A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szívszorító sorokkal búcsúzik Orlando Bloom a kutyájától

2020. július 22., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Orlando Bloom és Katy Perry kutyája, Mighty 7 nappal ezelőtt tűnt el. Éjjel nappal kutattak utána, bejárták az egész környéket, végül csak a kiskutya nyakörvét találták meg. A színész szerint ez csak egyet, a legrosszabbat jelentheti. 

Hiába a kitartó kutatás, a nyomravezetői díj, a felhívások, nem sikerült megtalálni Mighty-t, Orlando Bloom és Katy Perry kutyáját. A kis négylábú egy héttel ezelőtt tűnt el Santa Barbara környékén. 

 

A színész Instagram oldalán írta meg, hogy Mighty eltűnt, és egyben egy felhívást is közzétett, miszerint nyomravezetői díjat is felajánl. A felhívás gyorsan terjedt, rengetegen megosztották - még a szintén nagy kutyabarát Jennifer Aniston is többször tett ki oldalára posztot Mightyról. A környéket is teleplakátolták Mighty képével, hátha látta valaki...

 

 

Orlando Bloom és Mighty
Orlando Bloom és Mighty
Fotó: Instagram

 

 

Ezzel párhuzamosan azonnal megindult a keresés is. Tűvé tették a környéket Mighty után, minden kertbe, utcába, parkba benéztek, hátha ott feltűnik a kutya. A keresésbe két nyomkövető kutya is becsatlakozott, ám ők sem jártak sikerrel. 

 

Az egész egy rémálom - írta néhány napja a színész Instagram oldalán. Majd megjelent a szívszorító üzenet: Mighty valószínűleg már nincs életben. A színész beszámolója szerint az elmúlt hét nap napkeltétől napnyugtáig tartó folyamatos keresés után mindössze Mighty nyakörve került elő. Egyes hírek szerint Mighty orvosi kezelés alatt is állt, és a gyógyszerei nélkül egy hét után szinte már semmi esély arra, hogy élve kerüljön elő. 

 

 

Nyomkövető kutyákkal is próbálták előkeríteni Mightyt
Nyomkövető kutyákkal is próbálták előkeríteni Mightyt
Fotó: thesun.co.uk

 

 

“Ezen a héten többet sírtam, mint amiről valaha is képzeltem, hogy lehetséges” - írja a búcsúzásában. “Hálás vagyok, hogy Mighty-tól megtanulhattam, hogy milyen az örökké tartó szeretet, és mit jelent valójában az odaadás. [..] Több volt, mint barát. Lelki kapcsolat volt közöttünk. Sajnálom. Szeretlek. És köszönöm.”

 

Mighty örökké élni fog a szívében, ahogy minden egyes kutya minden gazdiéban. Ezt jelképezve a színész magára tetováltatta Mighty nevét - egyenesen a szíve fölé.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mighty’s on the other side now. After 7 days of searching from sunrise to sunset and into the wee hours, today, the 7th day ~the number of completion~ we found his collar... I have wept more this week than I thought possible, which has been very cathartic and healing... I left no stone unturned, crawled thru all the man holes, under the roads, searched every back yard and creek bed. Had two separate sniffer dogs do their best as well. I feel so grateful to have learned from my little Mighty man that love is eternal and the true meaning of devotion. I feel sure he was looking down on me whistling in every back yard and knowing that I was doing all I possibly could to respect our bond. He was more than a companion. It was a soul connection for sure. I’m sorry. I love you. Thank you. RIP my MIGHTY HEART my little fellow A ♠️’s ❤️Thank you to the community for allowing me to search through their yards for him and supporting my midnight walks. It was reassuring to see the best of people even in the worst of times. To the angels of @dogdayssar I’m forever in your debt. You ladies are heaven sent. Lastly thank you to @scottcampbell for the ink. I love you brother❤️l

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox „Üdv itthon, Blue!” - Megmutatta a világnak tündéri kutyusát Michael J. Fox
Sokak szerint a Vissza jövőbe filmek bundás kutyasztárjára hasonlít Blue, az új családtag.

Szív és Lélek - Az utolsó pillanatig barátja mellett maradt a hűséges kutya Szív és Lélek - Az utolsó pillanatig barátja mellett maradt a hűséges kutya
"Ráhajtotta buciját, mintha ölelésével búcsúzott volna tőle."

Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra? Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra?
Számtalan állattartótól hallani, hogy kedvencük halála rosszabb volt, mint saját szüleié. Ez egyesek számára istenkáromlónak hangzik, de sokak számára ez a hideg valóság. Úgy dönteni, hogy elaltatunk egy szeretett kicsi állatot, zsigerbe vágó, gyilkos és erkölcstelen érzés lehet. A családok úgy érezhetik, hogy cserbenhagyják kedvencüket, vagy a legjobb barátjuk halálát okozzák. Megfeledkeznek arról, hogy az eutanázia olyan ajándék, amely megfelelő időben történő alkalmazásával megakadályozható házi kedvence testi, valamint a család érzelmi szenvedése. Ennek a folyamatnak a legnehezebb része a tényleges döntés meghozatala, éppen ezért naponta hangzik el a kérdés: „Doki, honnan fogom tudni, mikor jön el az idő?”

Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel? Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel?
Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a jelekkel, mert a fagyálló mérgezés életveszélyes állapotot okoz!

Patkányméreg mérgezés kutyáknál – tények és tévhitek Patkányméreg mérgezés kutyáknál – tények és tévhitek
Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy a rágcsálóknak szánt mérgeket azok keserű íze és jellegzetes szaga miatt házi kedvenceink nem találják ínycsiklandónak. Sajnos bármikor előfordulhat, hogy a kutyus vagy a macsek (inkább az előbbi) szemünk láttára vagy esetleg tudtunk nélkül belekóstol a veszélyes szerbe. Sőt! Az is elég a bajhoz, ha csak valahol beletappancsol és utána lenyalja onnan. De akár a bőrről is képes a méreganyag felszívódni. Vagy, ami cicák esetében talán sűrűbben fordul elő, hogy a méregtől elhullott rágcsálót megeszik.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Ebugatta MOL Nyrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A földi mágneses mező segítheti a kutyákat a tájékozódásban Hírek - Címlapon
A földi mágneses mező segítheti a kutyákat a tájékozódásban
Ausztriában is kiképeznek egy kutyát a koronavírus kiszagolására Hírek - Címlapon
Ausztriában is kiképeznek egy kutyát a koronavírus kiszagolására