A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Örökbefogadásra buzdít a H&M

2020. február 14., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges Valentin napi reklámmal rukkolt elő a H&M: szíved választottja Valentin napon akár egy árva négylábú is lehet!Minden állatnak hatalmas szíve van, és azt készek nekünk ajándékozni. Mindegy, hogy fajtatiszta, vagy keverék, csak szeretetre vágynak. 

Épp ezért, ha még nincs kivel ünnepeld a Valentin napot (és akkor is, ha van), tárd ki a szíved egy árva állat előtt és válaszd az örökbefogadást. Erre hívja fel a figyelmet a H&M a rövid reklámfilmjében, melyet a Noé Állatotthon Alapítvánnyal karöltve készített. Országszerte rengeteg cica és kutya várja a leendő gazdiját, hogy végre érte jöjjön. 

 

A videó mellett a felelős döntésre is felhívják a figyelmet, hiszen az örökbefogadás akár több mint egy évtizedre szóló felelősséget is jelenthet, alaposan meg kell hát gondolnunk, belevágunk-e.

Ha egyelőre még nem érezzük biztosnak magunkat a döntést illetően, Valentin nap alkalmával (és természetesen máskor is) adománnyal, finom falatokkal, játékkal, vagy egy kiadós sétáltatással is boldoggá tehetjük az árva négylábúakat!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták! 11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták!
Rengeteget mosolyog a kisöreg, annyira hálás, hogy őt választották!

Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Szívmelengető látni, milyen kíváncsisággal és örömmel veti bele magát az életbe a kutya, aki korábban semmit nem látott a világból.

Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat
Minden négylábú megérdemel egy szerető családot! Akár kicsi, akár nagy, akár ugat, vagy épp nyávog. Jól tudják ezt a BRFK munkatársai, ezért ismét az örökbefogadás mellett kampányolnak.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Európa nemet mondott az illegális kutyakereskedelemre! Hírek - Címlapon
Európa nemet mondott az illegális kutyakereskedelemre!
Felfüggesztetett kapott a szomszédja kutyáját megmérgező férfi Hírek - Címlapon
Felfüggesztetett kapott a szomszédja kutyáját megmérgező férfi