A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Perceken múlott egy kútba esett kutya élete Tasson – szerencsére a tűzoltókra számíthatott!

2023. április 20., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Kútba esett egy vemhes kutya, ahonnan nem tudott kijönni – szerencsére a tűzoltók még idejében érkeztek és épségben kimentették. 

Perceken múlott egy kutya élete Tasson: a vemhes közepes testű kutya egy temetőben lévő, vízzel teli gyűrűskútba esett. Csak perceken múlott, hogy élve kijusson a kút fogságából – írja a Katasztrófavédelem.

 

A helyszínre riasztott Szalkszentmártoni Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók együttes erővel mentették ki a bajba jutott négylábút a kútból. A helyszínre egy ügyeletes állatorvos és az Ebsegély Egyesület munkatársa is kiérkezett.

 

A kutyusnak szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja – annak ellenére sem, hogy feltehetőleg nem önszántából került a kútba, gyanítható, hogy valaki beledobta. Az Ebsegély Egyesülehez került, ahol az Inez nevet kapta – és köszöni szépen, nagyon jól érzi magát! Barátságos az emberekkel és a többi kutyatársával is.

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát
A járókelők tapssal és ujjongással jutalmazták a hős férfit, aki megmentette a bajba jutott négylábút.

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Szikláról lezuhant kutyát mentett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat – Vinka már lábadozik! Szikláról lezuhant kutyát mentett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat – Vinka már lábadozik!
Kirándulás közben zuhant le egy szikláról Vinka a német vizsla. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat sietett a súlyosan sérült kutya segítségére, és azonnal állatorvoshoz szállították.

Ügyészség előtt a kutyáit sanyarú körülmények között tartó férfi ügye Ügyészség előtt a kutyáit sanyarú körülmények között tartó férfi ügye
Bíróság elé állhat a csetényi férfi, akitől a Zirci Rendőrőrs egyenruhásai mentettek ki két lesoványodott kutyát nagyon rossz körülmények közül.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Te is lehetsz szuperhős: az árva állatok megmentője lehetsz, ha rendelkezel adód 1 százalékáról! Hírek - Címlapon
Te is lehetsz szuperhős: az árva állatok megmentője lehetsz, ha rendelkezel adód 1 százalékáról!
Akár több év börtön is várhat a polgárdi kutya- és macskamegmérgezőre Hírek - Címlapon
Akár több év börtön is várhat a polgárdi kutya- és macskamegmérgezőre