A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Puszit a gazdinak!

2015. október 02., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ennyire aranyos és vicces videóösszeállítást régen láttunk: olyan kutyusokat láthatunk, akik nem győznek puszit osztani- főleg mikor a Gazdi épp a párjának akarna inkább puszit adni. Féltékenység? Vagy csak kedvet kaptak?A videót olyan felvételekből vágták össze, melyeken a kutyusok megzavarják gazdájuk romantikus pillanatait. Ebből hol vicces, hol szívmelengetően aranyos szituáció keletkezik. Sok kutyus nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel: mi az, hogy az ő gazdája más kétlábút puszilgat?! Felháborító…

 

Azt már tudjuk, hogy a kutyák nagyon féltékenyek tudnak lenni. Nem csak fajtársaikra, de az emberekre is: piszkálják, böködik a gazdit, hogy inkább rájuk figyeljen - sok esetben megpróbálnak a két ember közé férkőzni. Mindezt kísérlettel is igazolták (ezt részletesen elolvashatod ide katttintva)!

 

A videón szereplő kutyusok a gazdi figyelmének elterelésére igen kreatív és alapos módszereket eszeltek ki. Sok kutya a gazdi párjának módszeréhez folyamodott: nekiállt ő is puszit adni a kétlábújának! A módszert sikeresnek ítélhetjük: a romantikus pillanatot sikerült megzavarni, a szerelmespár figyelme azonnal a kutyára irányult.

 

Szerencsére a kutyapuszival nem csak szeretetet kaphatunk kedvencünktől: számos jótékony hatással rendelkezik!

 

 

 

Gelozie, gelozieLike (Y) & Share Pufosenia !

Posted by Pufosenia on 2015. szeptember 27.

 


Indexkép forrás: youtube.com

Témába vág

Miért szeretik a kutyák a koszos zoknit? Miért szeretik a kutyák a koszos zoknit?
Kedvenceink megannyi módon fejezik ki irántunk való rajongásukat, és ebbe beletartozik az is, hogy olykor elcsennek ezt-azt, ami felkelti kíváncsiságukat. De mitől olyan ellenállhatatlan a zokni, amit nemrég viseltünk?

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Miért szeretik a kutyák a macskakakit? Miért szeretik a kutyák a macskakakit?
Csóválva közelít, csak úgy süt róla a lelkesedés: szeretne adni egy puszit vagy legalább megnyalni a gazdi kezét. Valami apróság virít a bajszán... csak nem kaki? Netán macskaalom? Már megint?

Miért szeretne a kutyám evés után játszani? Miért szeretne a kutyám evés után játszani?
Jóízűen elfogyasztotta vacsoráját, majd hirtelen rátör a játszhatnék. Tényleg annyira finom volt, hogy kedvencünk örömében nem tudja visszafogni magát, és ki kell mozognia jókedvét? De hát pihennie kellene...

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra fókuszban a hős kutyák! Hírek - Címlapon
Újra fókuszban a hős kutyák!
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat! Hírek - Címlapon
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat!