A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ők a világ talán legszívtelenebb kutyatartói

2016. december 06., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A család megtalálta saját kutyájukat a menhelyen - ám annak határtalan öröme ellenére sem vitték haza. Ők inkább egy másik kutyát akartak helyette…Zuzu egy végtelenül kedves, jószándékú, bújós kutya - legalábbis annak a menhelynek a dolgozói elmondása alapján, ahová Zuzu egy véletlen folytán került. A kétéves németjuhász keveréket a család szomszédja hozta a menhelyre, Zuzut ugyanis az udvarán találta. A kutya valószínűleg átszökött hozzá valahogy a kerítésen keresztül. (azt azonban nem értjük, hogy nem ismerte fel szomszédjai kutyáját…)

 

A gondozók szerint Zuzu egy barátságos, kedves kutya
A gondozók szerint Zuzu egy barátságos, kedves kutya
Fotó: buzzfeed.com

 

Így került Zuzu a menhelyre. Teltek múltak a napok, egyszer a gondozók arra lettek figyelmesek, hogy Zuzu hirtelen szinte extázisba kerül: boldogan csóvált, ugrált egy családot meglátva. Azok is mosolyogtak Zuzu kennelje előtt megállva, meg is simogatták. A dolgozók már kezdtek örülni, hogy egy ritkán látott egymásra találásnak lehetnek tanúi - ám hamar kiderült, hogy a nagy öröm oka nem a szerelem első látásra… A család Zuzu gazdái voltak.

 

 

 

A második remény ekkor csillant meg:  a dolgozók örültek, hogy Zuzu végre hazakerülhet otthonába, és a kaland szerencsésen ér véget. Ám újabb hidegzuhany jött: a család bár elismerte, hogy Zuzu az ő kutyájuk, de eszük ágában sem volt hazavinni őt. Inkább egy másik kutyát vinnének el a menhelyről… Azt is elmondták, miért: Zuzu az elmúlt hetekben nagyon szomorú volt, miután a velük élő apja meghalt. Zuzu nagyon hiányolta apját, aki egyben legjobb barátja is volt: sokat nyüszített, szinte siratta... Ezért inkább szeretnének egy másik kutyát… Utólag az is kiderült, hogy a család látta, ahogy Zuzu átszökik a szomszédhoz - ám nem erőltették a hazajutását.

 

A jó hír, hogy azóta Zuzut is utolérte a szerencse: a menhely egyik dolgozója jelentkezett az örökbefogadására! Reméljük, hogy nála végre igazi, boldog kutyaélete lehet!

 

 

Forrás: buzzfeed.com, nlcafe.hu
Indexkép forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Békében a kutyafuttatókon - és azokon kívül is! Hírek - Címlapon
Békében a kutyafuttatókon - és azokon kívül is!
Kutyafalka lepte el Szombathelyet Hírek - Címlapon
Kutyafalka lepte el Szombathelyet