A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Legyen kutyás a hosszú hétvége is!

5 kutyajó program!


2016. március 11., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Négy napos hosszú hétvége vár ránk, és bár az idő nem ígérkezik túl napfényesnek, mégis nagyon várjuk, hiszen négy teljes napot tölthetünk el kedvencünkkel! Összegyűjtöttünk pár remek programot, amitől igazán kutyás lesz a hétvégéd!



1. Kutyás programok

Izgalmas versenyt szeretnél látni? Akkor vár a II. Winddogs Flyball Kupa, melyet ezúttal Sopron mellett, Ágfalván rendeznek meg. Szombaton kerül megrendezésre a 3. Országfutás, melynek lesz kutyás vonatkozású programja is: a Tököli Elek-Ágh Állatmenhely számára rendeznek jótékonysági futást Tökölön: a kutyusok nagyon várják a részvételedet és az adományodat is. Természetesen kutyusod is veled futhat!

 

 

Futás a labdáért!
Futás a labdáért!
Fotó: Sós Edit (Winddogs)

 

Egy igazi különlegességet láthatsz, ha ellátogatsz Szigethalomra: itt zajlik majd a hétvégén a Tavaszköszöntő Dog Dancig Verseny, melynek nagy a tétje: a verseny ugyanis  egyben válogatóverseny is a 2016-os Open European Freestyle & HTM Championshipre - így biztosan gyönyörű produkciókat láthatsz majd! A verseny beltéri lesz, így akkor sem kell kihagynod, ha az idő esősre fordul.

 

Kűr közben az I. Holdfény Dog Dancing Kupán
Kűr közben az őszi I. Holdfény Dog Dancing Kupán - hasonló produkciókat láthattok a hétvégén is
Fotó: facebook.com/DreamySilverProduction

 

 

2. Múzeumba kutyával!

A hosszú hétvége lehetőséget ad olyan szabadidős programokra is, amire egy átlagos hétvégén esetleg nem jut időd. Látogass el kutyáddal például egy múzeumba! Igen: múzeumba. Nem egy magyar múzeum fogad már kedvenced társaságában is! Tudtad például, hogy  március 15-én sok múzeumba ingyenes lesz a belépés? Így például a kutyabarát Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum is a szokásos nyitvatartással, de ingyenes belépéssel vár benneteket! További kutyabarát múzeumokat ide kattintva találhatsz.

 

Krúdy szoba - a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum részlete
Krúdy szoba - a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum részlete

 

 

3. Kikapcsolódás a barátaiddal

Egy kávézót, pizzériát, vagy esetleg egy izgalmas bowlingozást választanátok? Bármelyikre esik is a választásod, kutyádat sem kell feltétlenül otthon hagynod. A Duna-parti Dunakavics Étterem és Bowling Klub nem csak finom pizzával vagy frissítőkkel vár, de a bowlingozást is kipróbálhatod. A gyönyörű környéken egy nagyobb sétát is tehetsz kutyáddal!

 

Légtáncosok a Rustic Bistroban
Légtáncosok a Rustic Bistroban

 

Ha egy finom kávéra vágysz, látogass el a családias hangulatú Nem Adom Fel Kávézóba, vagy egy igazán különleges kutyabarát kávézóba, a Rustic Bistroba: légtáncosok csempésznek egyedi hangulatot a bárnak - akár Te is kipróbálhatod!

További kutyabarát kávézókat ide kattintva találsz.

 

Családias hangulat és egy vidám csapat vár a Nem Adom Fel Café & Bar-ban
Családias hangulat és egy vidám csapat vár a Nem Adom Fel Café & Bar-ban 

 

 

4. A kutyád kedvence: hatalmas séta

Fel a túrabakanccsal vagy a gumicsizmával és indulj útnak kutyáddal! Egy kirándulás, túra, vagy több kiadós séta mindkettőtöknek jót fog tenni! Add ki a felgyülemlett stresszt, hagyd, hogy a friss levegő felfrissítsen - és figyeld kutyád bohóckodását, amitől garantáltan felvidulsz!

Ha a természetbe, például erdőbe indulsz kutyáddal, mindig tartsd szem előtt az érvényes szabályozásokat! Hasznos lehet egy fényvisszaverő nyakörv is, hogy kutyád látható maradjon. Ne feledkezz meg a kullancsok elleni védekezésről sem! Séta után vizsgáld át alaposan kutyádat (és magadról se feledkezz meg!

 

Séta a természetben kutyánkkal - az igazán pihentető program!
Séta a természetben kutyánkkal - az igazán pihentető program!
Fotó: vetstreet.com

 

5. Utazás kedvenceddel

Egyre több szálláshely nyitja meg szobáit a négylábú vendégek előtt. Szinte minden szálláshelyen teltház lesz a hosszú hétvégén, de érdemes körbenézni az utolsó pillanatokban is, hátha maradt valahol egy-egy szabad szoba. Tudtad, hogy oldalunkon pár kattintással ellenőrizheted  szálláshelyek foglaltságát, sőt, foglalhatsz is? Keresd az űrlapot a Szállások adatlapjain!

A trivago.hu szálláskereső oldal adatai szerint a magyarok a hosszú hétvégén Budapestre, Egerbe keresnek szállást legnagyobb arányban, de fürdővárosaink, Hajdúszoboszló, Hévíz is benne vannak a top 5-ben. A Trivagón külföldön szállást keresők körében a nagy európai fővárosok a legnépszerűbbek.

 

Európában egyre gyakoribbak a kutyabarát szállások
Európában egyre gyakoribbak a kutyabarát szállások
Fotó: southsands.com


Minden gazdinak, kutyának és kutyabarátnak kellemes, élményekkel teli hosszú hétvégét kívánunk!

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: wallup.net

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át
A kullancsok által terjesztett fertőző betegségek komoly veszélyt jelenthetnek kedvenceinkre és ránk nézve is! Sétát, kirándulást követően vizsgáljuk át alaposan kutyánk testét, különös figyelmet fordítva e kiemelt területekre!

Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom
Ha kutyánk nem koptatja megfelelően karmait, túlságosan hosszúra nőhetnek, ez pedig fájdalmas sérülésekhez, és idővel ízületi problémákhoz vezethet. Fordítsunk kiemelt figyelmet a megelőzésre!

Mikortól tekinthető idősnek a kutya? Mikortól tekinthető idősnek a kutya?
A kutyám a mindenem – és bármit megtennék érte, hogy jól érezze magát. Ám az öregedés az ember legjobb barátját sem kerülheti el. Honnan lehet tudni, hogy idős korba lépett?

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Rehabportál AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megszüntetné a nem magyar kutyafajták tenyésztésének felügyeletét a kormány Hírek - Címlapon
Megszüntetné a nem magyar kutyafajták tenyésztésének felügyeletét a kormány
Támogass egy menhelyet az UBER-en keresztül! Hírek - Címlapon
Támogass egy menhelyet az UBER-en keresztül!