A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Puszit a gazdinak!

2015. október 02., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ennyire aranyos és vicces videóösszeállítást régen láttunk: olyan kutyusokat láthatunk, akik nem győznek puszit osztani- főleg mikor a Gazdi épp a párjának akarna inkább puszit adni. Féltékenység? Vagy csak kedvet kaptak?



A videót olyan felvételekből vágták össze, melyeken a kutyusok megzavarják gazdájuk romantikus pillanatait. Ebből hol vicces, hol szívmelengetően aranyos szituáció keletkezik. Sok kutyus nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel: mi az, hogy az ő gazdája más kétlábút puszilgat?! Felháborító…

 

Azt már tudjuk, hogy a kutyák nagyon féltékenyek tudnak lenni. Nem csak fajtársaikra, de az emberekre is: piszkálják, böködik a gazdit, hogy inkább rájuk figyeljen - sok esetben megpróbálnak a két ember közé férkőzni. Mindezt kísérlettel is igazolták (ezt részletesen elolvashatod ide katttintva)!

 

A videón szereplő kutyusok a gazdi figyelmének elterelésére igen kreatív és alapos módszereket eszeltek ki. Sok kutya a gazdi párjának módszeréhez folyamodott: nekiállt ő is puszit adni a kétlábújának! A módszert sikeresnek ítélhetjük: a romantikus pillanatot sikerült megzavarni, a szerelmespár figyelme azonnal a kutyára irányult.

 

Szerencsére a kutyapuszival nem csak szeretetet kaphatunk kedvencünktől: számos jótékony hatással rendelkezik!

 

 

 

Gelozie, gelozieLike (Y) & Share Pufosenia !

Posted by Pufosenia on 2015. szeptember 27.

 


Indexkép forrás: youtube.com

Témába vág

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Miért dünnyögnek a kutyák pihenés közben? Miért dünnyögnek a kutyák pihenés közben?
Dünnyög, dörmög, jólesően nyög és talán még horkant is egyet-egyet… Mi pedig odáig vagyunk érte! De mit szeretne kifejezni általa?

Miért érintik össze orrukat a kutyák? Miért érintik össze orrukat a kutyák?
Üdvözlés, információgyűjtés, a kötődés növelése... Mi mindenben segítheti a kutyákat ez a barátságosnak tűnő gesztus?

Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik
Kutyás szív, kutyás lélek… Odavagyunk értük, nem vitás. Legszívesebben mindegyikükkel barátkoznánk, de tiszteletben tartjuk azt is, ha nem szeretnének ismerkedni. Ha mégis felkeltettük kíváncsiságukat, akkor jöhet a bemutatkozás. Hogyan is tegyük ezt?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Rehabportál Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra fókuszban a hős kutyák! Hírek - Címlapon
Újra fókuszban a hős kutyák!
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat! Hírek - Címlapon
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat!