A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szuper kiskocsit készített a Mercedes-Benz egy mozgássérült mentett kutyának

2023. július 27., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Az autógyártó cégnek köszönhetően újra járhat a balesetben megsérült kutyus – boldogsága mindent visz!



 

Bunny és kiskocsijának története csodás példája annak, hogy bármit megvalósíthatunk, ha a szakmai tudás és innováció együttérzéssel párosul.

 

A luxusautókat gyártó cég kreatív tervezőcsapata igazán odatette magát, amikor először tudomást szereztek a szomorú sorsú kutyáról. Bunny Mexikóban élt családjával, de egy súlyos autóbalesetben mindkét hátsó lábát elveszítette. Ha ez még nem lett volna eléggé tragikus, gazdái egyszerűen magára hagyták a sérült és magatehetetlen ebet.

 

A megható kezdeményezést egy hozzászólás indította útjára, mely Bunny egyik segítségkérő videója alá érkezett. Arra ösztönözte a Mercedes-Benz munkatársait, hogy lépjenek közbe, és szakértelmüket latba vetve segítsenek a kutyusnak, hogy újra önállóan járhasson.

 

 

Szuper kiskocsit készített a Mercedes-Benz egy mozgássérült mentett kutyának
Szuper kiskocsit készített a Mercedes-Benz egy mozgássérült mentett kutyának
Fotó: Instagram/@bunnysbenz

 

A végeredmény igazán találó nevet kapott: „a kerekesszékek Mercedes-Benz-je” hűen tükrözi az alkotók által követett modern dizájn, egyedi stílus és praktikus megoldások végtelen tárházát. A kutyakocsi kifejezetten a mozgássérült kutyus igényeire szabva készült, minden adott ahhoz, hogy Bunny saját lábán és két keréken felfedezhesse a világot. Mindezt a legnagyobb kényelemben, ahol a biztonság és a boldogság kéz-a-kézben járnak.

 

 

Egy kutya útja a mozgás egy új dimenziójába

 

Bunny története a kitartás, az akadályokkal szembeni ellenálló képesség és természetesen a remény története. Hihetetlen összefogást eredményezett az a szerencsétlen baleset, mely megfosztotta őt az önálló mozgás lehetőségétől. Egyetlen jószívű állatbarát hozzászólása elegendő volt ahhoz, hogy a Mercedes-Benz is színre lépjen, és olyan kutyakocsit tervezzen meg a kutya számára, melyhez fogható nem létezik a világon. Az akkor komolytalannak tűnő szavak valahogy így hangoztak „igazán megérdemelné a kerekesszékek Mercedes-Benz-jét” mindenki meglepetésére eljutottak a dolgozók fülébe, és valóra váltották egy mozgássérült kutya álmát.

 

 

 

 

Egy leheletnyi Merci

 

A tökéletességre való törekvéshez hűen a cég lelkesen elfogadta a kihívást, és a precíz tervezésnek köszönhetően olyan kutyakocsit alkottak meg, mely a mérnöki szakértelem és az együttérzés tökéletes példája lett. A csúcstechnológiás járművek gyártása mellett apróságnak tűnhet egy kutyakocsi kivitelezése, ám sikerült olyat alkotniuk, mely maximálisan kielégíti felhasználója személyes igényeit.

 

 

„A kerekesszékek Mercedes-Benz-je”

 

Bunny kutyus vadiúj járgányát aligha illethetnék más névvel. Egyedülálló mesteri szakértelem és a részletekre fordított figyelem mind-mind testet ölt e guruló kreációban. A dizájn nemcsak Bunny kényelmét szolgálja, de újfent megvillantja a márka elkötelezettségét az innováció és a problémamegoldás iránt, mely messze túlmutat a gépjárművek birodalmán. Szeretett négylábú kedvenceinkhez is elér, megérinti életüket.

 

 

A szívmelengető pillanat

 

Bunny kiskocsijának létrehozása olyan mérföldkő a Mercedes-Benz történetében, melyre eddig még nem akadt példa. Nem csoda, hogy boldogan örökítették meg a pillanatot, amikor átadták a mozgássérült kutyusnak a kocsit. Emberek tömegeinek szívét érintette meg a megható videó, ahogy Bunny élete új fordulatot vesz. Bátorsága mindnyájunk szemében inspirálóan hat, és az autógyártó cég törődését is rengetegen méltatják.

 

 

 

 

Az együttérzés és az innováció ereje

 

Bunny története még egy tanulsággal szolgál: az együttérzés és az innováció együttese hihetetlen hatással lehet a bajba jutott állatok életére.

 

Jószívű emberek és egy neves márka közös erőfeszítéseinek hála Bunny világa teljesen átalakult: újra járhat, sétálhat, szaladgálhat, és oly módon fedezheti fel a világot, ahogy a balesete óta lehetetlennek tűnt számára.

 

Ezt az élményt szeretné megosztani minél több sorstársával, és most, hogy meggyógyult, újabb nagy feladatba vágott bele. Közösségi oldalán követhetitek nyomon a küldetést: 

 

Instagram/bunnysbenz

 

 

 

Forrás: merca20.com
Indexkép forrás: Instagram/@bunnysbenz

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Hírstart JULIUS-K9 Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Hírek - Címlapon
Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát Hírek - Címlapon
Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát