A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Támogass egy menhelyet az UBER-en keresztül!

2016. március 10., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Az UBER egy különleges akciót indított a mai napra: kutyát "rendelhetsz" a munkahelyedre, vagy épp otthonodba. Ezzel egy menhelyet is támogathatsz!Az UBER különleges akciójában kutyát rendelhetsz magadnak, akivel játszhatsz, vagy elviheted sétálni. Ezzel hatalmas örömet szerezhetsz: az akcióban egy-egy menhelyről hoznak el egy befogadásra váró kutyát (természetesen kísérő társaságában). Az UberPUPPIES nevű akció célja, hogy felhívja a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára. 

 

Az applikációban az UberPUPPIES-nézetet választva kérhetsz Te is egy kutyát. A kutyus és a tréner negyed órát tölt majd Veled, ami alatt a kutyussal játszhatsz, megsétáltathatod, vagy csak simogathatod. Ha a munkahelyed kutyabarát, akkor akár oda is hívhatod a kutyust. Kell ennél jobb kikapcsolódás a munkahelyi szünet idejére?

 

Az akció délben indult, és akkora sikere van, hogy a tervezett 16:00 helyett 18:00-kor ér véget! 

 

Támogass egy menhelyet az UBER segítségével!
Támogass egy menhelyet az UBER segítségével!
Fotó: newsroom.uber.com

 

A részvétellel nem csupán egy menhelyi kutya napját teheted szebbé: az akcióban gyűlt összeg teljes egészét a résztvevő menhelyeknek adományozza az UBER:  

 

A kiszállás díja 3000 Ft, viszont ennél több adományt is fel lehet ajánlani. 

Forrás: newsroom.uber.com
Indexkép forrás: newsroom.uber.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta MTI AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Legyen kutyás a hosszú hétvége is! Hírek - Címlapon
Legyen kutyás a hosszú hétvége is!
Felébredt a kutya a gyerek közelgő rohamára: így meg tudta menteni az életét Hírek - Címlapon
Felébredt a kutya a gyerek közelgő rohamára: így meg tudta menteni az életét