A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa

2019. január 15., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A brit pár úgy gondolta, hogy ha a gyerekeknek van játszósarok a vendéglátóhelyen, akkor a vendégek négylábú barátainak is jár egy!



A brit kocsmatulajdonos pár, Gavin és Marcia újabb fokozatra emelték a kutyabarátságot. A tulajdonukban lévő épületben egy kutyabarát pubot üzemeltetnek. A lehetőséget sok vendégük ki is használja, és kedvencük társaságában jönnek sörözni, beszélgetni. A kutyusok ez idő alatt jól nevelten ücsörögnek a gazdi széke mellett, vagy épp lefekszenek az asztal alá.

 

“Marcia vetette fel az ötletet, hogy miért ne csináljunk a kutyáknak is egy játszósarkot, mint a amilyet a gyerekeknek szokás. - idézte fel Gavin. - Volt egy üres szobánk a pub felett, ami ideális erre a célra.”

 

 

A vendégek kutyái is jól érezhetik magukat a pub-ban
A vendégek kutyái is jól érezhetik magukat a pub-ban
Fotó: mirror.co.uk

 

 

Az üres szobában különböző játékokat helyeztek el: labdákkal feltöltött kis medencét, agilitys eszközöket, sípoló és plüss játékokat. Az egyik sarokban pedig egy kis pihenő-sarok is a rendelkezésére áll a játékban elfáradt ebeknek. A házirend szerint egyszerre maximum 10 kutya lehet a játszószobában és persze nem egész nap, hiszen nem kutyanapközit akart alapítani a pár. A kutyusokra azok gazdijainak kell figyelnie, és ha esetleg “baleset” történik, az ő kötelességük feltakarítani az ebük után.

A házirend egyébként egy táblára van felírva a játszószoba bejárata mellett, a belépő gazdiknak azt szignóznia kell, hogy a belépéssel elfogadják a szabályzatot.

 

 

Labdák, agility felszerelések és pihenősarok is van a kutya-játszószobában
Labdák, agility felszerelések és pihenősarok is van a kutya-játszószobában
Fotó: mirror.co.uk

 

 

A pub tulajdonosai pedig újabb kutyabarát szolgáltatáson törik a fejüket: hamarosan kutya-menüből is lehet majd választani!

A Kennel Club felmérése szerint egyébként a hasonló pubok üzletvezetőinek 79%-a gondolja úgy, hogy a vendéglátóhelyük hangulata sokkal jobb, ha a kutyákat is szívesen fogadják.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Milyen gyakran kell tisztítani a kutya tálját? Hírek - Címlapon
Milyen gyakran kell tisztítani a kutya tálját?
New Yorkban nyílik meg a Kutyák Múzeuma Hírek - Címlapon
New Yorkban nyílik meg a Kutyák Múzeuma