A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái

2021. március 02., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Véget ért a rémálom: a két franciabulldog épségben hazakerült. A meglőtt kutyasétáltató állapota is stabil, a gyógyulás útjára lépett.



 

Múlt héten történt a megdöbbentő eset: ismeretlen tettesek támadták meg Ryan Fischert, akit Lady Gaga bízott meg kutyáinak gondozásával, míg ő Rómában forgat filmet. A fiatalembert az esti kutyasétán támadták meg fegyverrel. Négy lövés érte a mellkasát, az elkövetők pedig a három francia bulldogból kettőt, Kojit és Gustavot magukkal vitték - Miss Asia, a harmadik kutya szerencsére megmenekült.  

 

Az eset óriási port kavart a médiában is. Az összetört énekesnő néhány nap múlva szólalt csak meg: Instagram posztjában erősítette meg a híreket és felajánlott 500.000 dollárt a megtalálónak. Ryan Fishernek pedig megköszönte, hogy életét kockáztatta a kutyákért. “Örökké hős leszel”- írja.

Ryan családja egyébként jó híreket közölt: a sérülései szerencsére nem voltak életveszélyesek, hamarosan teljesen fel fog épülni. 

 

 

Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon
Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon

 

 

A BBC információi szerint a kutyákat időközben meg is találták: bár nem minden részlet világos, annyit tudni, hogy a két bulldogot egy nő vitte be a rendőrségre. Az énekesnő képviselői megerősítették, hogy Koji és Gustavo az. Egyelőre úgy tűnik, a nőnek nem volt köze a rabláshoz. Arról sincs információ, elfogadta-e az énekesnő által felajánlott pénzjutalmat. 

 

A rendőrség múlt heti közleménye szerint a támadás a kutyák elrablására irányult: a két gyanúsított kiszállt az autóból és egyből a kutyák átadását követelték. Ryan azonban ellenállt, ezért lőttek rá. 

 

Nem tudni, tisztában voltak-e egyáltalán azzal, kik a kutyák valódi gazdái - előfordulhat, hogy “csak” az igen népszerű fajtát szúrták ki, és jó pénz reményében eladni készültek őket. 

 

 

 

Forrás: bbc.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba! Hírek - Címlapon
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba!
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában Hírek - Címlapon
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában