A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Támogass egy menhelyet az UBER-en keresztül!

2016. március 10., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Az UBER egy különleges akciót indított a mai napra: kutyát "rendelhetsz" a munkahelyedre, vagy épp otthonodba. Ezzel egy menhelyet is támogathatsz!Az UBER különleges akciójában kutyát rendelhetsz magadnak, akivel játszhatsz, vagy elviheted sétálni. Ezzel hatalmas örömet szerezhetsz: az akcióban egy-egy menhelyről hoznak el egy befogadásra váró kutyát (természetesen kísérő társaságában). Az UberPUPPIES nevű akció célja, hogy felhívja a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára. 

 

Az applikációban az UberPUPPIES-nézetet választva kérhetsz Te is egy kutyát. A kutyus és a tréner negyed órát tölt majd Veled, ami alatt a kutyussal játszhatsz, megsétáltathatod, vagy csak simogathatod. Ha a munkahelyed kutyabarát, akkor akár oda is hívhatod a kutyust. Kell ennél jobb kikapcsolódás a munkahelyi szünet idejére?

 

Az akció délben indult, és akkora sikere van, hogy a tervezett 16:00 helyett 18:00-kor ér véget! 

 

Támogass egy menhelyet az UBER segítségével!
Támogass egy menhelyet az UBER segítségével!
Fotó: newsroom.uber.com

 

A részvétellel nem csupán egy menhelyi kutya napját teheted szebbé: az akcióban gyűlt összeg teljes egészét a résztvevő menhelyeknek adományozza az UBER:  

 

A kiszállás díja 3000 Ft, viszont ennél több adományt is fel lehet ajánlani. 

Forrás: newsroom.uber.com
Indexkép forrás: newsroom.uber.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Brimo partysátor Beagle Club Online MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Legyen kutyás a hosszú hétvége is! Hírek - Címlapon
Legyen kutyás a hosszú hétvége is!
Felébredt a kutya a gyerek közelgő rohamára: így meg tudta menteni az életét Hírek - Címlapon
Felébredt a kutya a gyerek közelgő rohamára: így meg tudta menteni az életét