A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tökéletes, gondozásmentes pázsit kutyásoknak is!

2017. szeptember 29., 16:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




A legtöbb ember számára fontos, hogy otthona mellett kertje vagy terasza is igazán kellemes, kényelmes, praktikus és szép legyen.



Az érintett terület gondozása azonban több szempontból sem kis feladat, főleg akkor nem, ha házikedvenceink is élvezik az otthonunkhoz tartozó zöld területek adta előnyöket. Azonban a Holland Pázsit kutyabarát műfüveknek hála nem kell többé választanod a szép kert és házikedvenced között!

 

Miért ne lehetne a teraszon vagy épp az erkélyen is gyönyörű zöld fű?
Miért ne lehetne a teraszon vagy épp az erkélyen is gyönyörű zöld fű?

 

A Holland Pázsit műfüvei amellett, hogy tökéletesen élethűek, könnyen és gyorsan telepíthetőek és gondozásmentesek, vízáteresztőek, színtartóak, és ha mindez még nem lenne elég, tűzállóak és selymesen puhák is. Ráadásul a Holland Pázsit gondolt a kutyatartókra is, ugyanis egy egész kollekciónyi műfűvel gondoskodnak arról, hogy a kutyusok és gazdik együtt élvezhessék a kertben vagy teraszon töltött időt. Kutyabarát füveik ugyanis maximálisan biztonságosak a házikedvencek számára, ráadásul a kutyák sem tehetnek kárt bennük! Nincs több kiégett, sárga folt a pázsiton, vagy kitaposott útvonal és kiásott gödör, csak tökéletes, színpompás és selymesen puha pázsit az év 365 napján.

 

Szigetszentmiklóson is élvezik a kutyusok a zöld gyepet
Szigetszentmiklóson is élvezik a kutyusok a zöld gyepet

 

Ha pedig október 4 – 7. között ellátogatsz a Holland Pázsit bemutatótermébe, egy igazán különleges élményben lehet részed, és egy hatalmas akcióban is részt vehetsz!

Hörbi, a Holland Pázsit első számú pázsittesztere ugyanis most ünnepli a 6. születésnapját. Ebből az alkalomból egy közös pezsgőzésre és sütizésre nyílik alkalma minden kedves érdeklődőnek, ha személyesen is ellátogat a Holland Pázsithoz, ahol természetesen az ünnepelt is jelen lesz! Emellett pedig egy korábban sosem látott, 14+2%-os kedvezménnyel is meglepik azokat, akik kutyusukkal érkeznek a bulira, melyet bármelyik Holland Pázsit modellre felhasználhatnak ezekben a napokban!

 

Hörbivel, a Holland Pázsit teszterével is találkozhattok
Hörbivel, a Holland Pázsit teszterével is találkozhattok

 

A Holland Pázsit kutyabarát műfüveivel a kutyatartás és a gondozásmentes, szép kert többé nem kompromisszum kérdése!

 

www.kutyabaratfu.hu

www.hollandpazsit.hu

 

 

 

 

Témába vág

Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után? Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után?
Mintha balettmozdulatokat gyakorolna... Mókás látvány, ahogy kedvencünk mindent beleadva próbálja elfedni végtermékét. Tényleg erről van szó? Normális viselkedés, vagy aggódnunk kellene miatta? És egyáltalán: miért csinálja?

Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak Allergia kutyáknál - Kisokos gazdiknak
Viszketés, könnyezés, vakarózás... Lehet, hogy kedvencünk allergiás? Bár a téma rendkívül komplex, összefoglalónkkal szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az eligazodásban.

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben! A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben!
Toklász. Egyetlen apróság, mely borzasztó fájdalmat és súlyos szövődményeket okozhat a kutyának, ha utat talál testébe. Mit tehetünk a megelőzés érdekében, és hogyan segíthetünk, ha már megtörtént a baj?

Grillparti és a kutyák - erre figyelj! Grillparti és a kutyák - erre figyelj!
A melegedő tavaszi napoktól megindul a grillszezon és abba se marad, míg ősz közepén rosszra nem fordul az időjárás. A kerti sütögetés a nyár elengedhetetlen programja, ám mint mindent, ezt is okosan és odafigyelve kell csinálnunk - főleg, ha négylábú barátunk is velünk tart!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gének befolyásolják, hogy barátkozik a kutya az emberrel Hírek - Címlapon
Gének befolyásolják, hogy barátkozik a kutya az emberrel
A kutyák képesek külön kezelni saját érdeklődésüket és gazdáik érzelmeit Hírek - Címlapon
A kutyák képesek külön kezelni saját érdeklődésüket és gazdáik érzelmeit