A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái

2021. március 02., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Véget ért a rémálom: a két franciabulldog épségben hazakerült. A meglőtt kutyasétáltató állapota is stabil, a gyógyulás útjára lépett. 

Múlt héten történt a megdöbbentő eset: ismeretlen tettesek támadták meg Ryan Fischert, akit Lady Gaga bízott meg kutyáinak gondozásával, míg ő Rómában forgat filmet. A fiatalembert az esti kutyasétán támadták meg fegyverrel. Négy lövés érte a mellkasát, az elkövetők pedig a három francia bulldogból kettőt, Kojit és Gustavot magukkal vitték - Miss Asia, a harmadik kutya szerencsére megmenekült.  

 

Az eset óriási port kavart a médiában is. Az összetört énekesnő néhány nap múlva szólalt csak meg: Instagram posztjában erősítette meg a híreket és felajánlott 500.000 dollárt a megtalálónak. Ryan Fishernek pedig megköszönte, hogy életét kockáztatta a kutyákért. “Örökké hős leszel”- írja.

Ryan családja egyébként jó híreket közölt: a sérülései szerencsére nem voltak életveszélyesek, hamarosan teljesen fel fog épülni. 

 

 

Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon
Lady Gaga és kutyái korábbi fotókon

 

 

A BBC információi szerint a kutyákat időközben meg is találták: bár nem minden részlet világos, annyit tudni, hogy a két bulldogot egy nő vitte be a rendőrségre. Az énekesnő képviselői megerősítették, hogy Koji és Gustavo az. Egyelőre úgy tűnik, a nőnek nem volt köze a rabláshoz. Arról sincs információ, elfogadta-e az énekesnő által felajánlott pénzjutalmat. 

 

A rendőrség múlt heti közleménye szerint a támadás a kutyák elrablására irányult: a két gyanúsított kiszállt az autóból és egyből a kutyák átadását követelték. Ryan azonban ellenállt, ezért lőttek rá. 

 

Nem tudni, tisztában voltak-e egyáltalán azzal, kik a kutyák valódi gazdái - előfordulhat, hogy “csak” az igen népszerű fajtát szúrták ki, és jó pénz reményében eladni készültek őket. 

 

 

 

Forrás: bbc.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox „Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox
Sokak szerint a Vissza jövőbe filmek bundás kutyasztárjára hasonlít Blue, az új családtag.

Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista
Nyakába belenőtt a lánc. Magányosan próbált túlélni az utca félelmetes világában... Ám a szerencse rámosolygott, története a hírességhez is eljutott, és ma már egy családot alkotnak. Megható örökbefogadás!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart JULIUS-K9 Ebugatta Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba! Hírek - Címlapon
Most Te is beleszólhatsz a Nemzeti Állatvédelmi Programba!
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában Hírek - Címlapon
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában