A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Saját készítésű videoklippel rukkolt elő a kutyabarát Siklósi vár

2020. február 28., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Imádjuk a kutyabarát Siklósi vár saját készítésű vidoklipjét! És azt, hogy saját készítésű, szó szerint érthetjük: a klipben a várban dolgozó munkatársak szerepelnek!A várkapitány ismét kitalált valamit!

A Siklósi vár várkapitánya, Szentgyörgyváry Péter a szövegszerzője és énekese a frissen debütált videoklipnek, mely bemutatja a várat, annak látnivalóit, programjait, érdekességeit. A videoklipben maguk a vár dolgozói vállaltak szerepet! 

 

Azt, amit mások szövegesen, vagy épp gyönyörűen megkomponált imázsfilmeken mutatnak meg, ők dalban mondják el. A dalban pedig keveredik a múlt és a jelen. Mint ahogy a várban is!

 

A klipet egyébként háromévnyi munka előzte meg, hiszen a megjelenő felvételeket mind a várban forgatták. A hétköznapi eseményeken kívül vásárok, izgalmas programok, várjátékok jelennek meg a kedvcsinálóban.

 

 

 

 

 

A Siklósi várban, az egész történelem jelen van az 1270-es évektől kezdve, a II. világháborút bemutató kiállításon át, a jelenig. A vár néhány éve felújításon esett át, akadálymentesített, és mi is bátran ajánljuk, hiszen büszkén viseli a Kutyabarát hely védjegyet!

 

A lenyűgöző épített emlékek mellett a várban látható kiállítások sokszínűek és izgalmasak. A várfalakról lélegzetelállító a panoráma. A legfiatalabb látogatókat az izgalmas kiállítások mellett Játékország, egy beltéri játszóház, is várja. Nyáron pedig hagyományőrző programok és színházi előadások adnak további szórakozási lehetőséget.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyás barangolások - Falkában a Visegrádi-hegység leghosszabb Kutyás-körén Kutyás barangolások - Falkában a Visegrádi-hegység leghosszabb Kutyás-körén
A hetek óta tartó hőséget követően végre enyhülést mutatott az időjárás előrejelzés, így kaptunk az alkalmon, hogy felfedezzük a legfrissebb Kutyás-kör útvonalát, mellyel már a bemutatásától fogva szemeztünk. Nem titok, hogy a cél többek között a terep megismerése volt egy későbbi, már éremért szóló futás alkalmára, így a leghosszabb, 14 kilométeres távot választottuk.

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője
Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Meseszép kirándulóhelyek kutyával is – a Szalajka-völgy és környéke Meseszép kirándulóhelyek kutyával is – a Szalajka-völgy és környéke
Meseszép kirándulóhelyek ölelésében egy meghitt kutyabarát szálláshely, ami a gazdikat is garantáltan elvarázsolja.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Végleg betilthatják a kutyahúsevést egy kínai városban Hírek - Címlapon
Végleg betilthatják a kutyahúsevést egy kínai városban
Kutyák bűnhődtek gazdájuk bűntettéért - három agár életét követelte az orvvadászat Hírek - Címlapon
Kutyák bűnhődtek gazdájuk bűntettéért - három agár életét követelte az orvvadászat