A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új kutyafuttatót adtak át Kőszegen

2020. július 07., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Játékokkal, akadályokkal felszerelt kutyafuttatót adtak át Kőszegen a hétvégén. Ezzel már háromra bővült a város kutyafuttatóinak száma a Kőszegi kutyastrand mellett.



 

Alig egy év telt el a Kőszegi Kutyastrand megnyitása óta. A kutyafuttatóként és kutyastrandként üzemelő terület megálmodója és létrehozója, a Közösen a Kutyákkal Egyesület nem tétlenkedett ez idő alatt sem: három gyönyörű kutyafuttatót köszönhetnek nekik a kőszegi kutyások. A hétvégén nyílt meg a harmadik, egyben legújabb futi!

 

A futtató teljesen körbekerített, árnyékról a környező fák gondoskodnak, de több facsemetét is elültettek a területre. A futtatón különféle akadályokon gyakorolhatnak, mozoghatnak a kutyák. A kutyafuttató házirendje három nyelven került feltüntetésre már a bejáraton.

 

 

 

 

A legújabb futtató a kőszegi műjégpálya szomszédságában található. A további két futtató a Csónakázó-tó partján, illetve a Kórház utca elején található. 



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakönyvtár – Egy zseniális ötlet, aminek minden négylábú örülni fog Kutyakönyvtár – Egy zseniális ötlet, aminek minden négylábú örülni fog
Úgy tűnik, világszerte egyre többen követik a kezdeményezést, amelynek a kutyusok is nagyon örülnek. Íme néhány remek példa, mellyel Te is feldobhatod kutyusod és barátaid sétáját!

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

5 dolog, amivel megtörheted a kutyád lelkét még, ha nem is tudsz róla 5 dolog, amivel megtörheted a kutyád lelkét még, ha nem is tudsz róla
A legtöbben feltehetően sosem tennék meg ezeket, ha azonban biztosra akarsz menni, vagy ismersz valakit, akinek segíteni szeretnél, mert úgy látod, hogy fölöslegesen stresszeli a kutyusát, akkor feltétlenül nézd meg az alábbi listát.

Újabb kutya halt meg a Budai várban Újabb kutya halt meg a Budai várban
Gino, a lagotto kutyus csütörtökön a várban sétált gazdáival a kutyafuttatásra kijelölt területen, amikor máig érthetetlen okból felugrott a Tóth Árpád sétány külső falára, majd a mélybe zuhant. Súlyos sérülései következtében sajnos a gondos orvosi kezelés ellenére belehalt a balesetbe. Részvétünk a gazdinak!

Azon dolgozik egy magyar, hogy mudi, puli és border collie LEGO figura is készüljön - fotón az első tervek Azon dolgozik egy magyar, hogy mudi, puli és border collie LEGO figura is készüljön - fotón az első tervek
Különleges játék kutyafuttatót és új kutya figurákat is tervezett egy fiatal magyar formatervező mérnök. Szalay Péternek tízezer támogatói szavazatra lenne szüksége ahhoz, hogy megvalósíthassa gyermekkori álmát és igazi LEGO tervező legyen. Fotón mutatjuk a különleges játék látványterveit.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Brimo partysátor Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Európai szintű menhelyre gyűjtenek a Szurkolók Hírek - Címlapon
Európai szintű menhelyre gyűjtenek a Szurkolók
Előállítottak egy gazdát, aki forró autóba zárva hagyta kutyáját Hírek - Címlapon
Előállítottak egy gazdát, aki forró autóba zárva hagyta kutyáját