A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Repülőtéren születtek meg a segítőkutya kölykei

2018. május 28., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Különleges eseménynek lehettek szemtanúi az utazók a floridai Tampa repülőtéren. A gazdijával a gépére váró segítőkutyánál megindult a szülés, így a reptér egy rögtönzött szülészetté alakult át…A mozgásszervi problémával küzdő gazdi, Diane Van Atter vemhes segítőkutyájával, Ellievel, és a kiskutyák apjával, Golden Nuggettal repült volna haza Philadelphiába, ám utazásukat meghiúsította Ellie. A golden retrievernél a reptér termináljában indult be a szülés.

 

Rögtönzött szülőszobává alakult a reptér a kutyus miatt

 

A reptéren dolgozó mentősök és tűzoltók azonnal az anyakutya segítségére siettek, így minden probléma nélkül született meg a nyolc apróság: hét kan, és egy szuka kiskutya.  A picik világrajövetelének a reptéren várakozó utasok is részesei lehettek.

“Soha nem láttam még hasonlót” - mondta a BuzzFeednek a reptér szóvivője, Emily Nipps.

 

A nem mindennapi esemény után a gazdi és a kis kutyacsalád nem tudott repülőre ülni, így visszatértek Bradentonba, a hazautazást pedig későbbre halasztották.

 

 

 

 

Happy Birthday puppies! Born today at Tampa International Airport! #puppies #servicedogs #tampa #omg @americanair @tampaairport @tampa

Jennifer Levin (@jennytrisherbest) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Forrás: buzzfeed.com

Témába vág

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai
Nagy szeretettel gondozgatja a kiskutyákat, és még a tollas farkincáját is csóválja, annyira örül nekik!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére Hírek - Címlapon
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére
Halálra ítélt kutyacsaládot mentettek az ózdi rendőrök Hírek - Címlapon
Halálra ítélt kutyacsaládot mentettek az ózdi rendőrök