A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Újabb és újabb kincsekkel lepi meg gazdiját a lelkes kutya az irodában

2023. március 26., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Útjelző bója, munkavédelmi sisak, vödör, lapát és egy hintaló... Addig kutakodik a raktárban, amíg valami érdekeset nem talál, és már viszi is.



 

Jon Snow kutyus úgy másfél éve kíséri el gazdiját munkahelyére, és minden nap kitalál valamit, amivel feldobja a hangulatot. Nagyon szeret barátkozni, egyből lepacsizott az összes kollégával és szabadidejében gyakran elindul felfedezni a logisztikai részleget. Mivel a cég költöztetéssel foglalkozik, szinte mindig akad valami, amire már nincs szüksége az embereknek – akár szándékosan hagyják ott, vagy véletlenül felejtik el becsomagolni, a talált tárgyak osztálya napról-napra bővül a raktárban.

 

Mindez persze némi plusz munkával is jár a dolgozók számára, Jon kutyus azonban borzasztóan örül a kacatoknak

 

 

@heidzbullymom Jon Snow collecting treasures from the warehouse ???? #americanbully #pocketbully #fcbk #dogs #workdistractions #funnydog #jonsnow ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

 

Miután kiismert mindent és mindenkit, úgy döntött, ideje kipróbálni valami újat. Innen jött az ötlet, és már kész is volt az új feladat, melynek neve: különböző ajándékokkal meglepni a gazdit. Amikor éppen eszébe jut, kincskereső útra indul, és amit érdekesnek talál, megfogja és odacipeli anyukájának. 

 

Most, hogy kibővítette munkaköri leírását, reggelente már alig várja, hogy beléphessen munkahelyére, és miután üdvözölte a többieket, már indul is a raktárba válogatni. Jobbnál-jobb cuccokból csemegézhet, és olykor a legviccesebb dolgokat szúrja ki magának: egy szerszámos készlet, egy kosárlabda háló, egy tárolódoboz... Szép sorban begyűjti ketrecébe; még az sem baj, ha alig fér el tőlük.

 

 

@heidzbullymom Reply to @boomerthedane ♬ original sound - heidz

 

 

Ki tudja, mi járhat buci fejében, mikor ráérzésre felkap valamit, és már viszi is... Természetesen vigyáznak arra, hogy csak olyat vegyen a fogai közé, amitől nem esik bántódása. Amikor felfedezőútra indul, egyik munkatársa elkíséri, és felügyeli a kutyust, amíg kiválasztja a következő „ajándékot”. Ha túl nagynak vagy nehéznek bizonyul, Frank segít neki a cipelésben – mindig lehet rá számítani, és azt sem bánja, hogy rendszerint az ő feladata visszavinni Jon kutyus kincseit a raktárba, miután megmutatta gazdijának és a többieknek legújabb szerzeményét.

 

 

@heidzbullymom Jon collecting treasures again???? #americanbully #jonsnow #thief #legendaryjon #fcbk #findyourgrace #funny #dewalt #hardworker ♬ original sound - heidz

 

 

„Jon rettentően büszke a kincseire. Annyira édes! Mindenkit felvidít, kíváncsian várjuk, mit hoz legközelebb. Jon apró csínytevései adják a napunk fénypontját!” - áradozott róla gazdija, Heidi Lopez.

 

Kívánhatna magának ennél lelkesebb munkatársat egy cég?

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@heidzbullymom
Cikk első megjelenése: 2022. szeptember 09.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
7 érv, miért fogadj örökbe kutyát Hírek - Címlapon
7 érv, miért fogadj örökbe kutyát
Kutyás barangolások - Naszály-hegy, csodálatom tárgya Hírek - Címlapon
Kutyás barangolások - Naszály-hegy, csodálatom tárgya