A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

14 sikertelen örökbeadás után találta meg álmai otthonát Ronny, a nagyra nőtt kölyökkutya

2023. január 27., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Az imádnivaló melák mindenkinek belopta magát a szívébe, mégis időbe telt, mire rátalált az Igazi Gazdi. 

Hogy miért is alakult így Ronny élete, az észak-karolinai menhelyen is találgatnak, hiszen a majd' 30 kilós jószág igazán elbűvölő természettel rendelkezik: hihetetlenül játékos, pajkos eb, mérete miatt azonban kissé esetlen, és persze még van mit tanulnia a jólneveltségről.

 

Talán éppen ez a kombináció okozta, hogy az örökbefogadni szándékozó emberek újra és újra beleszerettek, hazavitték, aztán rövid idő után mégis visszahozták, mert nem tudtak vele mit kezdeni.

 

 

Ronald, az méretes kutyus nagyon szeretett volna kötődni valakihez
Ronald, az méretes kutyus nagyon szeretett volna kötődni valakihez
Fotó: Facebook/SPCAwake

 

 

A sorozatos örömök és csalódások közepette Ronny egyre jobban belopta magát a menhelyi dolgozók és önkéntesek szívébe. Egyszerűen nem értették, hogy lehet az, hogy ez az imádnivaló melák még mindig ott lebzsel náluk. Így hát újabb kétségbeesett hirdetést tettek fel a közösségi médiában, miszerint:

 

„Tény, hogy Ronny jó nagyra nőtt, ehhez képest súlya alig éri el a 30 kilót. Ismeri az alapvető vezényszavakat, és a jutalomfalatokat is finoman veszi el, szóval tényleg nagyon-nagyon jó kutya. Előfordul, hogy az izgalom hevében felágaskodik hátsó lábaira, és mellső mancsait az emberre helyezi, vagy elkezd rágicsálni. De valójában csak egy óriásbébi. Maga a megtestesült kedvesség. Imádja a falatkákat és örömmel tanul, lelkes kisdiák válna belőle a megfelelő gazdi mellett, aki kellően erős ahhoz, hogy megtartsa egyensúlyát, ha Ronny a szeretettől vezérelve rácsimpaszkodik.”

 

 

14 sikertelen örökbeadás után végre igazi családtag lett a kutya
14 sikertelen örökbeadás után végre igazi családtag lett a kutya
Fotó: Facebook/SPCAwake

 

 

Rengetegen látták posztját, köztük Kierstin Davis ápolónő is, aki valamilyen megmagyarázhatatlan módon úgy érezte, különleges szálak fűzik a szomorú sorsú kutyához, ezért azonnal kitöltötte a jelentkezési lapot. Alig merte remélni, ám nem kellett sokat várnia a csodás hírre: Ronny hazamehet vele.

 

„Minden szuperül alakul itthon, tökéletesen passzolunk egymáshoz!” - áradozott a család újdonsült kedvencéről Kierstin. Két fia és örökbefogadott juhászkutya keverékük is nagy szeretettel fogadta Ronnyt, akinek egyből felcsillant a szeme, amikor megismerkedett velük. 14 sikertelen örökbeadás utána úgy tűnik, végre megtalálta álmai otthonát!

 

 

Ronny kutyus csak arra vágyott, hogy szeressék
Ronny kutyus csak arra vágyott, hogy szeressék
Fotó: Facebook/SPCAwake

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Facebook/SPCAwake

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Miért élnek rövidebb ideig a nagytestű kutyák? Miért élnek rövidebb ideig a nagytestű kutyák?
Hatalmas szív dobog e békés óriásokban - mi pedig azt kívánjuk, bár még több időt tölthetnénk el társaságukban. Van remény?

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Brimo partysátor JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért csinálja a kutyám? – Állandóan szimatol Hírek - Címlapon
Miért csinálja a kutyám? – Állandóan szimatol
A nyugdíjasok körében is népszerűsítik az állatvédelmet Hírek - Címlapon
A nyugdíjasok körében is népszerűsítik az állatvédelmet