A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Profi idegenvezetőként mutatja be ez a kutya az Alpok varázslatos helyeit

2020. április 28., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Imádunk kutyával utazni. Nincs is jobb, mint új helyeket felfedezni együtt, vagy épp újra ellátogatni kedvenc kirándulóhelyünkre. Éppen ezért talán mi, kutyások, kivételesen nehezen viseljük a bezártságot. Most a legtöbb, amit tehetünk, hogy kiéljük utazás iránti vágyunkat, hogy megtervezzük, merre is indulunk majd akkor, ha a koronavírus járvány végre lecseng. Ebben segít nekünk a gyönyörű, hófehér kutya, aki virtuálisan vezet végig minket az Alpok lenyűgöző látnivalóin.



 

Tűkön ülve várjuk, hogy végre ismét útra kelhessünk kutyánkkal. Bár a koronavírus járvány miatti szigorítások nem tiltották a kutyasétáltatást, és a környékünkön található természeti környezet bebarangolását, a távolabbi helyekre való kutyás kirándulásokat most el kellett halasztanunk, nem beszélve a külföldi utazásokról.

 

Nem szabad azonban lógatnunk az orrunkat, ez az időszak is véget ér előbb-utóbb! Használjuk ki az időt arra, hogy felelevenítjük legszebb emlékeinket kutyás nyaralásunkról, túrákról, kirándulásokról – és persze már most tervezgethetjük, merre indulunk majd, amint végre zöld utat kapunk.

 

Ugyanakkor akár fotelünkben ülve is felfedezhetünk varázslatos tájakat, amik így akár fel is kerülhetnek a kutyás bakancslistánkra. Hiszen nem elég felvételen látni azt a gyönyörű hegyet, de érezni kell a simogató szelet, a friss virág- és fenyőillatot – no és látni kedvencünket, ahogy boldogan veti bele magát a felfedezésre váró tájba.

 

Addig is, míg személyesen ellátogathatunk ide és oda, marad a virtuális felfedezés. És ha már választhatunk, miért ne egy négylábú idegenvezetőre bíznánk magunkat?

Egy lenyűgöző csodavilágot mutat meg nekünk Rasta, a svájci fehér juhászkutya. A gyönyörű és vidám kutya az Alpok legszebb helyein barangol, amiket látva már körmöljük is a listánkat, hiszen ezeket a kutyás túrákat kár lenne kihagyni!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára
Ausztriáról köztudott, hogy csodálatos kirándulóhely, és egyben erős kutyabarát kultúrája is van. Ebben a cikkünkben az osztrák fővárost, Bécset mutatjuk be: mire is kell figyelnünk, ha kutyával érkezünk.

Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson
A kirándulás, túrázás, vagy csak épp egy rövidebb séta a közeli erdőben kutyánkkal remek kikapcsolódási lehetőség. Ahhoz azonban, hogy ne csak mi, de más természetjárók, kutyások, és nem utolsósorban az erdő lakói is háborítatlanul, békében élvezhessék a természetet, be kell tartanunk néhány szabályt.

Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban! Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban!
Érdemes nyitott szemmel és füllel járni az erdőben a túrák, kirándulások, séták alatt: jobb most elkerülni a vaddisznókat. Az ellési időszakban veszélyesek lehetnek: a kocák bármi áron megvédik a kismalacaikat.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH Praktiker AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Zivatarok és szélvihar várható: gondoskodj kutyád biztonságáról! Hírek - Címlapon
Zivatarok és szélvihar várható: gondoskodj kutyád biztonságáról!
Miért olyan boldog a kutyád, ha meglát téged? Hírek - Címlapon
Miért olyan boldog a kutyád, ha meglát téged?