A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem áll le a kaposvári kutyagyilkos - Frissítve

2015. november 03., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Frissítve! Újra emelkedett a nyomravezetői díj, a rendőrség nyomoz, de a tettest továbbra sem találják. Folytatódnak a kutyamérgezések Kaposváron.



Kaposváron a Sávház környékén is gyakori a méreg elszórása
Kaposváron a Sávház környékén is gyakori a méreg elszórása
Fotó: kaposvarszepul.hu

 

Szeptemberi cikkünkben beszámoltunk a kaposvári kutyamérgezésekről. Sajnos továbbra sem találják azt az embert, aki fagyállóba áztatott babapiskótával mérgezi a kutyákat Kaposváron. Eddig nagyon sok eb és macska esett áldozatul. ( A 74nullanulla.hu értesülései szerint az áldozatok száma meghaladhatja a 100-at is!) 

 

Az édeskés ízű fagyállóval átitatott babapiskóta nem csak az állatokra, de a gyerekekre is nagy veszélyt jelent. A tettes az utcákon szórja szét a mérgező eledelt, de nem riad vissza attól sem, hogy a kertes házak udvarába is bedobálja azokat.

A kaposvári gazdik összefogtak a tettes megtalálásáért: a felajánlott nyomravezetői díj először 50 000 Ft-ról 120 000 Ft-ra növekedett, amit most 145 000 Ft-ra emeltek meg.

 


November 5-én a felajánlott összeg elérte a 380 000 Ft-ot. Időközben a rendőrség is nyomozást indított. Szerecz Kornél, a Kutyaplacc Egyesület vezetőjének Facebook bejegyzéséből kiderült, már több kaposvári cég, például a Magyar Cukor Manufaktúra is nagyobb összeget ajánlott fel a megtalálónak. Kiss László Országgyűlési Képviselő Úr is a gazdik mellé állt. 

 

Bízunk benne, hogy a kaposvári kutyatartók összefogása és a rendőrség munkája meghozza gyümölcsét, és hamarosan kézre kerítik a gyilkost.


Fagyállóval átitatott babapiskóta - ezzel mérgezik a kutyákat
Fagyállóval átitatott babapiskóta - ezzel mérgezik a kutyákat
Fotó: Dávid Varga/ Facebook.com
Ilyen fenyegető felhívás látható a kaposvári Sávháznál.
Ilyen fenyegető felhívás látható a kaposvári Sávháznál. 
Fotó: Szerecz Kornél /Facebook.com

 


Ezúton kérünk Titeket, segítsetek egy megosztással: hátha elérünk olyan embert, aki tud segíteni a gyilkos megtalálásában!


 

Forrás: kaposvarmost.hu, 74nullanulla.hu, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: pwcgov.org

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája? Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája?
Kedvenceink szájszaga amellett, hogy kellemetlen, komoly gondot is jelezhet. Mi minden állhat a hátterében, és hogyan segíthetünk kutyánknak?

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

Rázós téma - Elektromos áramütés kutyáknál Rázós téma - Elektromos áramütés kutyáknál
Elég egyetlen pillanat, ha nem figyelünk oda, és már meg is történt a baj. Mit kell tudnunk az áramütésról, és hogyan segíthetünk kedvencünknek?

A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben! A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben!
Toklász. Egyetlen apróság, mely borzasztó fájdalmat és súlyos szövődményeket okozhat a kutyának, ha utat talál testébe. Mit tehetünk a megelőzés érdekében, és hogyan segíthetünk, ha már megtörtént a baj?

Gyomorcsavarodás kutyáknál - Tünetek, teendők és az életveszélyes állapot megelőzése Gyomorcsavarodás kutyáknál - Tünetek, teendők és az életveszélyes állapot megelőzése
A gyomorcsavarodás súlyos és sajnos gyakori állapot, mégis keveset tudunk róla. Gazdiként kiemelten fontos tisztában lennünk tüneteivel és a szükséges teendőkkel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Praktiker Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
 Állatvédők Könyve - Mindent az állatvédelemről Hírek - Címlapon
Állatvédők Könyve - Mindent az állatvédelemről
Állati terápia Hírek - Címlapon
Állati terápia