A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Puszit a gazdinak!

2015. október 02., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ennyire aranyos és vicces videóösszeállítást régen láttunk: olyan kutyusokat láthatunk, akik nem győznek puszit osztani- főleg mikor a Gazdi épp a párjának akarna inkább puszit adni. Féltékenység? Vagy csak kedvet kaptak?A videót olyan felvételekből vágták össze, melyeken a kutyusok megzavarják gazdájuk romantikus pillanatait. Ebből hol vicces, hol szívmelengetően aranyos szituáció keletkezik. Sok kutyus nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel: mi az, hogy az ő gazdája más kétlábút puszilgat?! Felháborító…

 

Azt már tudjuk, hogy a kutyák nagyon féltékenyek tudnak lenni. Nem csak fajtársaikra, de az emberekre is: piszkálják, böködik a gazdit, hogy inkább rájuk figyeljen - sok esetben megpróbálnak a két ember közé férkőzni. Mindezt kísérlettel is igazolták (ezt részletesen elolvashatod ide katttintva)!

 

A videón szereplő kutyusok a gazdi figyelmének elterelésére igen kreatív és alapos módszereket eszeltek ki. Sok kutya a gazdi párjának módszeréhez folyamodott: nekiállt ő is puszit adni a kétlábújának! A módszert sikeresnek ítélhetjük: a romantikus pillanatot sikerült megzavarni, a szerelmespár figyelme azonnal a kutyára irányult.

 

Szerencsére a kutyapuszival nem csak szeretetet kaphatunk kedvencünktől: számos jótékony hatással rendelkezik!

 

 

 

Gelozie, gelozieLike (Y) & Share Pufosenia !

Posted by Pufosenia on 2015. szeptember 27.

 


Indexkép forrás: youtube.com

Témába vág

Miért néz rám a kutyám, miközben a nagydolgát végzi? Miért néz rám a kutyám, miközben a nagydolgát végzi?
Szimatol, fel-alá járkál, köröz, míg végül megtalálja a tökéletes pontot. Művelet közben pedig le nem venné rólunk a szemét. Vagy inkább elbújik? Mit szeretne üzenni kutyánk, amikor ürítés közben ránk néz?

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Biztos szereti a kutyád, ha megöleled? Biztos szereti a kutyád, ha megöleled?
Videófelvételek elemzése során arra jutottak a kutatók, hogy a kutyák legszívesebben elkerülnék az ölelést.

Geomágneses viharok – Milyen hatással lehetnek a kutyákra? Geomágneses viharok – Milyen hatással lehetnek a kutyákra?
A tudomány is elismeri, hogy kedvenceink nagyfokú érzékenységet mutatnak a geomágneses változásokra. Mire számíthatunk és hogyan segíthetünk nekik ebben az időszakban?

Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van
Ha kutyusunk a barátságosabbak közé tartozik, elgondolkozhatunk azon, miért is nem szabad engedni, hogy másokat köszöntsön, amikor pórázon sétál. Mi baj lehet belőle? Elvégre a kutyák szeretnek ismerkedni, nem?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Brimo partysátor Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra fókuszban a hős kutyák! Hírek - Címlapon
Újra fókuszban a hős kutyák!
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat! Hírek - Címlapon
Agárversenyek Ausztráliában: évi 17.000 áldozat!