A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Te becsomagolod a kutyusod karácsonyi ajándékát?

2022. november 30., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Egy felmérés szerint a gazdik csupán 58%-a teszi, holott szinte mindenki vesz kedvencének valami apróságot.



 

Karácsony közeledtével hajlamosak vagyunk engedni az érzésnek, hogy magával ragadjon az ünnepi hangulat. Szeretnénk meglepni szeretteinket, és természetesen négylábú barátainkat is. Csipogós játékok, plüssök, finom rágcsálnivalók, egy vidám nyakörv vagy kendő is felkerülhet a listánkra. És be is csomagoljuk?

 

Egy amerikai kisállateledel és -felszerelés webáruház (Chewy) pont erre volt kíváncsi, de felmérésükben másról is kérdezték a gazdikat. Az talán nem meglepő, hogy szinte mindenki (94%) tervezi meglepni házikedvencét karácsonykor, de csupán 58% mondta azt, hogy több ajándék beszerzése is szóba jöhet. Néhányan azért bevallották, hogy a megajándékozandók listájának első helyén kutyusuk, cicusuk szerepel, de még így is 65% állította: előbb vásárol valamit kedvencének, mint családtagjainak.

 

 

Te becsomagolod a kutyusod karácsonyi ajándékát?
Te becsomagolod a kutyusod karácsonyi ajándékát?
Fotó: Pinterest

 

 

A karácsonyi díszítésről megoszlanak a vélemények: a gazdik 58%-a külön becsomagolja az állati ajándékokat, 87% azonban jobb megoldásnak találja, hogy a meglepiket egy vidám karácsonyi csizmában lógassa fel a kandalló fölé vagy a szekrényre.

 

Az ünnepi étkekből kedvenceink sem maradhatnak ki, persze csak olyan kerülhet a pocakjukba, melynek fogyasztása biztonságos számukra. Háromból egy gazdi tervezi, hogy karácsonyi témájú jutalomfalatot, kekszet süt a kutyájának, a válaszadók egynegyede pedig állatfigurákat is örömmel felhasználna ehhez. Ha mi is szívesen sütnénk valami finomságot négylábú barátunknak, válasszunk kutyabarát hozzávalókból készült recepteket.

 

Egyvalamiről azonban nem feledkezhetünk meg: bármennyi játékot, jutalomfalatot is adunk kutyusunknak, a legnagyobb ajándék mégis csak az lesz számára, ha velünk együtt lehet. :)

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Pinterest

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Rehabportál Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Advent kutyával - Tippek, hogy gondtalanul készülhess az ünnepekre Hírek - Címlapon
Advent kutyával - Tippek, hogy gondtalanul készülhess az ünnepekre
Idén is segít a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet – jelentkezz önkéntesnek! Hírek - Címlapon
Idén is segít a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet – jelentkezz önkéntesnek!