A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új kutyafuttatót adtak át Kőszegen

2020. július 07., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Játékokkal, akadályokkal felszerelt kutyafuttatót adtak át Kőszegen a hétvégén. Ezzel már háromra bővült a város kutyafuttatóinak száma a Kőszegi kutyastrand mellett.



 

Alig egy év telt el a Kőszegi Kutyastrand megnyitása óta. A kutyafuttatóként és kutyastrandként üzemelő terület megálmodója és létrehozója, a Közösen a Kutyákkal Egyesület nem tétlenkedett ez idő alatt sem: három gyönyörű kutyafuttatót köszönhetnek nekik a kőszegi kutyások. A hétvégén nyílt meg a harmadik, egyben legújabb futi!

 

A futtató teljesen körbekerített, árnyékról a környező fák gondoskodnak, de több facsemetét is elültettek a területre. A futtatón különféle akadályokon gyakorolhatnak, mozoghatnak a kutyák. A kutyafuttató házirendje három nyelven került feltüntetésre már a bejáraton.

 

 

 

 

A legújabb futtató a kőszegi műjégpálya szomszédságában található. A további két futtató a Csónakázó-tó partján, illetve a Kórház utca elején található. 



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Kutyakönyvtár – Egy zseniális ötlet, aminek minden négylábú örülni fog Kutyakönyvtár – Egy zseniális ötlet, aminek minden négylábú örülni fog
Úgy tűnik, világszerte egyre többen követik a kezdeményezést, amelynek a kutyusok is nagyon örülnek. Íme néhány remek példa, mellyel Te is feldobhatod kutyusod és barátaid sétáját!

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

5 dolog, amivel megtörheted a kutyád lelkét még, ha nem is tudsz róla 5 dolog, amivel megtörheted a kutyád lelkét még, ha nem is tudsz róla
A legtöbben feltehetően sosem tennék meg ezeket, ha azonban biztosra akarsz menni, vagy ismersz valakit, akinek segíteni szeretnél, mert úgy látod, hogy fölöslegesen stresszeli a kutyusát, akkor feltétlenül nézd meg az alábbi listát.

Újabb kutya halt meg a Budai várban Újabb kutya halt meg a Budai várban
Gino, a lagotto kutyus csütörtökön a várban sétált gazdáival a kutyafuttatásra kijelölt területen, amikor máig érthetetlen okból felugrott a Tóth Árpád sétány külső falára, majd a mélybe zuhant. Súlyos sérülései következtében sajnos a gondos orvosi kezelés ellenére belehalt a balesetbe. Részvétünk a gazdinak!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Európai szintű menhelyre gyűjtenek a Szurkolók Hírek - Címlapon
Európai szintű menhelyre gyűjtenek a Szurkolók
Előállítottak egy gazdát, aki forró autóba zárva hagyta kutyáját Hírek - Címlapon
Előállítottak egy gazdát, aki forró autóba zárva hagyta kutyáját