A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mobil ágyat készítettek 16 éves kutyájuknak a gazdik, hogy még egyszer, utoljára elvihessék kedvenc tengerpartjára

2021. április 08., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A 16 éves kutyának egyre inkább nehezére esett a mozgás, a legkisebb lépésekért is küzdenie kellett. Gazdái azonban megtalálták a módot arra, hogy még egyszer elvihessék a kisöreget a kedvenc tengerpartjára.



 

Cocoa, a chesapeake bay retriever valódi családtagként élt gazdáival, Tom Antonioval és feleségével. És mint egy családtag, utazott is velük oda, ahova ők - például nyaralni. Kedvenc közös helyük Virginia Beach: éveken keresztül gyakran utaztak oda. Cocoa az évek múlásával egyre lassult. Az egykori energikus kis kölyökből lassan méltóságteljes öregecske lett.

 

A 16 évét betöltött kutyának végül már a mozgás is nehezére esett - a gazdik azonban szerették volna, ha utolsó heteiben, napjaiban még egyszer visszatérhetnének együtt, teljes családként Virginia Beach-re. Végül egy kis barkácsolás mellett döntöttek: egy kerekeken gördülő ágyat készítettek Cocoának, melyen kényelmesen elnyúlhat, a kerekeknek köszönhetően pedig könnyen mozgatni tudják. A kis ágyat úgy csinálták meg, hogy kötéllel könnyedén húzható legyen, így tengerparti sétára is el tudták vinni Cocoát.

 

 

Kerekeken gördülő ágyat készítettek gazdái az idős kutyának
Kerekeken gördülő ágyat készítettek gazdái az idős kutyának
Fotó: yahoo.com

 

 

A kis család együtt gyönyörködött a csendes naplementében, amikor egy hölgy megszólította őket, hogy megengedik-e, hogy készítsen egy képet a kisöregről. Természetesen nem volt kifogásuk. Néhány nappal később Antonio sógora hívta fel a figyelmüket, hogy a kutyáról készült fotó vírusszerűen terjedni kezdett a közösségi médiában - a gazdik ugyanis nem rendelkeznek ilyen profillal, így nem láthatták a posztot. A fotó és a történetük rengeteg ember szívét melengette meg!

 

 

Cocoa az ágynak köszönhetően újra élvezhette a tengerparti látványt és napsütést a kedvenc helyén
Cocoa az ágynak köszönhetően újra élvezhette a tengerparti látványt és napsütést a kedvenc helyén
Fotó: yahoo.com

 

 

A gazdik szeretetteljes gesztusa Cocoa utolsó kalandjává vált: néhány hónappal ezelőtt kelt át a szivárványhídon. De ahogy Antonio a helyi média kérdésére is elmondta: kapcsolatuk Cocoával örökké fog tartani. A kedves négylábú mindig a szívükben marad - hisz ez egy olyan kötelék, mely örökre szól.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

A kíváncsi labrador és a cetcápa találkozása: „Megszimatolta, majd adott neki egy puszit” A kíváncsi labrador és a cetcápa találkozása: „Megszimatolta, majd adott neki egy puszit”
Kivételes pillanatot élhetett meg a vízimádó kutya gazdája a minap, amikor búvárkodás közben váratlanul feltűnt egy közel 7 méteres cetcápa, és egyenesen odaúszott csónakjához...

A csodálatos Toszkána - ahol a természet csodái találkoznak az igazán kutyabarát helyekkel, kutyás szívekkel A csodálatos Toszkána - ahol a természet csodái találkoznak az igazán kutyabarát helyekkel, kutyás szívekkel
Amikor először jártam Toszkánában azt éreztem, annak ellenére, hogy máshol van az otthonom mégis itthon vagyok. Elvarázsolnak a természeti csodái, a gyönyörű tájak, az olasz életérzés és az, hogy szinte kivétel nélkül minden kutyabarát. Sokan nem szeretnek Olaszországban vezetni, én azt is imádom. Az olasz temperamentum, engem mindig jókedvre derít.

Puszival köszöntik egymást: életre szóló barátságot kötött egy delfin és egy kutya Puszival köszöntik egymást: életre szóló barátságot kötött egy delfin és egy kutya
Hosszú évek teltek el az első találkozás óta, ám a golden retriever ma is ugyanolyan örömmel üdvözli uszonyos barátját, mint a kezdetekkor. Megható képek!

4+1 kutyás strand a Krk-szigeten 4+1 kutyás strand a Krk-szigeten
Horvátország rendkívül kedvelt nyaralási célpont a magyarok körében, és egyre több kutyás is felfedezi az adriai államot. Horvátország meglepően kutyabarát, a négylábú turistákat is szívesen látják! Rövid látogatásunk alkalmával ezt mi is tapasztaltuk: tárt karokkal fogadtak minket a Krk-szigeten!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Igaz barát - Kihúzta a medencébe esett 14 éves vak pajtását a bátor kutya Hírek - Címlapon
Igaz barát - Kihúzta a medencébe esett 14 éves vak pajtását a bátor kutya
Furcsa jelenség kutyáknál: a „fordított tüsszentés” Hírek - Címlapon
Furcsa jelenség kutyáknál: a „fordított tüsszentés”