A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több mint 80 kilós kutyát mentettek a tűzoltók

2023. július 07., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hiába a hatalmas, izmos test, bizony bajba került a kaukázusi juhász – egyedül pedig nem tudott szabadulni szorult helyzetéből. Szerencsére a tűzoltók nem rettentek meg az óriástól, és azonnal a segítségére siettek! 

Sajnos ismét olyan eset történt, mely könnyedén megelőzhető lett volna némi odafigyeléssel: egy vízóraaknába esett bele Hero, a kaukázusi juhász. A nyolcvanöt kilós óriás nem tudott se kimászni, se kiugrani az őt csapdába ejtő aknából, így külső segítségre volt szüksége.

 

A bajba került kutya segítségére a hivatásos tűzoltók siettek. Mászóöv és mentőkötelek segítségével pillanatok alatt kihozták Herot az aknából – szerencsére a hatalmas termet rendkívül barátságos lelket rejtett, így Hero sem nehezítette meg a tűzoltók munkáját.

 

Vigyázzunk kutyáinkra, és tegyük számukra is biztonságossá a környezetünket – például az aknákat fedjük le biztonságosan! Bármikor megtörténhet a baj – szerencsére ezúttal sérülés nélkül megúszta a kalandot a barátságos óriás!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH MTI Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mindenki imádja a kutyát, aki a menyasszonyi fátyollal szaladgált az esküvői fotózáson Hírek - Címlapon
Mindenki imádja a kutyát, aki a menyasszonyi fátyollal szaladgált az esküvői fotózáson
Menhelyi kutyáknak olvastak meséket az állatbarátok a július 4-i tűzijáték alatt Hírek - Címlapon
Menhelyi kutyáknak olvastak meséket az állatbarátok a július 4-i tűzijáték alatt