlyosan sérült kutya segítségére, és azonnal állatorvoshoz szállították.

Ügyészség előtt a kutyáit sanyarú körülmények között tartó férfi ügye Ügyészség előtt a kutyáit sanyarú körülmények között tartó férfi ügye
Bíróság elé állhat a csetényi férfi, akitől a Zirci Rendőrőrs egyenruhásai mentettek ki két lesoványodott kutyát nagyon rossz körülmények közül.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyakocsikat adományoz mozgássérült társainak a bájos Westie Hírek - Címlapon
Kutyakocsikat adományoz mozgássérült társainak a bájos Westie
Kolbászfalatkákba rejtett szögekkel próbálnak ártani a kutyáknak Budapesten – fokozott figyelem szükséges a sétákon! Hírek - Címlapon
Kolbászfalatkákba rejtett szögekkel próbálnak ártani a kutyáknak Budapesten – fokozott figyelem szükséges a sétákon!