A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát

2023. július 26., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Életre szóló családot szeretnénk neki adni.” 

A Beatles legendás énekese és felesége mosolygós fotóval köszöntötték az új jövevényt, aki a Jet nevet kapta. A bundás családtagot egy Los Angeles-i állatmentő alapítványtól fogadták örökbe. A Labelle Foundation gazdis kutyusait bemutató Instagram-oldalán lévő fényképen úgy tűnik, a kutyus is jól érzi magát új otthonában.

 

„Üdv Neked, Rover (most már Jet) !! Rettentően büszkék vagyunk arra, hogy ez a kiskutya megtalálta életre szóló családját. Hálás köszönettel tartozunk Paul McCartney-nak és Nancynek, hogy megnyitották otthonuk ajtaját egy mentett kutya előtt. Köszönjük, hogy támogatják az állatmentést!” - fejezték ki meghatottságukat az állatmentők a bejegyzésben.

 

 

 

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Instagram/@labelleforever

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Praktiker MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szuper kiskocsit készített a Mercedes-Benz egy mozgássérült mentett kutyának Hírek - Címlapon
Szuper kiskocsit készített a Mercedes-Benz egy mozgássérült mentett kutyának
Négylábú kollégájától búcsúzik a BRFK Hírek - Címlapon
Négylábú kollégájától búcsúzik a BRFK