A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Segíts, hogy hazataláljon!

Csatlakozz okostelefonoddal a Szilveszteri Állatmentő Mobil Közösséghez


2015. december 29., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Minden állattartó tudja, hogy mekkora károkat okoznak a szilveszter időszakban a petárdázók. Közvetlenül szilveszter előtt és után az Állatvédő szervezetek, önkéntesek és civil segítők ilyenkor átlagosan 72 órát dolgoznak egy huzamban világszerte.



Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!
Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!

 

Többek között erre a problémára kíván megoldást nyújtani a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösség, amihez csatlakoztunk mi is. A közösséget technológiailag a findlost24 névre hallgató mobil alkalmazás szolgálja ki, ami helyi mobil közösségek erejét fogja össze világszerte, ezzel végül óriási területet átszövő információs hálót alkotva több 1000 kilométeres körzetben.

 

 

 

Kipróbáltuk és jól működik!

Ha elvész a kedvenced, vagy találsz egyet, annak fényképét és alapadatait egy gombnyomással azonnal elküldöd és minden közösségi tag értesítést kap róla az elveszés közelében. Így másodperceken belül lehet pontos információt kapni arról, hogy ki, mikor, hol mit vesztett el és talált meg. Ha valakinek válasz-információja van, az válaszolva a tulajdonosnak vagy a megtalálónak azonnal felveheti vele a kapcsolatot.

 

A findlost24 mobil alkalmazás egy minden kétséget kizáróan hatékony eszköz ahhoz, hogy a félelmükben menekülő társállatok közül minél több visszajusson a gazdájához.

 

Nézd meg a “hogy működik” videót:

 

 

 

Mára már több ezer magyar ember is csatlakozott a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösséghez, aminek szervezése pár hete indult el itthon. A szilveszter kapcsán mi magunk és partnereink csatlakozunk a közösséghez.

 

 

Ha bárki kételkedne a közösség erejében, annak ajánljuk ezt a videó beszámolót egy Magyar findlost24 sikertörténetről:
 

 

 

A findlost24 a Tényekben:

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Irodakutya.com MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat Hírek - Címlapon
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor? Hírek - Címlapon
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor?