A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Rendőrök segítenek otthont találni az árva kutyáknak

2021. augusztus 18., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A budapesti rendőrök idén is segítenek az örökbefogadásra váró állatoknak az otthonkeresésben.



 

 

Közös projekttel készült a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a REX Kutyaotthon Alapítvány a Hontalan Állatok Világnapjára - immár második alkalommal.  A rendőrök a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezettek az állatvédelem mellett; hivatali munkájuk során is többször mentenek bajba jutott, vagy rossz körülmények között élő állatokat - írja a police.hu.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Rex Kutyaotthon Alapítvány együttműködése tavaly kezdődött egy szaporítótelep felszámolásakor: a kimentett kutyák az Alapítványnál kerültek elhelyezésre. Ekkor határozták el a rendőrök, hogy az állatok biztonságba helyezése mellett azok gazdához jutását is segítik majd.

 

 

 

 

 

 

 

A budapesti rendőrök az állatotthonban lakó kutyák közül 30 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotósorozatot és az állatotthon lakóinak tápot is vittek.

 

Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott az állatmenhelyre, ahol tápot adott át Dr. Koleszár Istvánnak, az állatotthon igazgatójának.

 

A gazdira váró kutyákkal készült fotók az alábbi posztban tekinthetők meg:

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: police.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel Hírek - Címlapon
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel
Súlyos madármérgezés: óvatosságra intenek a hatóságok Hírek - Címlapon
Súlyos madármérgezés: óvatosságra intenek a hatóságok