A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Négylábú szuperhősök - hihetetlen és megható történetek a K9-es kutyák világából

2018. december 14., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló
Félelmetes bevetések, hihetetlen akciók, hatalmas szív és még nagyobb bátorság. Ők a világ legkeményebb kutyái, a K9-es szuperkutyák. Az ő életükbe enged bepillantást Kovács Violetta legújabb válogatás könyve, amit most akár meg is nyerhetsz a Kutyabarathelyek.hu fotópályázatán!Kedvenc kutyás írónőnk, Kovács Violetta legújabb könyvében, a K9 Hősök-ben a K9 Kommandó-ban és K9 Kommandó 2-ben megismert és megszeretett négylábú hősök és vezetőinek történeteiből olvashatunk válogatást. A könyvben a hősi halált halt és világhírűvé vált magyar terrorelhárító kutya, Bagira történetével is találkozhat az olvasó.

 

 

Violetta gyönyörű kutyája, Connor és a legújabb könyve
Violetta gyönyörű kutyája, Connor és a legújabb könyve

 

 

Amerikában igazi K-9 kultusz alakult már ki a szolgálati kutyák körül, Violetta pedig könyvei segítségével itthon is megismerteti a szuperkutyákat és munkájukat a közönséggel. Ezek a négylábúak és vezetőik nap nap után az életüket kockáztatják a mi biztonságunkért, minden megbecsülés megilleti hát őket!

 

 

Kovács Violetta - K9 Hősök
Kovács Violetta - K9 Hősök

 

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a könyv mellett a hagyományos K9 Commando naptár is megjelent kedvenc rendőrkutyáink és vezetőik profi fotóival. A K9 Hősök könyv és a 2019-es K9 Commando naptár már megrendelhetők Kovács Violetta weboldaláról, ide kattintva - akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!

 

 

Kovács Violetta K9 Commando naptár 2019
Kovács Violetta K9 Commando naptár 2019

 

 


 

Fotópályázatunkon kutyás képeddel megnyerheted Kovács Violetta K9 Hősök című képét, és a 2019-es K9 Commando naptárat is!

Nem kell mást tenned, mint feltöltened a kutyás képed a Galériánkba! A zsűri által kiválasztott legjobb kép és a legtöbb lájkot gyűjtött fotó gazdája is egy-egy könyvvel lesz gazdagabb, míg mindkét kategória második és harmadik helyezettjei egy-egy naptárat nyernek!

 

 További információ a fotópályázatról és a nyereményekről ide kattintva!

 


 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak
Egy kaliforniai család összehozta a két, szívünknek talán legkedvesebb dolgot egy helyre: a könyveket és a kutyákat. Ruby, a golden retriever lett ugyanis a könyvesboltjuk névadója és nem mellesleg a menedzsere is!

Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár
A megyei könyvtárak közt elsőként vált a Veszprém megyei Eötvös Károly Megyei Könyvtár kutyabaráttá.

A kutyatréner kulisszái mögött – Hobbi vagy munka? A kutyatréner kulisszái mögött – Hobbi vagy munka?
Néha ezt is megkérdezitek tőlem. Hogy hobbi-e még számomra a kutyusokkal foglalkozni vagy valami kötelezően kipipálandó feladat? Azt hiszem, kézenfekvő, ha gyakorlati példák segítségével válaszolok minderre.

Díszsorfallal búcsúztatták a két rendőrkutyát, akik a rosszfiúk üldözésekor történt balesetben haltak meg Díszsorfallal búcsúztatták a két rendőrkutyát, akik a rosszfiúk üldözésekor történt balesetben haltak meg
Két fantasztikus négylábú kollégával lett kevesebb a belga rendőrség. A két kutya szolgálatteljesítés közben, a rosszfiúk üldözésekor vesztette életét egy tragikus balesetben.

Átfogó ismeretterjesztő kézikönyv jelent meg a kutyákról Átfogó ismeretterjesztő kézikönyv jelent meg a kutyákról
Új tudományos-ismeretterjesztő könyv jelent meg A kutya - Az ember legjobb barátjának története címmel Miklósi Ádám akadémikus, egyetemi tanár, a Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Természettudományi Kar (TTK) Etológia Tanszékének vezetője szerkesztésében a Libri Kiadónál.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyatartók tovább élnek! Hírek - Címlapon
A kutyatartók tovább élnek!
Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája Hírek - Címlapon
Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája