A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem csak a világ legmagasabb kutyája ez a dog, de immár ő a legöregebb is

2020. június 18., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




… legalábbis fajtáján belül ő a legöregebb, ahol is már veteránnak számít Freddy a maga 8 életévével. Egy korábbi rekordja is van a szelíd óriásnak: ő a legmagasabb kutya jelenleg!



 

A norfolki Weetingben élő Claire Stoneman két dogja, Freddy és Fleur nem csak gazdájuk szívének különlegesek: a két óriás a legidősebb a fajtatársai körében: májusban ünnepelték nyolcadik születésnapjukat.

Az abszolút rekorder azonban Freddy, hiszen ő néhány perccel előbb látta meg a napvilágot, mint Fleur. Ezen is túl pedig még egy rekord birtokosa Freddy: ha a hátsó lábaira áll, kicsivel magasabb, mint két méter, ezzel ő a legmagasabb kutya!

 

Gazdájuk különleges születésnapi bulit tartott veterán kedvenceinek: “Feldíszítettük a kertet, és elhalmoztuk őket kedvenc falatjaikkal és játékaikkal. Mindketten nagyszerűen érezték magukat aznap!”

 

 

Freddy és Fleur különleges születésnapi partit kapott
Freddy és Fleur különleges születésnapi partit kapott
facebook.com/freddygreatdane

 

 

A koronavírus járvány miatt nagy bulit nem csaphattak, ám meghívták Freddy egyik legjobb kétlábú barátját, a kis Erint. A 7 éves kislány a szomszédjukban lakik, gyakorlatilag együtt nőtt fel Freddyvel és Fleurrel. A járvány miatt jó ideje nem találkozhattak, így a szülinapi bulin nagy volt az öröm: Freddy be is gyűjtött kis barátjától jó nagy adag szeretgetést.

 

 

Freddy és kis barátnője, Erin
Freddy és kis barátnője, Erin
Fotó: facebook.com/freddygreatdane

 

 

Erin nem igazán jön zavarba a hatalmas kutyától, ellentétben sok más emberrel. A gazdi bevallotta, inkább a hajnali, kora reggeli órákban jár sétálni a kutyáival, mert azok bár a légynek se ártanak, az emberek inkább ennek az ellenkezőjét feltételezik.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban
A francia bulldogok és a labrador retrieverek ismét taroltak.

Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére
2025-től csak bizonyos egészségügyi feltételek megléte esetén nevezhetnek a nyomott orrú kutyák a világ legnagyobb kutyakiállítására.

Háromszor nagyobb eséllyel élnek rövidebb életet a rövid orrú kutyák, mint hosszabb orrú társaik Háromszor nagyobb eséllyel élnek rövidebb életet a rövid orrú kutyák, mint hosszabb orrú társaik
Egy új tanulmány ismét azt igazolta, hogy a rövidorrú, úgynevezett brachycephal típusú kutyák akár rövidebb életet is élhetnek orruk miatt.

Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását
Az angliai és a walesi tilalom elrendelése után a skót kormány is megtiltja az amerikai bully kutyafajta XL változatának tenyésztését és forgalmazását.

Lehet, hogy mégsem Bobi volt a világ legöregebb kutyája? Lehet, hogy mégsem Bobi volt a világ legöregebb kutyája?
A Guinness Világ Rekordok vizsgálatot indított az ügyben, egyúttal felfüggesztette a Világ Legidősebb Kutyája cím kiadását. Mi történhetett?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál MTI Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megúszhatja felfüggesztettel a balotaszállási állatkínzó Hírek - Címlapon
Megúszhatja felfüggesztettel a balotaszállási állatkínzó
Ebösszeírás kezdődik Miskolcon Hírek - Címlapon
Ebösszeírás kezdődik Miskolcon