A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Támogasd Fannit, a kaposvári állatok önzetlen segítőjét!

2015. december 09., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Győzelmével nemcsak Ő nyerne, hanem maga az állatvédelem, a felelős állattartás is - mondta Boncz Edit, a Kutyatár Egyesület vezetője. Ismerjétek meg a TV2 Süss fel nap! programjának egyik versenyzőjét, Polgár Fannit!



A Süss fel nap! program keretén belül idén olyan (18 éven aluli) fiatalokat mutatnak be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén tevékenykednek. Munkájuk példakértékű mindannyiunk számára!

A fiatalok szabadidejüket, sőt gyakran a családi nyaralásokat, kirándulásokat is feláldozzák ezért, hogy másokon segítsenek. A pályázat első helyezettje nem kevesebb, mint 1 000 000 Ft-os jutalomban részesül. És bár minden egyes jelölt munkája csodálatos, szavazással fog eldőlni, ki nyeri meg a fődíjat. A TV2 kuratóriumának és a nézők szavazatainak összesített sorrendje fogja megadni az eredményt. A szavazás november 16-án indult, és egészen december 13-ig tart.

 

A nevezők között találkozhatunk egy kaposvári lánnyal, aki önzetlen munkájával az árva, gazdátlan kutyákon segít.

 

Fanni minden egyes nap kimegy, hogy a kutyák körüli munkákban segítsen
Fanni minden egyes nap kimegy, hogy a kutyák körüli munkákban segítsen 
Fotó: facebook.com/kutyatar

 

Polgár Fannit a kaposvári Kutyatár Egyesület nevezte a programba.

Fanni középiskolás elsős, aki önzetlen és áldozatos munkájával immár két éve a Kutyatár Egyesületnél önkénteskedik, kennel takarítástól az etetésig mindent elvégez. Fanninak nem erőssége a beszéd, tanulja még az önkifejezést. A telepen, az állatok közt biztonságban érzi magát. Ott minden tiszta és egyértelmű számára, ott nincs képmutatás, nincs irigység, rosszindulat, értelmetlen versengés, nincs talmi csillogás. Legyen negyven fokos kánikula, vagy dermesztő hideg, Fanni minden áldott nap megy és segít. Elhivatottságát két örökbefogadott kutya és egy cica is jelzi, akiknek felelős gazdája. - olvashatjuk a TV2 oldalán.

 

A kutyusok nagyon szeretik Fannit!
A kutyusok nagyon szeretik Fannit!
Fotó: facebook.com/kutyatar

 

Nem tudok alkalmasabbat, és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül, a jelölésre, mint Fannit – mondta Boncz Edit, a Kutyatár Egyesület vezetője a sonline.hu-nak. – Fanni most 14 éves és 12 éves kora óta segíti a munkánkat minden nap, legyen hétköznap vagy hétvége. Fanni egy nagyon fontos ügy elkötelezettje: az emberi felelőtlenség négylábú áldozatain segít. Győzelmével nemcsak Ő nyerne, hanem maga az állatvédelem, a felelős állattartás is.

 


Mutassuk meg, hogy büszkék vagyunk Fanni munkájára!

Segítsük őt egy szavazattal!

A támogató szavazatot ide kattintva adhatjátok le!


 

Az alábbi videón Fannit, és a sok boldog kutyust nézhetitek meg:

 

Napi rutin a telepen. 2 éve nem volt nap, hogy a teleplakók hiába keresték volna Fannit. Mert Ő egyetlen napra sem hagyta őket cserben. Fanni őket választotta, mi pedig Fannit, amikor beneveztük. Ha nem szavazunk Rá minden nap, akkor cserbenhagyjuk.TV2 applikáció ÉS a következő linkek valamelyike MINDEN NAP: https://www.facebook.com/tv2hun/app/179050708951055/, vagy https://applications.mile.hu/tv2_fb/suss_fel_nap_2015/2015/tab.php?code=AQDS22So0nDPoav1AhZzLz3X87EF5jYXojVcmXmDOx2FKyODr9czYQ2elShUmtp3hHwoAGJS50suANJoZl7Qov_c8wA4WstYZbY6WhtOhEXX4eKlcYjZgLfIe2HzjCV6jk2E1BeXmNBIet5ZMYTSRrkluxN1Ixffm2y-L4hb4akARjaoqpSNBMtlKO6kz9Z9JAjyfht7CZBML-aDYslC8wgmQlZm7a1VCWC9uokc2NzghpiDqNzqHr1A2xPaQH72vkrIY57o8piYme2E5D_wOdJtP99m8q7KQRyGQCkQFUHvMpStdcS6YYV611d4aHCsOgyxVBTazD_SQaJ7dYgFOIQb&state=eedcc491c8c7abc887317afbf1e2c647#_=_

Szerző: Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület Kaposvár, 2015. december 3.

 

 

Nézzétek meg Fanni bemutatkozó vieóját is:

 

 

Forrás: facebook.com/kutyatar , sonline.hu, tv2.hu, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: sonline.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet
Idén már tizedik alkalommal indul a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, hogy segítsen hazatalálni azoknak az állatoknak, akik a szilveszteri tűzijátékoktól megrettenve menekültek el otthonukból. Nem tudnának azonban ilyen hatékonyan dolgozni az Ügyelet gerincét adó önkéntesek nélkül.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról
A kérdőívet 843-an töltötték ki 2021. június 20. és augusztus 30. között. Talán az egyik legszembetűnőbb adat, hogy a megkérdezett kutyatartók közel 25%-a, a macskatartók 10,1%-a nem szeretné ivartalaníttatni állatát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
7 ok, amiért inkább lennék kutya Hírek - Címlapon
7 ok, amiért inkább lennék kutya
Misztikus fotózás szelídített rókákkal Hírek - Címlapon
Misztikus fotózás szelídített rókákkal