A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

New Yorkban nyílik meg a Kutyák Múzeuma

2019. január 14., 14:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




2019 év elején nyílik meg New Yorkban a Museum of the Dog, minden kutyabarát álma. A különleges múzeumban szobrok, festmények, grafikák is megtekinthetők lesznek.



Az American Kennel Club gazdag kutyás képzőművészeti gyűjteményét mutatja be a 2019 februárjában nyíló múzeum, a Museum of the Dog. A tárlat 32 év kihagyás után nyílik meg újra fantasztikus, modern környezetben. A kiállítás megnyitása egybeesik a 142 éves Westminster Kennel Club kutyakiállításával.

 

 

 

 

 

A kiállításon festmények - a miniatúráktól az egészen hatalmas kutyaportrékig -, szobrok, különböző grafikák és porcelán figurák, de még kutyás filmplakátok is megtekinthetők lesznek. Mindemellett interaktív, digitális eszközök is a látogatók rendelkezésére állnak majd: ezek segítségével felfedezhetjük többek közt azt, milyen kutyára hasonlítunk.

 

 

 

 

A kiállítás mellett egy könyvtár is üzemelni fog, ahol mindenféle kutyás könyvet megtalálhatnak majd az érdeklődők. Természetesen elmaradhatatlan az ajándékbolt is!

 

Sajnos a múzeum, bár kutyás alkotásokat mutat be és a kutyaszerető közönséget célozza meg, kutyával nem látogatható. A kutyabarathelyek.hu kérdésére a Museum of the Dog azt válaszolta, hogy egyelőre csak a segítőkutyákat tudnak fogadni. 

 

 

 



 

Forrás: independent.co.uk , kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője
Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador 15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador
Szokatlan pótpapára leltek a pelyhesek, miután magukra maradtak egy középkori várkastély udvarán. Szívmelengető fotók!

Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján
Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szombatra, a Múzeumok éjszakájára meghirdetett Állati éjszaka - lovak és kutyák a haderő szolgálatában című programsorozatában.

Négylábú bajtársak - A magyar katonákról és kutya bajtársaikról nyílt időszaki tárlat a hadtörténeti múzeumban Négylábú bajtársak - A magyar katonákról és kutya bajtársaikról nyílt időszaki tárlat a hadtörténeti múzeumban
"Négylábú bajtársak - katonák és kutyák" címmel új időszaki kül- és beltéri fotókiállítás nyílt Budapesten, a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. MTI JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa Hírek - Címlapon
Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa
Tűz pusztított a veszprémi állatmenhelyen Hírek - Címlapon
Tűz pusztított a veszprémi állatmenhelyen