A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját és elrabolták kutyáit

2021. február 26., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Az énekesnő három kutyáját sétáltatta a megbízott fiatalember, amikor megtámadták és mellkason lőtték. Két kutyát magukkal vittek a támadók, a harmadik megmenekült. 

Kutyaszittert kapott Lady Gaga három francia bulldogja, míg gazdijuk Rómában forgat filmet. Koji, Gustavo és Miss Asia gondozásával Ryan Fishert bízta meg a sztár.

 

Ryan esti sétára indult a kutyákkal, mikor a történet tragikus fordulatot vett: ismeretlen támadók négy lövést adtak le, amik Ryan mellkasát érték. Kojit és Gustavot magukkal vitték a tettesek, Miss Asia azonban megmenekült. 

 

 

Lady Gaga kutyái
Lady Gaga kutyái 
Fotó: instagram.com/ladygaga

 

 

Mikor a mentők a helyszínre értek, Ryan még mindig magához szorította a kutyát. Szerencsére még magánál volt, így el tudta mondani, mi történt vele.  

 

Ryant súlyos állapotban vitték a kórházba, a legfrissebb információk szerint az állapota stabil. Miss Asia-t a helyszínről Lady Gaga testőre vitte haza. 

 

Az esettel kapcsolatban az énekesnő még nem nyilatkozott, de a kutyák megtalálójának 500 ezer dollár pénzjutalmat ajánlott fel. 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen
Erős Antónia lányával és a család olasz agarával, Eke Angéla a 14 éves Bambival, Rujder Vivien pedig egy terápiás „kölcsönkutyussal” vonult fel az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta, a helyszínen látványos divatshow nyűgözte le a kutyabarátokat.

Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái Épségben hazakerültek Lady Gaga kutyái
Véget ért a rémálom: a két franciabulldog épségben hazakerült. A meglőtt kutyasétáltató állapota is stabil, a gyógyulás útjára lépett.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál Ebugatta Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában Hírek - Címlapon
Hat lábbal és két farokkal született egy kiskutya Oklahomában
Apró hibák – így nevelheted félre kutyusod a sétákon! Hírek - Címlapon
Apró hibák – így nevelheted félre kutyusod a sétákon!