A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Teszt alatt a Kutyaparkoló és a KutyaWC

2015. október 01., 10:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




A hétvégén rendezett 6. EB OVO Pikniken két új terméket tesztelhettek a gazdik kutyájukkal: a Kutyaparkolót és a KutyaWC-t. A kezdeményezést az RTL Klub Híradója is bemutatta.



A Kutyaparkolót már megismerhettétek korábbi cikkünkben: a tervek szerint az áruházak, üzletek, irodaépületek előtt elhelyezett boxok és stégek ún. kutyamegőrzőként szolgálhatnak, hogy a gazdik biztonságban tudhassák kedvenceiket a vásárlás és ügyintézés ideje alatt. Ezzel megelőzhetőek az olyan balesetek, mint ami júliusban Szombathelyen történt: a forró autóban hagyott kutya élete csak perceken múlott. 

A fejlesztésről a Metropol is beszámolt nemrég, valamint a Szeretlek Magyarország honlapján is olvashattunk róla.

 

A KutyaWC-vel a budapesti gazdik már találkozhattak: a kis homokos terület használatával megszűnhetnek a parkok és utcák tisztasági problémái. Bár egyre többen szedik össze kutyáik után a piszkot, van hová fejlődnünk, hogy tereink, parkjaink, utcáink tisztábbak legyenek, és ezáltal is vonzóbbá tehessük a városképet. Segítségével a kutyások és kutyátlanok között fennálló gyakori nézeteltérések száma is csökkenhet.

 

Az innovatív megoldásokról az RTL Klub Híradójának stábja készített riportot:

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Forrás: rtl.hu/rtlklub/hirek , kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Témába vág

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

DNS-vizsgálattal nyomoznák ki Németországban, ki nem szedte össze kutyája után a piszkot DNS-vizsgálattal nyomoznák ki Németországban, ki nem szedte össze kutyája után a piszkot
Rendhagyó eszközökkel: a "matéria" DNS-tesztelésével vennék fel a küzdelmet a németországi Weilerswist városában az utcákat és zöldterületeket elborító kutyapiszokkal szemben.

Kutya-illemhelyet alakít ki az oszakai repülőtér Kutya-illemhelyet alakít ki az oszakai repülőtér
A Japán nyugati részének turistacélpontjait kiszolgáló repülőtér a héten elsőként nyithatja meg csak kutyáknak szánt illemhelyét.

Kutyajó nap volt hétvégén Szombathelyen Kutyajó nap volt hétvégén Szombathelyen
A csöpörgő eső ellenére is sok érdeklődő látogatott el az első Kutyajó nap Szombathelyen nevezetű rendezvényre. Előadások, bemutatók és kerekasztal beszélgetések várták az érdeklődőket a felelős állattartás jegyében.

Szombathely nyit a kutyások felé Szombathely nyit a kutyások felé
Szombathely városa nyit a kutyások felé: cél, hogy kutyabarát településsé váljon. Ennek érdekében már zajlanak az egyeztetések a város, a helyi állatvédő szervezetek és civilek között.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor MOL Nyrt. Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Összefogás egy érdekért: az életért Hírek - Címlapon
Összefogás egy érdekért: az életért
Magyar siker a ParAgility Világkupán! Hírek - Címlapon
Magyar siker a ParAgility Világkupán!