A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái

2021. március 02., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Véget ért a rémálom: a két franciabulldog épségben hazakerült. A meglőtt kutyasétáltató állapota is stabil, a gyógyulás útjára lépett. 

Múlt héten történt a megdöbbentő eset: ismeretlen tettesek támadták meg Ryan Fischert, akit Lady Gaga bízott meg kutyáinak gondozásával, míg ő Rómában forgat filmet. A fiatalembert az esti kutyasétán támadták meg fegyverrel. Négy lövés érte a mellkasát, az elkövetők pedig a három francia bulldogból kettőt, Kojit és Gustavot magukkal vitték - Miss Asia, a harmadik kutya szerencsére megmenekült.  

 

Az eset óriási port kavart a médiában is. Az összetört énekesnő néhány nap múlva szólalt csak meg: Instagram posztjában erősítette meg a híreket és felajánlott 500.000 dollárt a megtalálónak. Ryan Fishernek pedig megköszönte, hogy életét kockáztatta a kutyákért. “Örökké hős leszel”- írja.

Ryan családja egyébként jó híreket közölt: a sérülései szerencsére nem voltak életveszélyesek, hamarosan teljesen fel fog épülni. 

 

 

Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon
Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon

 

 

A BBC információi szerint a kutyákat időközben meg is találták: bár nem minden részlet világos, annyit tudni, hogy a két bulldogot egy nő vitte be a rendőrségre. Az énekesnő képviselői megerősítették, hogy Koji és Gustavo az. Egyelőre úgy tűnik, a nőnek nem volt köze a rabláshoz. Arról sincs információ, elfogadta-e az énekesnő által felajánlott pénzjutalmat. 

 

A rendőrség múlt heti közleménye szerint a támadás a kutyák elrablására irányult: a két gyanúsított kiszállt az autóból és egyből a kutyák átadását követelték. Ryan azonban ellenállt, ezért lőttek rá. 

 

Nem tudni, tisztában voltak-e egyáltalán azzal, kik a kutyák valódi gazdái - előfordulhat, hogy “csak” az igen népszerű fajtát szúrták ki, és jó pénz reményében eladni készültek őket. 

 

 

 

Forrás: bbc.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox „Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox
Sokak szerint a Vissza jövőbe filmek bundás kutyasztárjára hasonlít Blue, az új családtag.

Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista
Nyakába belenőtt a lánc. Magányosan próbált túlélni az utca félelmetes világában... Ám a szerencse rámosolygott, története a hírességhez is eljutott, és ma már egy családot alkotnak. Megható örökbefogadás!

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen
Erős Antónia lányával és a család olasz agarával, Eke Angéla a 14 éves Bambival, Rujder Vivien pedig egy terápiás „kölcsönkutyussal” vonult fel az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta, a helyszínen látványos divatshow nyűgözte le a kutyabarátokat.

Lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját és elrabolták kutyáit Lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját és elrabolták kutyáit
Az énekesnő három kutyáját sétáltatta a megbízott fiatalember, amikor megtámadták és mellkason lőtték. Két kutyát magukkal vittek a támadók, a harmadik megmenekült.

3 szuperaranyos kutyás film, amely a te szívedbe is biztosan belopja magát! 3 szuperaranyos kutyás film, amely a te szívedbe is biztosan belopja magát!
Ki ne vágyna egy kis kikapcsolódásra, egy nagy pohár kakaó és egy hatalmas pokróc vagy akár egy tál popcorn és más mozis hangulatot keltő finomság kíséretében?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor MTI AEGON Magyarország Zrt. Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba! Hírek - Címlapon
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba!
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában Hírek - Címlapon
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában