A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Saját készítésű videoklippel rukkolt elő a kutyabarát Siklósi vár

2020. február 28., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Imádjuk a kutyabarát Siklósi vár saját készítésű vidoklipjét! És azt, hogy saját készítésű, szó szerint érthetjük: a klipben a várban dolgozó munkatársak szerepelnek!



A várkapitány ismét kitalált valamit!

A Siklósi vár várkapitánya, Szentgyörgyváry Péter a szövegszerzője és énekese a frissen debütált videoklipnek, mely bemutatja a várat, annak látnivalóit, programjait, érdekességeit. A videoklipben maguk a vár dolgozói vállaltak szerepet! 

 

Azt, amit mások szövegesen, vagy épp gyönyörűen megkomponált imázsfilmeken mutatnak meg, ők dalban mondják el. A dalban pedig keveredik a múlt és a jelen. Mint ahogy a várban is!

 

A klipet egyébként háromévnyi munka előzte meg, hiszen a megjelenő felvételeket mind a várban forgatták. A hétköznapi eseményeken kívül vásárok, izgalmas programok, várjátékok jelennek meg a kedvcsinálóban.

 

 

 

 

 

A Siklósi várban, az egész történelem jelen van az 1270-es évektől kezdve, a II. világháborút bemutató kiállításon át, a jelenig. A vár néhány éve felújításon esett át, akadálymentesített, és mi is bátran ajánljuk, hiszen büszkén viseli a Kutyabarát hely védjegyet!

 

A lenyűgöző épített emlékek mellett a várban látható kiállítások sokszínűek és izgalmasak. A várfalakról lélegzetelállító a panoráma. A legfiatalabb látogatókat az izgalmas kiállítások mellett Játékország, egy beltéri játszóház, is várja. Nyáron pedig hagyományőrző programok és színházi előadások adnak további szórakozási lehetőséget.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Kutyával autóban, biztonságban Kutyával autóban, biztonságban
Egyre népszerűbbek a kutyás utazások, egy nemrégiben készült felmérés szerint a gazdik 80 százaléka viszi a kutyáját autóval, jellemzően inkább rövid utakra. Nagy kérdés azonban, hogy milyen biztonságos szállítási megoldást érdemes ilyenkor választani.

Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton Utazás kutyával - Télen is vár a Balaton
Januárban a Tagyon Birtok szervezésében hívtak minket kutyás kirándulásra, ami inkább egy közösségi kutyás esemény volt, mint izzasztó séta. A fogadtatás, az ottani kutyások, a hangulat mind marasztaló volt, sajnos mégsem tudtunk kettő napnál többet eltölteni a birtokon. Olvassátok el beszámolónkat a kétnapos balatoni látogatásról!

Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is! Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is!
Kicsavart fák recsegése, ledőlt kémények robaja, kicsapódó kertkapuk… A kutyák számára legalább olyan félelmetesek lehetnek ezek a zajok, mint a nyári viharokat kísérő dörgés, vagy a szilveszteri tűzijáték.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Új ellenszer kerülhet a boltokba a kullancsok ellen Hírek - Címlapon
Új ellenszer kerülhet a boltokba a kullancsok ellen
10 éves kisfiú találmánya segíthet megmenteni a forró autóban hagyott gyerekek és kutyák életét Hírek - Címlapon
10 éves kisfiú találmánya segíthet megmenteni a forró autóban hagyott gyerekek és kutyák életét