A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba!

Már csak néhány nap van az állatvédelemről szóló kérdőív kitöltésére


2021. március 03., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Legyünk hangjai a hangtalanoknak. Mondd el véleményed az állatvédelmi kérdéseket illetően! Fontos, hogy minél többen kitöltsék, hisz az állatok védelme – legyen szó akár a házikedvencekről, akár a haszonállatokról – mindannyiunk közös ügye, felelőssége! 

Megújul a Nemzeti Állatvédelmi Program. A program céljai között szerepel többek közt az ivartalanítási programok bővítése, a szaporítók tevékenységének felszámolása. Hangsúlyt kap a megelőzés is: fontos, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban megismerkedjenek a felelős állattartással. 

 

A programmal kapcsolatban indult útjára február 7-én az állatvédelem kérdéseiről szóló kérdőív is, melyen keresztül mindannyian elmondhatjuk véleményünket a témáról. A kérdőív 13 kérdést tartalmaz, kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe. Minden kérdéshez találhatunk egy rövid magyarázatot, mely segíthet a válaszadásban. 

 

A kérdőív kitöltésére már csak néhány nap áll rendelkezésre: március 7. a végső határidő. 

 

 

A kérdőívben megadott válaszokat figyelembe fogják venni a Nemzeti Állatvédelmi Program megújítása során
A kérdőívben megadott válaszokat figyelembe fogják venni a Nemzeti Állatvédelmi Program megújítása során
Fotó: Unsplash - Isabela Kronemberger

 

 

A számláló már átlépte a 230 ezret: ennyien már elmondták véleményüket a felelős állattartás kérdéseiről, a cirkuszi állatok tartásáról, a társállatokat és a haszonállatokat érintő kérdésekről, valamint a pirotechnikai eszközök, tűzijátékok használatának tiltásáról.

 

A kérdőívben megadott válaszokat figyelembe fogják venni a Nemzeti Állatvédelmi Program megújítása során, így különösen fontos, hogy minél többen kitöltsük azt! 


 

 


 

A kérdőív az alábbi linken érhető el: 

https://allatvedelem.kormany.hu/

 


 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szülők és gyermekotthonok is csatlakozhatnak idén az Állatvédelmi Témahéthez Szülők és gyermekotthonok is csatlakozhatnak idén az Állatvédelmi Témahéthez
Szülők és gyermekotthonok is csatlakozhatnak idén az Állatvédelmi Témahéthez, amelyet október 2. és 15. között rendeznek meg - közölte Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos.

95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére 95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány szeptemberben éves költségvetése több mint harmadát, mintegy 95 millió forintot állatvédő civil ernyőszervezetek fejlesztésére, prevenciós és edukatív munkájának megsegítésére, az állatkertek állatmentő és fajvédelmi tevékenységének erősítésére, valamint az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) civil állatvédőket segítő ivartalanítási programjának és kutatómunkájának támogatására fordítja - közölték hétfőn, Budapesten.

Állatorvosok és jogászok is segítik a polgárőrök állatvédelmi tevékenységét Állatorvosok és jogászok is segítik a polgárőrök állatvédelmi tevékenységét
Állatorvosok és jogászok segítik a polgárőrök állatvédelmi tevékenységét - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos titkársága az MTI-vel.

Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős? Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős?
Facebook oldalukon nemrég felhívást tettek közzé és arra kérik a gazdikat, hogy kitöltésével minél többen segítsenek feltérképezni a fővárost, hogy hogyan változott a helyzet az elmúlt években és merre vannak a legproblémásabb területek. Vajon jogos e a felháborodás a gazdik részéről vagy csupán egy felfújt sztoriról van csak szó?

Nyolc kutyát tartott embertelen körülmények között egy kaposvári pár - enyhe büntetéssel megúszhatják Nyolc kutyát tartott embertelen körülmények között egy kaposvári pár - enyhe büntetéssel megúszhatják
A Kaposvári Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik olyan körülmények között tartották kutyáikat, amely alkalmas volt arra, hogy az állatok maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
24 kutyát mentettek a rendőrök a pokolból - újabb állatviadal szervezőkön ütöttek rajta Hírek - Címlapon
24 kutyát mentettek a rendőrök a pokolból - újabb állatviadal szervezőkön ütöttek rajta
Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái Hírek - Címlapon
Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái