A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Segíts, hogy hazataláljon!

Csatlakozz okostelefonoddal a Szilveszteri Állatmentő Mobil Közösséghez


2015. december 29., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Minden állattartó tudja, hogy mekkora károkat okoznak a szilveszter időszakban a petárdázók. Közvetlenül szilveszter előtt és után az Állatvédő szervezetek, önkéntesek és civil segítők ilyenkor átlagosan 72 órát dolgoznak egy huzamban világszerte.Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!
Findlost24 - Segíts megtalálni az elveszett kutyusokat!

 

Többek között erre a problémára kíván megoldást nyújtani a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösség, amihez csatlakoztunk mi is. A közösséget technológiailag a findlost24 névre hallgató mobil alkalmazás szolgálja ki, ami helyi mobil közösségek erejét fogja össze világszerte, ezzel végül óriási területet átszövő információs hálót alkotva több 1000 kilométeres körzetben.

 

 

 

Kipróbáltuk és jól működik!

Ha elvész a kedvenced, vagy találsz egyet, annak fényképét és alapadatait egy gombnyomással azonnal elküldöd és minden közösségi tag értesítést kap róla az elveszés közelében. Így másodperceken belül lehet pontos információt kapni arról, hogy ki, mikor, hol mit vesztett el és talált meg. Ha valakinek válasz-információja van, az válaszolva a tulajdonosnak vagy a megtalálónak azonnal felveheti vele a kapcsolatot.

 

A findlost24 mobil alkalmazás egy minden kétséget kizáróan hatékony eszköz ahhoz, hogy a félelmükben menekülő társállatok közül minél több visszajusson a gazdájához.

 

Nézd meg a “hogy működik” videót:

 

 

 

Mára már több ezer magyar ember is csatlakozott a Nemzetközi Állatmentő Mobil Közösséghez, aminek szervezése pár hete indult el itthon. A szilveszter kapcsán mi magunk és partnereink csatlakozunk a közösséghez.

 

 

Ha bárki kételkedne a közösség erejében, annak ajánljuk ezt a videó beszámolót egy Magyar findlost24 sikertörténetről:
 

 

 

A findlost24 a Tényekben:

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet
Idén már tizedik alkalommal indul a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, hogy segítsen hazatalálni azoknak az állatoknak, akik a szilveszteri tűzijátékoktól megrettenve menekültek el otthonukból. Nem tudnának azonban ilyen hatékonyan dolgozni az Ügyelet gerincét adó önkéntesek nélkül.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz
Kate Middleton kalapkészítője kreatív csodáival szeretne segíteni a menhelyi kutyákon.

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online JULIUS-K9 Brimo partysátor Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat Hírek - Címlapon
Ohióban már a tűzoltók is elláthatják a sérült kutyákat
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor? Hírek - Címlapon
Hogyan óvjuk kutyáinkat Szilveszterkor?