A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Segíts, hogy hazataláljon!

Csatlakozz okostelefonoddal a Szilveszteri Állatmentő Mobil Közösséghez


2015. december 29., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Minden állattartó tudja, hogy mekkora károkat okoznak a szilveszter időszakban a petárdázók. Közvetlenül szilveszter előtt és után az Állatvédő szervezetek, önkéntesek és civil segítők ilyenkor átlagosan 72 órát dolgoznak egy huzamban világszerte.Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!
Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!

 

Többek között erre a problémára kíván megoldást nyújtani a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösség, amihez csatlakoztunk mi is. A közösséget technológiailag a findlost24 névre hallgató mobil alkalmazás szolgálja ki, ami helyi mobil közösségek erejét fogja össze világszerte, ezzel végül óriási területet átszövő információs hálót alkotva több 1000 kilométeres körzetben.

 

 

 

Kipróbáltuk és jól működik!

Ha elvész a kedvenced, vagy találsz egyet, annak fényképét és alapadatait egy gombnyomással azonnal elküldöd és minden közösségi tag értesítést kap róla az elveszés közelében. Így másodperceken belül lehet pontos információt kapni arról, hogy ki, mikor, hol mit vesztett el és talált meg. Ha valakinek válasz-információja van, az válaszolva a tulajdonosnak vagy a megtalálónak azonnal felveheti vele a kapcsolatot.

 

A findlost24 mobil alkalmazás egy minden kétséget kizáróan hatékony eszköz ahhoz, hogy a félelmükben menekülő társállatok közül minél több visszajusson a gazdájához.

 

Nézd meg a “hogy működik” videót:

 

 

 

Mára már több ezer magyar ember is csatlakozott a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösséghez, aminek szervezése pár hete indult el itthon. A szilveszter kapcsán mi magunk és partnereink csatlakozunk a közösséghez.

 

 

Ha bárki kételkedne a közösség erejében, annak ajánljuk ezt a videó beszámolót egy Magyar findlost24 sikertörténetről:
 

 

 

A findlost24 a Tényekben:

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat Hírek - Címlapon
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor? Hírek - Címlapon
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor?