A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Saját készítésű videoklippel rukkolt elő a kutyabarát Siklósi vár

2020. február 28., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Imádjuk a kutyabarát Siklósi vár saját készítésű vidoklipjét! És azt, hogy saját készítésű, szó szerint érthetjük: a klipben a várban dolgozó munkatársak szerepelnek!



A várkapitány ismét kitalált valamit!

A Siklósi vár várkapitánya, Szentgyörgyváry Péter a szövegszerzője és énekese a frissen debütált videoklipnek, mely bemutatja a várat, annak látnivalóit, programjait, érdekességeit. A videoklipben maguk a vár dolgozói vállaltak szerepet! 

 

Azt, amit mások szövegesen, vagy épp gyönyörűen megkomponált imázsfilmeken mutatnak meg, ők dalban mondják el. A dalban pedig keveredik a múlt és a jelen. Mint ahogy a várban is!

 

A klipet egyébként háromévnyi munka előzte meg, hiszen a megjelenő felvételeket mind a várban forgatták. A hétköznapi eseményeken kívül vásárok, izgalmas programok, várjátékok jelennek meg a kedvcsinálóban.

 

 

 

 

 

A Siklósi várban, az egész történelem jelen van az 1270-es évektől kezdve, a II. világháborút bemutató kiállításon át, a jelenig. A vár néhány éve felújításon esett át, akadálymentesített, és mi is bátran ajánljuk, hiszen büszkén viseli a Kutyabarát hely védjegyet!

 

A lenyűgöző épített emlékek mellett a várban látható kiállítások sokszínűek és izgalmasak. A várfalakról lélegzetelállító a panoráma. A legfiatalabb látogatókat az izgalmas kiállítások mellett Játékország, egy beltéri játszóház, is várja. Nyáron pedig hagyományőrző programok és színházi előadások adnak további szórakozási lehetőséget.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben: nemcsak bank, közösségi tér is Új kutyabarát CIB fiók a BEM Centerben: nemcsak bank, közösségi tér is
Nemcsak bank, közösségi tér is lesz a CIB Bank BEM Centerben tegnap megnyílt, eddigi legnagyobb budapesti bankfiókja. Az új lokáció ezzel az anyabank, az Intesa Sanpaolo új arculati megközelítését követi, amely olyan térként tekint a bankfiókra, ahol a pénzügyek intézése mellett, beszélgetésekre, találkozásokra, akár munkára is lesz lehetősége a betérő ügyfeleknek. A bankfiókban két azonnali jóváírású befizető funkcióval ellátott ATM is helyet kapott.

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon
Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kezed - mancsokért Hírek - Címlapon
A kezed - mancsokért
Bizonyított: a kutyák tudják, mit érez a gazdi Hírek - Címlapon
Bizonyított: a kutyák tudják, mit érez a gazdi