A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Módosult a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely szabáyzata

2021. július 09., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Változott a szabályzat és a belépődíj is a Fonyódi Kutyás Fürdetőhelyen.



 

 

A Balaton első kutyabarát vízpartja immár 5 éve várja a kutyásokat - és nem véletlenül az egyik legnépszerűbb kutyás fürdetőhely! Hatalmas terület áll a kutyások rendelkezésére, mély és sekély vízben egyaránt mártózhatnak a kutyák.

 

A nyugodt és békés strandolás érdekében fontos, hogy betartsuk a kutyás fürdetőhely írott és íratlan szabályait! (Utóbbiról itt írtunk.) A kutyás vízpart üzemeletetői közzétették a napokban az idei évre vonatkozó, frissített szabályzatot, ami a lentiekben olvasható.

 

Emellett változtak a fürdetőhely belépő díjai is: a felnőtt jegy 500 Ft/főre, a diák 300 Ft/főre, míg a kutya jegy 500 Ft/főre módosult. A belépés a Fonyód Kártyával rendelkezők számára ingyenes, illetve az ilyen kártyával rendelkezdők kutyáinak 17:00 óra után szintén díjmentes a belépés.

 

A részletes szabályzat itt olvasható:

 

Fonyódi Kutyás Fürdetőhely 2021

 

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Hornyak Photo

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Kutyával autóban, biztonságban Kutyával autóban, biztonságban
Egyre népszerűbbek a kutyás utazások, egy nemrégiben készült felmérés szerint a gazdik 80 százaléka viszi a kutyáját autóval, jellemzően inkább rövid utakra. Nagy kérdés azonban, hogy milyen biztonságos szállítási megoldást érdemes ilyenkor választani.

Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton
Januárban a Tagyon Birtok szervezésében hívtak minket kutyás kirándulásra, ami inkább egy közösségi kutyás esemény volt, mint izzasztó séta. A fogadtatás, az ottani kutyások, a hangulat mind marasztaló volt, sajnos mégsem tudtunk kettő napnál többet eltölteni a birtokon. Olvassátok el beszámolónkat a kétnapos balatoni látogatásról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Brimo partysátor MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Életveszélyben lévő kölyköket mentettek az autópályákon a NAV munkatársai Hírek - Címlapon
Életveszélyben lévő kölyköket mentettek az autópályákon a NAV munkatársai
Megható az idős beagle hálája, aki sokévnyi elhanyagolás után végre szeretetben él új otthonában Hírek - Címlapon
Megható az idős beagle hálája, aki sokévnyi elhanyagolás után végre szeretetben él új otthonában