A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Repülőtéren születtek meg a segítőkutya kölykei

2018. május 28., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Különleges eseménynek lehettek szemtanúi az utazók a floridai Tampa repülőtéren. A gazdijával a gépére váró segítőkutyánál megindult a szülés, így a reptér egy rögtönzött szülészetté alakult át…A mozgásszervi problémával küzdő gazdi, Diane Van Atter vemhes segítőkutyájával, Ellievel, és a kiskutyák apjával, Golden Nuggettal repült volna haza Philadelphiába, ám utazásukat meghiúsította Ellie. A golden retrievernél a reptér termináljában indult be a szülés.

 

Rögtönzött szülőszobává alakult a reptér a kutyus miatt

 

A reptéren dolgozó mentősök és tűzoltók azonnal az anyakutya segítségére siettek, így minden probléma nélkül született meg a nyolc apróság: hét kan, és egy szuka kiskutya.  A picik világrajövetelének a reptéren várakozó utasok is részesei lehettek.

“Soha nem láttam még hasonlót” - mondta a BuzzFeednek a reptér szóvivője, Emily Nipps.

 

A nem mindennapi esemény után a gazdi és a kis kutyacsalád nem tudott repülőre ülni, így visszatértek Bradentonba, a hazautazást pedig későbbre halasztották.

 

 

 

 

Happy Birthday puppies! Born today at Tampa International Airport! #puppies #servicedogs #tampa #omg @americanair @tampaairport @tampa

Jennifer Levin (@jennytrisherbest) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Forrás: buzzfeed.com

Témába vág

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát? Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát?
Mentális gondokat is okozhat a hosszabb időn át tartó bezártság, nem beszélve arról, milyen problémákat vet fel a kutyák általános jóléte, egészsége szempontjából.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk? Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk?
Az őszi és téli időszakban gyakrabban fordul elő, hogy sötétedés után kerül sor a sétára. Tippjeink segítségével könnyebben felkészülhetsz erre.

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Irodakutya.com Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére Hírek - Címlapon
10 tipp Cesar Millantól a nyári meleg idejére
Halálra ítélt kutyacsaládot mentettek az ózdi rendőrök Hírek - Címlapon
Halálra ítélt kutyacsaládot mentettek az ózdi rendőrök