A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Patrick Stewart ismét ideiglenes befogadó lett

2019. április 26., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A lehető legjobb példával jár elöl a világszerte ismert és elismert színész: újra ideiglenes gazdija lett egy menhelyi kutyának, akinek szerető otthont biztosít mindaddig, míg az rá nem talál a nagybetűs Gazdira.



Sir Patrick Stewartra gondolva elsőként népszerű filmes szerepi és remek színészi teljesítménye juthat eszünkbe. Kevesebben tudják azonban, hogy hatalmas állatbarát is! Még 2017-ben menhelyről fogadott örökbe egy kutyát, Gingert. A pit bull és új gazdái azonnal egymásra találtak, rögtön megvolt köztük az összhang, a bizalom és szeretetből sem volt hiány. Hamarosan azonban be kellett látnia a színésznek és feleségének, hogy Ginger érdekében más gazdit kell neki keresniük, hiszen ők rengeteget utaznak, főként Nagy-Britanniába, ahol azonban a szigorú szabályok miatt nem tudják magukkal vinni Gingert. Így váltak ideiglenes gazdikká, és azóta Ginger már új gazdijaival élhet.

 

 

Még a színész se tudott ellenállni ezeknek a könyörgő kutyaszemeknek
Még a színész se tudott ellenállni ezeknek a könyörgő kutyaszemeknek
Fotó: twitter.com/SirPatStew

 

 

Ám ismét utolérte a “végzet” a színészt - ezúttal Emma, a pit bull keverék személyében, akivel Los Angelesben Wags and Walks nevű szervezetnél találkozott. A mosolygós, csupaszív kutyus azonnal elbűvölte őket, így elvállalták ismét az ideiglenes gazdi szerepet.

 

 

Patrick Stewart és Emma egy közös sétán
Patrick Stewart és Emma egy közös sétán
Fotó: twitter.com/SirPatStew

 

 

“Hihetetlenül édes, és nagyon-nagyon jó kutya. Érzékeny, intelligens, és szelíd” - írja Patrick Stewart a Twitter oldalán, ahol több posztjában is láthatjuk már Emmát.

 

 

 

 

 

 

Egy menhelyi kutyának hatalmas dolog, ha még csak ideiglenesen is, de befogadja valaki az otthonába, ahol biztonságban érezheti magát, szeretet kaphat és nem utolsó sorban megtanulhatja, hogyan legyen jó kutya, hogyan kell viselkedni gazdis kutyaként. Így sokkal, de sokkal nagyobb esélye lesz majd végleges otthont és gazdit találnia magának. Érdemes hát belevágni!



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Ebugatta MOL Nyrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Rövid gerincű kutyák – léteznek, és így gyönyörűek Hírek - Címlapon
Rövid gerincű kutyák – léteznek, és így gyönyörűek
Így is lehet: Nagykálló Önkormányzata támogatást ad az ivartalanításra és chipeltetésre Hírek - Címlapon
Így is lehet: Nagykálló Önkormányzata támogatást ad az ivartalanításra és chipeltetésre