A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Halálra ítélt kutyacsaládot mentettek az ózdi rendőrök

2018. május 25., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Egy erdő közepén hagyta magára egy fához kötözve kutyáját és annak kölykeit valaki. Szerencsére az anyakutya ugatását meghallották a közelben járók, akik azonnal segítséget hívtak.



Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2018. május 20-án 16 óra után érkezett lakossági bejelentés egy Farkaslyuk és Csernely települések között az erdőben kikötött kutyáról és kölykeiről.

 

Geszterédi Ádám r. törzsőrmester és Mede Tamás r. zászlós azonnal a bejelentő által megadott helyszínre mentek, ahol már messziről hallották az anyakutya ugatását. Az egyenruhások óvatosan megközelítették az izgatott, négy kölykét féltő, fához kikötött szuka kutyát. A kétségbeesett állatot a rendőrök megetették, megitatták, ami ezután rendkívül barátságossá vált.

 

Egy fához kötötték a kutyát egy erdő közepén
Egy fához kötötték a kutyát egy erdő közepén

 

A bajbajutott állatok további ellátása és biztonságos elhelyezése céljából a rendőrök értesítették a helyi gyepmestert, aki elszállította a kis családot egy ózdi menhelyre.

Az eset kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben - írja a police.hu.


 

A kikötött anyakutya mellett hagyták annak kölykeit
A kikötött anyakutya mellett hagyták annak kölykeit

 

 

 

 

Témába vág

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Ebugatta Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Repülőtéren születtek meg a segítőkutya kölykei Hírek - Címlapon
Repülőtéren születtek meg a segítőkutya kölykei
Gyereknevelés és állatvédelem - hol tartunk? Hírek - Címlapon
Gyereknevelés és állatvédelem - hol tartunk?