A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Örökbefogadásra buzdít a H&M

2020. február 14., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges Valentin napi reklámmal rukkolt elő a H&M: szíved választottja Valentin napon akár egy árva négylábú is lehet!Minden állatnak hatalmas szíve van, és azt készek nekünk ajándékozni. Mindegy, hogy fajtatiszta, vagy keverék, csak szeretetre vágynak. 

Épp ezért, ha még nincs kivel ünnepeld a Valentin napot (és akkor is, ha van), tárd ki a szíved egy árva állat előtt és válaszd az örökbefogadást. Erre hívja fel a figyelmet a H&M a rövid reklámfilmjében, melyet a Noé Állatotthon Alapítvánnyal karöltve készített. Országszerte rengeteg cica és kutya várja a leendő gazdiját, hogy végre érte jöjjön. 

 

A videó mellett a felelős döntésre is felhívják a figyelmet, hiszen az örökbefogadás akár több mint egy évtizedre szóló felelősséget is jelenthet, alaposan meg kell hát gondolnunk, belevágunk-e.

Ha egyelőre még nem érezzük biztosnak magunkat a döntést illetően, Valentin nap alkalmával (és természetesen máskor is) adománnyal, finom falatokkal, játékkal, vagy egy kiadós sétáltatással is boldoggá tehetjük az árva négylábúakat!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Európa nemet mondott az illegális kutyakereskedelemre! Hírek - Címlapon
Európa nemet mondott az illegális kutyakereskedelemre!
Felfüggesztetett kapott a szomszédja kutyáját megmérgező férfi Hírek - Címlapon
Felfüggesztetett kapott a szomszédja kutyáját megmérgező férfi