A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán

2023. november 22., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.



 

A 2024-ben mozikba kerülő film a hazánkban is kapható Artúr, a király – a kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen című könyvön alapszik. Szerzője, a svéd extrém sportoló Mikael Lindnord élete egyik legnagyobb kihívása közben találkozott össze a kóbor kutyával, még 2014-ben Equadorban. Miután örökbefogadta az ebet, hat éven át éltek együtt boldogan, mígnem Artúr 2020-ban átköltözött az örök vadászmezőkre.

 

 

Artúr, a király - A kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen - A mozifilm plakátja
Artúr, a király - A kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen - A mozifilm plakátja
Fotó: People.com/LIONSGATE

 

 

Ahogy az lenni szokott, itt-ott változtattak a részleteken, de a Mark Wahlberg által játszott Michael, valamint Artúr kutyus története nemcsak szívmelengetőnek, de izgalmasnak is ígérkezik. A film helyszíne ezúttal a Dominikai Köztársaság, ahol az extrém kalandverseny közben a férfi és a kutya útjai kétszer is keresztezik egymást - méghozzá többszáz kilométeres távolságban. Bármennyire is hihetetlen, de úgy tűnik, a kóbor eb kiválasztotta magának a férfit. A való életben állítólag egyszer még az életét is megmentette: Mikael majdnem lelépett egy szikláról, de a kutya még időben felugatott, így az elgyötört sportoló észbe kapott.

 

Artúr csodálatos lelke rengeteg emberre volt hatással. Számunkra pedig ő volt a legnagyszerűbb családtag, akiről csak álmodni lehet” - emlékezett rá meghatottan gazdája. Majd így folytatta: „Ő volt a gyermekeink őrangyala.”

 

Fogadjátok szeretettel a mozifilm előzetesét:

 

 

 

 

 

 

 

Arthur lenyűgöző igaz történetéről korábbi írásunkban olvashattok - nézd meg, ki is volt a film főhősét ihlető négylábú ide kattintva!

 

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor MOL Nyrt. Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szánkázás, avagy miért dörgöli a kutya a fenekét a földhöz? Hírek - Címlapon
Szánkázás, avagy miért dörgöli a kutya a fenekét a földhöz?
Betiltaná a kormány a kutyák, macskák és madarak árusítását az állatvásárokon Hírek - Címlapon
Betiltaná a kormány a kutyák, macskák és madarak árusítását az állatvásárokon